2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HTC Incredible S tippek és trükkök

    Avagy mivel bővíthetjük ki lehetőségeinket a HTC 4"-es készülékén.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 12 éve 35

  • Casio SGW-100B-3V mini teszt

    Az órát nem véletlenül vettem meg, ugyanis nem szoktam sűrűn karórát cserélni. Az előző karórám, a Casio EDB-110-esét 2003 januárja óta hordtam, így meghatározó része lett életemnek. Ez nem túl sok funkcióval bírt, de szerettem a fém csatja és az óralap könnyű láthatósága miatt.


    Ez lenne az előző... (a képek mindegyike nagyítható!)

    Ezen a nyáron viszont az történt, hogy az óra szíját az órakerethez kapcsoló "fémhuzal" nem csak hogy kiesett, hanem el is tűnt. Eddig is kiesett már párszor, de megkerült és vissza lett helyezve. Ezzel párhuzamosan a keret, mivel műanyagból van a szíjjal ellentétben, fokozatosan elkopott a sok visszagyömöszölés miatt. Kénytelen voltam tehát 8 év után új óra után nézni.

    Fontos szempont volt elsődlegesen az ár, ugyanis lévén nincs saját keresetem, nem akartam túlzottan sokat kérni rá (hiszen úgyse lett volna miből, de ez most egy teljesen más történet). A maximum húszezerben lett meghatározva. A másik szempont a minden körülmények között kiemelkedően jó láthatóság, hogy ha tekerek a városban, ha egy helyben vagyok, egy szempillantás alatt azonnal láthassam az időt.

    Folytatás...

    Maxentius 12 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.