2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szalagavató, pipa.

    Tegnap megvolt a szalagavatónk is. A zene végül jó lett amit megvágtam, köszönte mindenki. Szalagtűzésnél az álldogálás kb. 40percig nem nagyon tetszett, mert úgy beállt a hátam meg a vállam mint annak a rendje, de örültem hogy lehet tapsolni legalább.
    Ez után jött az osztálytáncunk.
    Osztálytánc

    Kész lett az osztályvideó is, sajnos remegést már nem szedtük ki belőle, viszont nagy meglepetésünkre belenyúltak a videónkba igazgatói utasításra, kivágtak 6mp.-t (wc-s jelenet), és rosszul renderelték el, így az emberek kékek voltak, a piros az kék volt, a kék meg narancssárga. Köszi puszi.
    Osztályvideó <--- ez a vágatlan, cenzúrázatlan, eredeti.

    Keringő is megvolt, voltak bakik, elment. Arról videót sajnos nem tudok mutatni.

    Afterparty: Living room, BOOM afterparty. Zene jó volt, hangulat jó volt. Sajnos nagyon durván kiütöttem magam, így a felét átaludtam. Mind1, nem sokszor iszom mértéket nem tudtam.

    mocsanisi 12 éve 13

  • Keveréshez, DJ-zéshez értők figyelem!!

    Segítséget szeretnék kérni. Kedves rendes osztálytársaim kitalálták hogy oldjuk meg szalagavatóra a zenéket. Na lenne itt egy probléma.
    Így nézne ki a dolog:
    Bevonulás: Beyonce - Halo instrumental (3 perces szám kb., kéne belőle egy 5-6 percest csinálni)
    SZalagtűzés: Limp Bizkit - Behind Blue Eyes, Gary Jules - Mad world (össze kéne fűzni a kettőt, és talán kicsit hosszabbítani)
    Kivonulás: Happy ending (ugyan úgy 5-6 percet kéne belőle csinálni)

    Azért kell hosszabbra venni, mert hülyén néz ki ha kivonulásnál megáll a zene, és újraindítják. Na de foggalmam sincs hogy lehetne értelmesen összefűzni egy BBE-t egy Mad worldel... Hosszabbításra annyi ötletem volt, hogy megadott részenként Loopolni kéne egyet, és nem vennék észre... Várom az ötleteket mert teljesen tanácstalanok vagyunk.

    mocsanisi 12 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.