2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gyakran Ismételt Kérdések a hirdetéssel kapcsolatban

    Kedves érdeklődő!

    Az alábbi kérdések rendszeresen felmerülnek a rendelések előtt, engedelmeddel ezeket összegyűjtve előre publikálom, így felgyorsítva a válaszadást. Kérlek olvasd végig, sok hasznos információ van benne!

    - Az árszint nagyon csábító, de az a bajom, hogy szinte semmit sem sem tudok a "refurbished" gépekről és ezért eléggé bizonytalan vagyok... Megtennéd, hogy néhány dologban eloszlatod a kételyeimet?
    - A certified refurbished gépek a gyártó által 21 napos pénz-visszafizetési garanciában visszavett újként értékesített gépeket jelenti. Ez jelentheti azt, hogy a vásárló meggondolta magát ez időszak alatt, nem tudták a gépet kiszállítani, vagy hibás alkatrésszel szállították a gépet, és visszakerült a gyártóhoz.

    - Azt meg tudod mondani, hogy mi a gép előélete, miért került vissza a gyártóhoz?
    - Nem, ezt az információt nekem sem adják ki, azonban valójában teljesen lényegtelen, a gép minőségét nem befolyásolja.

    - Ezek akkor új vagy használt gépek?
    - A legtöbb gép teljesen újszerű, ujjlenyomat karc és használatmentes, de nagyon ritka esetekben előfordulhat apró esztétikai elváltozás. A gépek maximum pár napot futottak, sok esetben az eredeti védőfóliával érkeznek. Amennyiben mégis vadi új gépet szeretnél, azok is beszerezhetőek, de kérlek ezt külön jelezd leveledben!

    Folytatás...

    Mosqu!to 11 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.