2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Évösszefoglaló 2020

    Eljött ez is, ma nappal vége a 2020-as évnek, a világ másik végén már 2021-et írnak :)
    Tehát akkor az összefoglaló mindenféle logika nélkül.
    - Egy éve közepesen aktívan kerestem munkát, volt kollega ajánlása alapján megpróbáltam harmadjára a Microsoft-ot, de "szerencsére" nem vettek fel. Azóta a volt kollega sincs ott, meg két embert is kivágtak akik interjúztattak, ráadásul a leendő főnökasszony se volt valami szimpi.
    - A legjobb poén ebben, hogy amikor átmentem "home office-ban" :D repülővel Wellingtonba interjúzni, pont vártam mert volt még 15 percem. Csörög egy másik volt kollega, hogy az egyik nagy ügyfélnél felmondott a kulcsemberünk, és ugye én nem gondolkozok a felmondáson mert gáz lesz :DDD Igaz azóta már ő sincs a gyárban.
    - Közben jött egy nagyon érdekes megkeresés Magyarországról, és némi gondolkozás után elfogadtam, április végi kezdéssel.
    - Elkezdtük szervezni az utazást, költözést, házkiadást, stb, de ez a vírushelyzet miatt csúszott, repjegyeket törölték, újratervezés.
    - Szerencsére el tudtam kezdeni dolgozni az új helyen távmunkában, ráadásul a régi cégnél se nagyon akartak elengedni a sok munka miatt, ezért ott is maradtam még egy darabig. A május-június-július eléggé kiesett, mert 2 melót toltam egyszerre (9-17 majd 18-3-ig) de mindenki elégedett volt.

    Folytatás...

    kraftxld 3 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.