2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Meghalt Böröczky József!

  Hatvanhárom éves korában elhunyt Böröczky József humorista, motorsport-szakkommentátor, tájékoztatott honlapján az Eurosport. Böröczky a nyáron került kórházba hasnyálmirigy- és májrákkal. A színész eleinte kemoterápiás kezelést kapott, de ezt le kellett állítani, mivel később agyvérzése lett.

  by -index.hu

  máyköl 6 éve 13

 • Hát akkor ne dohányozz, ilyen egyszerű!

  Munkahelyemen panaszkodik egy úr. Nincs autóm, jogosítványom, semmim nincs. Több mint tíz éve bkv -val járok, még bérletet sem tudok venni, bliccelek minden egyes nap. Kajára alig van pénzem, vajas kenyeret eszek sokszor. Majd mondja tovább és tovább...

  Miközben egy másik munkatársam feltesz egy okos kérdést:
  A: És mennyi cigit szívsz el naponta?
  B: 3dobozt.
  A: Az mennyibe kerül naponta?
  B: 2000Ft.

  Majd az A elkezd számolni. Vagyis havi 60 ezret költesz cigire, ugye? Igen. Vagyis évi 720 ezret... Hmmm. Gondolkozz.

  Ha leteszed a cigit, az első évben már egy elég jó autót tudsz venni a megspórolt pénzedből, majd ha megvetted az autód, a többi megspórolt pénzből simán kijön a benzinköltség, a napi 2000Ft. -ból. De nem is kell annyit költeni benzinre, kijön belőle az összes szervizköltség és a kötelezők éves szinten. És nem is kell vajas kenyeret enned minden nap.

  Miért szívsz cigit? Drága, és káros is. A lehető leghülyébb dolog. Egy vagyonba kerül, és 10-20 évet (jó esetben) lefarag az életedből.

  Nekem ne panaszkodjál itt öreg!

  máyköl 6 éve 538

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.