2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Napi WTF.

    :Y

    marositech 9 éve 11

  • Csoportos csajozás?

    No, jelen írásom a hölgyeknek szól...áhh inkább mindenkinek.
    Egy igen furcsa jelenséget tapasztaltam, először tavaly találkoztam, de idén már igen gyakrabban.
    Adott egy baráti társaság (xy szülinapi buli, haverok találkozója, valamilyen alkalom) egy adott helyen: jellemzően sz**pla vagy in***t vagy szerintem már máshol.
    Baráti társaságunkból egy hölgytagunkat egy vadidegen leszólít és nyomja a mézes-mázas dumát, hogy "milyen szép vagy" "milyen gyönyörű" stb. ezt eléggé nyomatékosítva. Előtte igen látványosan megy hozzá, szinte a többség társaságunkból észrevette: "Ki a franc ez, mit akar tőle."
    Addig nyomta a dumát, míg a hölgyünk tudtára adta, hogy "kopás van" a társasághoz szeretne csatlakozni. Ennek hatására azonnal lelép, de az a fura, hogy nem egyedül van, hanem 3-4 haverjával. Ezek után megy a következő csoporthoz külön-külön, de figyelik egymást. Legalábbis én ezt megfigyeltem.
    Legutóbb egy hete igen "igénytelen" kocsmában volt, a nagykörúti villamos számokról elnevezett kocsma brand egyikébe is megtörtént. Ott már rászóltuk, hogy nem kéne és húzás van kb. 20-an voltunk, de lesz*rta az egészet, csak a hölgyünk kérésére hagyta abba.
    Jellemzően tudnak angolul (külföldi havernőnkre is rászállt, nem is egyszer) és a csoportból az egyik "biztonsági őrként" tevékenykedik, gondolom innen ered a nagy bátorságuk...

    Folytatás...

    marositech 9 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.