2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hülyének nézni a másikat? Próba, cseresznye...(?)

    Kaptam előbb egy e-mailt, egy LG Optimus 2X-et árulok, gyári független, elől- hátul fóliás, mindene megvan, doboz kivételével. Sürün kapok megmosolyogtató ajánlatot, de ez azt hiszem mindent visz.
    (63.000.- ért árulom.)

    Szia!

    Olvastam a hirdetésedet és felkeltette a figyelmemet. Tudom nevetséges lesz amit írok, de összesen 20.000 ft-ot(max. nagyon 30.000) tudnék rá fordítani. Ez a pénz kb. április közepére lenne meg. Esetlegesen mennyit tudsz várni? Rengeteg dolgozom suli mellett és ennyire futotta tőlem. Ha még így is érdekelne a dolog, akkor írj kérlek. Köszönöm szépen!

    Várom mielőbbi válaszod!

    Üdvözlettel: Zsófi

    Erre mit irjak? :DDD

    mr.kocka 12 éve 17

  • Egyedül...

    Ez is eljött, nem gondoltam volna, hogy meg fog történni. Szakítottam barátnőmmel. Napra pontosan másfél év után. (2010.07.29 - 2011.10.29) Pedig, minden olyan, jónak tűnt. fél éve... Külön költöztem, jövő nyáron jött volna (volt) barátnőm,elmentem volna dolgozni, boldogan éltünk volna, mint hal a vízbe.. Ehhez képest, itt vagyok a szobába, egyedül, munka nélkül, csalódottan és céltalanul..

    Tudom, mindenkinek sz*r, aki csak ezért írna, hogy ezt kinyögje, vagy, hogy beírja, hogy ne itt éljem az életem, vezessek naplót, az inkább ne is erőlködjön..

    mr.kocka 12 éve 20

  • R.I.P. Steve Jobs!

    Isten nyugosztalja!

    mr.kocka 13 éve 8

  • Fanatikus tag lettem! :)

    Szeretném megköszönni anyukámnak, apukámnak, barátnőmnek a szomszédomnak, szomszédom kutyájának, az orvosomnak és mindenkinek aki nem jutott eszembe hirtelen. :DDD

    Ahogy néztem a ponthatárokat, itt egy jó időre lehorgonyzok.. :)

    mr.kocka 13 éve 7

  • Üdv iPhone. - Újra!

    Ma vettem egy 3Gs 16GB készüléket, volt egy elég jó ajánlat rá.
    Legutoljára egy Galaxy S-t nyúztam, illetve rövid ideig egy HTC HD2-t, így most fura ez a "kis" kijelző. :))
    Tavaly ilyenkor lehetett, mikor azt mondtam, hogy elég az Appleből, és a zártságból, kell valami más.. ezért vettem - illetve jópár - Androidos készüléket. - Jó volt ez a korszak, megtanultam sok dolgot, szereztem, - néhány hajszálat elvesztettem viszont, mikor valami nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. :DDD

    Tehát, most van a visszaszokás. Új az egész, nagyon sok mindent elfelejtettem.. Újdonság a Game Center, illetve, viszonylag gyors a készülékem. :B
    Ha tudtok, mondjatok nekem jó alkalmazásokat, játékokat, programokat, amivel el tudom ütni a szabadidőm, mert nem sok ugrott be hirtelen, mikor nézegettem, hogy mit kéne telepíteni.. :B :)

    Viszlát Android! - Még lehet találkozunk! ;] :K
    Köszönöm, hogy elolvastad! :R :)

    mr.kocka 13 éve 25

  • Magamról.

    Sziasztok, ebben a bejegyzésben magamról szeretnék pár szót ejteni. :)

    Bige Norbertnek hívnak, Budapesten élek. Régebben fociztam, csapatba, de sajnos a vége felé többet voltam sérült(boka, térd) mint egészséges, így abbahagytam. :((

    Látogatom már egy ideje az oldalt, egy ideig inkább apróztam, mostanában kezdek bekapcsolódni a "közösségbe" ide is csak most vettem rá magam, hogy írjak. :)

    Telefonb*zinak tartom magam, állandóan bütykölök, adok veszek, segítek másoknak, ha tudok. Ha minden jól megy, egy telefonboltba fogok dolgozni 1-2hónapon belül. Nagyon jó lenne, azt csinálhatnám, amit szeretnék. :))

    Most lettem nagykorú, ennek ellenére már egyedül élek, jelenleg valami munkát keresek, egyszóval "most léptem ki a nagybetűs életbe."
    Szerencsére, van barátnőm is, immár másfél éve, szerencsém volt, és találtam egy olyan lányt, aki nem olyan, mint a mai lányok egy része, hogy partiból partiba, egyik sráctól másikig megy.. :))

    Hirtelen ennyi jutott eszembe magamról, eme késői órán,
    Köszi, hogy elolvastad. :)

    mr.kocka 13 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.