2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lenovo-Löwenbräu-Marlboro project

    KÉS

    +

    RAGASZTÓSZALAG

    +

    ÖNGYÚJTÓ

    +

    DRÓT

    +

    AKCIÓS SÖR

    +

    KÖRÖMOLLÓ

    +

    CIGI

    =

    MŰKÖDŐ NOTEBOOK TÖLTŐ

    +

    Folytatás...

    lezso6 13 éve 15

  • Noisetalgia - Revolúsön

    Na megint találtam valamit, nem tudom mikor csinálhattam, eléggé HÁRD, szóval nem lehettem túl tiszta. :DDD Kirakni is csak azért mertem - amúgy nem nagyon kedvelem a műfajt -, mert szobatársam elélvezett tőle - ő lájoklja a műfajt.

    Bubu DEMO - 2:07

    Műfajra kérek szépen variációkat. :D :R

    lezso6 13 éve 4

  • Noisetalgia

    Nézegetem a fülemmel a régen írt kis zenéimet, erre mit találok...

    Butterfly - 4:59

    Majd egy éve írtam, reménytelenül bele voltam esve egy csellista lányba. Hát igen, én nem versben vagy írásban élem ki magam, hanem másban. :D

    lezso6 13 éve 8

  • Kancsal vagyok - UPDATE!

    De kívülről abszolút nem látszik, olyan kis mértékben, és én se vettem észre amíg...

    ...14 év után nem jött rá (ezer másik után) egy kjóarc szemész itt Veszprémben, hogy nekem bizony már szemem se áll jól; egész pontosan a bal, az ún. rejtett kancsalság esetében elég durván. Kiderült, hogy ennek elsődleges tünete rettenetes mértékű fáradékonyság, mivel az agy (sikerrel) próbálja korrigálni az eltérő szemtengelyt, ami igencsak megerőltető mind fizikailag és szellemileg. Hurrá, kiderült, hogy Zsombi miért zombi. Jobb később, mint soha.

    Sajnos egyelőre még nem gyógyítható sehogyan. Viszont az agyról levehető a felesleges teher azzal, hogy a szemüveglencsére prizmát raknak, úgyhogy új szemüveg kell, már meg is lett rendelve, alig várom. A jóarc szemész is ilyenben szenved, azt mondta, az első pár nap nagyon kemény lesz; sok mindent fogok látni, gödröcskéket, dombocskákat, fényeket, stb.; szóval izgalmas lesz.

    Ja és a vizsgálat ingyenes volt, ráadásul a "bácsi" annyira tud, hogy az ofotért, vision express, stb szemészeinek tartogat kongresszusokat. Mesélte, hogy náluk bambább fejeket még sosem látott. Elég szomorú, hogy ilyen embereknek diplomájuk van.

    Vajon még hány ember nem tudja magáról, hogy rejtett kancsal?

    UPDATE

    Folytatás...

    lezso6 13 éve 45

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.