2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Váltás Linuxra?

  Sziasztok!

  Arról lenne szó, hogy a mindennapi használatra szeretnék átállni, vagy legalábbis kipróbálni valamilyen Linuxot (Ubuntu tetszik például). Mik az előnyei/hátrányai? Mennyire árthat neki egy olyan kezdő, mint én?

  MaTMaN 4 éve 64

 • Crtl+V, avagy mi van a vágólapodon?

  A feladat egyszerű, írjátok le, milyen szöveg volt a vágólapotokon.

  Pl.:
  "You wanna know how I got these scars? My father...was...a drinker, and a fiend. And one night, he goes off craaazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not...one...BIT. So...me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. He turns to me...and he says..."WHY SO SERIOUS?". He comes at me with the knife..."WHY SO SERIOUS?!". Sticks the blade in my mouth..."LET'S PUT A SMILE ON THAT FACE!"...aaaand...why so serious?"
  Ez volt az én vágólapom. Nem is olyan nehéz. :B

  Amúgy semmi célja nincs, csak kíváncsi vagyok. :D

  MaTMaN 5 éve 75

 • A legijesztőbb játék amivel valaha játszottam

  Ez nem más, mint a Slender. Még csak béta állapotban van, de ez is bőven elég, hogy az embernek álmatlan éjszakát okozzon. Célunk annyi, hogy összegyűjtsünk 8 lapot, és közben ne kapjon el a Slender Man, a rejtélyes erdei figura. A játékélmény fokozása érdekében sötét szobában, fejhallgatóval játszandó. ;)
  Csak erős idegzetűeknek.
  Kis ízelítő a játékból:

  MaTMaN 5 éve 17

 • Egy éve...

  ...regisztráltam a lapcsaládra. :B

  MaTMaN 5 éve 17

 • HCGamers Tagfelvétel!

  Ingyenreklám :DDD

  Nézzétek meg a videót, töltsétek ki a kérdőívet, és a megadott e-mail vagy skype-címen várjátok az értesítést :)

  MaTMaN 5 éve 4

 • Jobs vs. Gates

  A bejegyzés címe ne legyen megtévesztő, csak egy Epic Rap Battle :)

  MaTMaN 5 éve 8

 • Valódi szemét

  Nem más, mint a YouTube-n/Facebook-on keringő Bartos István. Nem más, mint egy káromkodó, alkoholista-gyanús hajléktalan-típusú ember, aki megeszik minden sz*rt amit csak talál.

  Az a szomorú, hogy valaki szerint ez vicces, többek között pár osztálytársam szerint.

  MaTMaN 5 éve 13

 • RockMelt

  Éppen ma, a 9GAG böngészése közben találtam ezt:

  (A képre kattintva a letöltési oldalra kerülsz.)

  Gondoltam, miért ne? A letöltés, és a telepítés gyors, pillanatok alatt már tesztelhetjük is. Csak össze kell kapcsolnunk Facebook-fiókunkkal, és ki kell választani, hogy milyen egyéb szolgáltatásokat szeretnénk a böngészőnkben látni (pl.: 9GAG, Twitter, Tumblr., Memebase stb.).
  Az első indításnál ezt a képet látjuk:

  Láthatjuk, hogy ez egy Google Chrome-n alapuló böngésző. A bal oldali sávon láthatjuk, hogy a hozzáadott szolgáltatások közül min van friss tartalom. A jobb oldali sáv tartalmazza, hogy a Facebook-ismerőseink éppen be vannak-e jelentkezve. (Tehát egy beépített Facebook-chat.) Újabb, a Facebook-hoz kötődő funkció a címsor fölött levő "Értesítések" panel.
  Az adatokat automatikusan importálja a már fent lévő böngészőnkből (Firefox-szal tesztelve.)
  Sajnos magyar nyelvű fordítás nincs hozzá, de aki tud angolul, annak ez nem okoz gondot.
  A böngészés is gyors vele, számomra kicsivel gyorsabb, mint a sima Chrome-mal.

  Próbáljátok ki bátran, észrevételeket várom lent :)

  MaTMaN 5 éve 6

 • The Walking Dead level: Indonesian


  :Y :Y
  Nem tudom ehhez mit szóljak. Fake, vagy valódi?

  MaTMaN 5 éve 7

 • A Válasz

  Az Anonymus válasza a Megaupload (és társai) bezárására.

  MaTMaN 5 éve 13

 • Mert a gerincesség jó dolog

  Annyira szeretem, mikor az ember megbeszél valamit, aztán mégsem...
  Vettem volna HardverAprón egy alaplap+processzor+memória kombinációt, meg is beszéltem az eladóval hogy jegeli nekem, hétvégén megyek érte. 20 perce felhívtam, hogy megbeszéljük hogy hova menjek, mikor stb. erre az fogad, hogy el van adva. Ez mi?

  MaTMaN 5 éve 18

 • I want your soul

  album collection, mind if i borrow it?

