2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Főzőcskézem - Sertés sült pikáns ketchuppal

    Boltban járva, vacsora után kutatva láttam meg ezt a Maggi fortélyok port, gondoltam kipróbálom.


    Hozzávalók

    A húst szeletekre vágtam, majd enyhe kloffolás után megforgattam az olívaolajban összekevert szószban, majd 1 órára betettem a hűtőbe.


    1 óra pihenő

    Kb. 1-1,5 óra várokozás ujtán kezdődhet a sütés, kis kókuszzsírban oldalanként 3-5 percet sütve készen is van a dolog, amíg sütöttem raktam be a sütőbe egy kis köretnek valót.


    A köret

    A pikáns ketchup a leírás szerint abban merül ki, hogy a por másik részét kb. 4 evőkanál ketchuppal kell összekeverni, és ennyi.


    Készen lett

    Folytatás...

    konikan 8 éve 12

  • CS:GO lutri kalandjaim - OnlySkins

    Első bejegyzésem lesz ide. Lehetne valami komoly, átgondolt, értelmes dologról írni, vagy valami gyerekes, semmitmondó hülyeséget... Akkor utóbbit.

    Feltételezem a jövőben még sok hasonló ilyen nagyszerű élményem lesz az ilyen sémára építő oldalakon, így dokumentálom ezt a tudatos pénzkidobás a nagyérdemű felé.

    A sztori előzménye az, hogy a G2A-n keresgettem valami játékot, amikor megláttam ezt az oldalt hirdetésként. Megnéztem, és láttam, hogy különböző, általuk összeállított ládát lehetne nyitni. M4-AK láda 2$/open, AWP 3$/open. Gondoltam a hülyének is megéri, hát még nekem, így egy M4 láda melllett tettem le a voksom. Vásárlásnál, ha az ember Paypallel fizet, az a 2$ nem 2 lesz, hanem erre rájön megy egy ún. "Paypal fee", továbbá a nyitás után a skin csak 7 nap várakozás után vehető át.

    Egy szó mint száz, kicsivel több mint 2$-ért, TÁ-DÁ :D

    konikan 8 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.