Hirdetés

2021. április 22., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Vásárlási tájékoztató! OLVASD EL!

  Ennek a bejegyzésnek megírása már nagyon régóta érik, most pedig eljött az ideje annak, hogy létrejöjjön.
  Ha nálam szeretnél vásárolni/cserélni, nem árt ha ezeket a sorokat elolvasod. Sok felesleges levelezéstől óvod meg az én és saját magad idegrendszerét.

  1.Ha egy hirdetésre jelentkezel írd oda miről van szó. Írd oda azt is mi a csere tárgyad és mit lehet róla tudni. Pl: Van egy Note 3 típusú telefonom ami szép állapotú, gyári független, dobozos, minden tartozéka megvan. Gyári garancia van még rá 5 hónapig. Adok mellé még 1db szilikon tokot is. Mennyit kellene ráfizetnem a telefonodra?
  2.Ár alatt tudok beszámítani terméket, , mivel nem az én érdekem hogy beszámítsam a készüléket, hanem a tiéd. HA cserélünk, alapból minden esetben a csere ár +5000ft. Ennyivel többet kell ráfizetned a telefonra! Vannak persze kivételek!

  Folytatás...

  laleh 6 éve 12

 • HTC garanciális kérdés

  Még soha nem írtam blogot de többen megkerestek azzal a kéréssel, hogy osszam meg a tapasztalatomat. Röviden leírom a történetet. Itt az oldalon vásároltam egy HTC One S telefont. Nem volt garilevele, de elvileg még volt rá garancia. Érdekelt, hogy vajon lehet-e garancialevél nélkül ostromolni a szervíz kapuit. Felkerestem a HTC-t levél formájában. Majd másnap kaptam egy levelet tőlük

  "Abban az esetben, ha nem rendelkezik jótállással, akkor a gyártás időpontját kell alapul venni a garancia érvényességének számításához. A telefonjának a gyártási dátuma: 2012/06/12.

  Erre a készülékre a gyártás időpontjától 24 hónapig érvényes a gyártói garancia a *** IMEI szám alapján."

  Tehát ha bárki találkozik egy ilyen esettel, nyugodtan keresse fel az ügyfélszolgálatot mert készségesen segítenek. A garancialevél hiánya sem okoz problémát. Akár chatelni is lehet velük, de ehhez nem árt angolul tudni.
  Személy szerint meglepődtem hogy ennyire rendesek. :-)
  Az alábbi linken tudjátok elérni a HTC-t.
  [link]

  laleh 8 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.