  :DD

  MaTMaN 5 éve 1

 • Újabb facebook hülyeség

  A tegnapi nap folyamán fogadott a Fészbúkon, hogy egy kedves ismerősöm kiírta ezt:
  "2012 január 13 péntek
  2012 április 13 péntek
  2012 július 13 péntek
  Ilyen 500 évente van csak! elég szar
  tedd ki te is vagy balszerencsés leszel 500 évig...!"
  Akkor nem igazán izgatott, tudván, hogy nem egy észlény szegény.
  A mai belépésem óta viszont már kb. 30-szor láttam viszont ezt a hülyeséget. Utánanéztem, (~5 perc keresgélés) és azt tapasztaltam, hogy kapásból 2015-ben is lesz egy hármas péntek13 kombó. Legalább utánanézhetnének...

  MaTMaN 5 éve 9

 • Kellemes ünnepeket!

  Tudom, hogy már van pár "Boldog Karácsonyt!/Kellemes ünnepeket!" bejegyzés, de ezúton szeretnék én is Kellemes ünnepeket kívánni minden PH! tagnak, moderátornak, házigazdának.

  MaTMaN 5 éve 0

 • Ha a nyáladzás fájna...


  Fájdalmas.
  Az előzőnél rossz képet raktam ki.

  MaTMaN 5 éve 30

 • A vad jeltolmács


  Én besírtam rajt :DDD .

  MaTMaN 5 éve 11

 • Ti mit választanátok?

  Sziasztok!

  Programozást szeretnék tanulni, de amivel elsőre próbálkoztam, az a jelenlegi szintemmel egy kicsit nehézkes (C#). A programozás szoftveres része érdekel főleg, nem a weboldalfejlesztő típus. Esetleg tudnátok tanácsokat adni hogy milyen programozási nyelvvel kezdjem, ami eléggé érthető, áttekinthető egy magamfajta kezdőnek is? Ti mivel kezdtétek?
  Előre is elnézést kérek ha már létező témában írok, de nem találtam nekem megfelelőt sem a keresővel, sem a "Szoftverfejlesztés" részlegben.

  MaTMaN 6 éve 7

 • Halenda?!

  Ma ez fogadott, mikor beléptem YouTube-ra.

  Fluor új száma.

  Azt hittem a mizunál már nem lehet lejjebb süllyedni... Ismét egy tévedés...

  MaTMaN 6 éve 96

 • Újabb Minecraft "alkotás"

  Ez lenne a mű.

  Nekem személy szerint bejön, tökéletesen bemutatja egy Minecraft-éjszaka hangulatát.

  MaTMaN 6 éve 0

 • Szivat a Google

  Sziasztok!

  Nem tudom, találkozott-e már valaki ezzel a "jelenséggel", de nekem minden Google-keresésem első 3 találatát nem tudom elsőre megnyitni, hanem csak minden harmadik, esetleg negyedik kattintásra nyitja meg a linket. Először egy "goingonearth.com"-s oldalra navigál, ahonnan pedig hirdetésekre. Sőt, van amikor a hirdetést a vírusirtó fenyegetésnek fogja fel. Több ismerősömmel is beszéltem, de nekik normálisan működik. Próbáltam már Chrome-mal, Opera-val, jelenleg Firefox-t használok, de ha így megy tovább, ráfanyalodom az IE-re.

  MaTMaN 6 éve 12

 • Selejt MMORPG-k: hogy találtok meg?

  Nem tudom hogyan, de valahogy mindig megtalálnak. Szeretem a régebbieket is, az újabbakat is, de eddig amivel játszottam, egyhangúan f*s volt.

  Első ilyen játékom a MU Online volt, ami már lassan 5 éves pályafutása után is tele van bugokkal. Az a legszebb, hogy nem is próbálják ezeket kijavítani, hanem ha túlságosan sokan panaszkodnak egy szerverre, indítanak egy újat.

  Utána kipróbáltam a Metin2-t ami azonban azért nem tetszett, mert túlságosan a pénzre volt építve (ráköltés nélkül szinte semmit nem ért az egész). Magyar szerveren a mélyen tisztelt adminisztrátor-csapat tojt mindenki fejére, hiszen ő ezért nem kap pénzt. Nagyjából 1,5 évig játszottam magyar szerveren, de admint még nem láttam.

  Aztán jött a gyerek-MMORPG: a Wizard101. Látszik, hogy ugyanaz a cég működteti, mint a Metin2-t, ugyanis itt is eléggé pénz-központú a dolog. Csak itt pofátlanabbul. Ugyanis a gyerekeken keresztül szednék meg magukat. A stratégia a következő: a játék elején kb. 20. szintig minden ingyenes, pár cucc van, amire költeni kell, de azok nélkül is simán el lehet fejlődni 20-ig. Innentől viszont az összes küldetés fizetős zónákba küld minket. És ugye egy gyerek rá tudja beszélni a szülőket, hogy vegyék már meg nekik a játékot.

  Folytatás...

  MaTMaN 6 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.