2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Memories

    - Julie! Ébredj! Csodaszép napra virradt! – Édesanyám ül az ágyam szélén, és mosolyogva ébreszt fel.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 16

  • Kicsengő



    kistigris007 14 éve 6

  • Egy kis nosztalgia... I-IV Osztály

    A rossz fog és a jó fog

    Egy lány nem tömte be
    még az első fázisnál,
    a második fázisnál sem,
    a harmadik fázisnál
    pedig már sírni kezdett
    olyan nagy volt a lyuk.

    Egy fiu betómte még
    az első fázisban
    És nem sirt mert
    nem volt,hogy mi fájjon
    mert be volt tömve.

    A tündér, a manó és a lány

    Volt egy kislány aki manókat akart tartani. Kereste is őket, de sehol sem talált. Egy pár nap múlva a tó partján talált egy beteg manót egy kagylóban fekve. felvette kagylóstól és hazavitte és ápolta. Fel is ébredt a manó nemsoká. Amikor kinyitotta a szemét a kislány arcát látta meg először. Manónyelven mondott valamit, de azt a kislány nem értette. A manó emberi nyelven azt mondta, hogy ki akar menni a szabadba. A kislány azt hitte, hogy a manó köszönetet mondott amiért megmentette. hamarosan eljött az este. Amikor mindenki elaludt, a manó kilopakodott volna, ha nem nyitja olyan hangosan az ajtót, hogy a kislány felébredjen és ne engedje ki őt a szabad ég alá. A manót betette gy kicsi dobozba és egy könyvet tett rá. Amikor a manó aludt, egy olyan hangos kattanást hallott, hogy azt hitte a kislány felébredt. De a kislány semmit sem hallott. A manó mellett egy tündér állt, megfogta a manó kezét, egy hirtelen kattanás, és a manó kint van.

    Folytatás...

    kistigris007 14 éve 1

  • Elgondolkodtató...

    Hol volt,hol nem volt, volt egyszer egy lány, Kagome, haja mint az ében, szeme smaragdzöld. Ennek a lánynak volt egy nagyképű,beképzelt párja,aki a szíve mélyén mégis kedves és törődő. az emberek gonoszsága tette bizalmatlanná és elzárkózottá. Ez a lány azonban megtalálta fiú szívéhez vezető utat és boldogan élték együtt életüket.

    Ez a lány egyszer viszont együtt tölthetett két napot egy másik fiúval.Egész éjéleken át beszélgettek és a lány a két nap letelte után úgy érezte, hogy egy szoros barátság szövődött kettejük között, hisz a fiú még egy másik lány (Rukia) iránti reménytelen szerelméről is mesélt. A fiú életének minden pillanatában Rukiára gondolt, de miután megismerte Kagomét, mintha valami megváltozott volna, a gondolatai nem forogtak többé Rukia körül. Kagome ennek nagyon örült, hisz szívén viselte a fiú sorsát, de nagyon elkeseredett amikor a fiú ismét Rukia képe szőtte be.

    Kagome meggyűlölte Rukiát, azért amit az tett az Ő egyetlen igaz barátjával. Kagome soha nem tudott megbocsátani Rukiának.

    Ebben az egészben az a vicces és egyben szörnyű is, hogy ennek a badarságnak ÉLET a neve...

    kistigris007 14 éve 20

  • Én

    Szerintem így néznék ki ha anime karakter lennék...

    Itt megtalálod nagyobb méretben: [link]

    kistigris007 14 éve 10

  • Belém égett....

    A nappaliban csend és béke honol, csak a tűz pattogását hallani. Én a kandalló mellett ülök, egy gyapjúból készült pulóver borítja testemet, az viszont leér a combom közepéig. Melegséggel tölt el a hely. Lelkemet nyugalom járja át, libaborös testemet pedig a kandallóban lobogó tuz melege..

    Magávalragadott a szoba kényelme és melege. Most veszem csak észre, hogy az ablakon túl is van egy világ, amit ugyan csak pár perce hagytam magam mögött, mégis olyan, mintha évek teltek volna el. Odakint havazik. Hatalmas pelyhekben hull a hó. A kertben álló tölgyfát eltakarja a forgatag, és mintha tornádó csapna le, engem is magával ragad, sokáig cipel magával, hét határon túl.

    Eszembe jut egy éjszaka, amikor mint egy megbabonázott kislány, bámultam a hóesést. Az ablakban ülök, mellettem a fűtotest, engem viszont kiráz a hideg. Azon gondolkodom, milyen jo lehet hópihének lenni, meglovagolni a szelet, küzdeni vele, majd szabadon engedni magad, hogy repülj amerre visz.

    Megborzongok. Nem egyedül néztem a hóesést, rémlik egy kedves arc, egy forró érintés. Remegtem, te pedig átkaroltál és olyan jó érzés töltött el, olyan lelki nyugalom...

    Folytatás...

    kistigris007 14 éve 15

  • Egy pici kérés

    Végeznem kéne egy felmérést, hogy az az emberek mit is gondolnak a húsvétról és annak hagyományairól. ebben szeretném a segitségeteket kérni.

    kistigris007 14 éve 12

  • Exodus 2100 (Julie Bertagna)

    Bevezetés

    Hol volt, hol nem volt,volt egyszer egy világ...

    ...egy csodákkal teli világ. A legparányibb részecske perdüléstől a világűr őrjítő végtelenjébe rajzolt bolygópályáig ez a világ csodálatos, élettől lüktető táncot lejtett.

    Az emberek dúskáltak a bőség világában. Vég nélkül szüretelték mezőit és tengereit, majd egyre mohóbbá lettek, s feldúlták a bolygó csodáit. Nyomkukban szenny és rombolás terjedt, míg végül a csodálatos tánc legbelső lényegét is elérte a kór. Akkor az emberek - persze már túl későn- rájöttek, micsoda barbár pusztítást vittek véghez a világban.

    A bolygó felforrósodott, lázban égett. Hurrikánok és zivatarok szakadtak rá. A városokat és feldúlt földeket elöntötték a mind magasabbra törő tengerek és folyók. A Földön a vihar évszázada tombolt. Azután csak a félelmetes csend. Képzeljük el a végeláthatatlan romhalmazt, mely egy elmosott, vízbe fúlt világból maradt! Képzeljük el a magányos ormokon szórványosan üsszeverődő, felhőkarcolók csúcsába, hidakba, fák koronáiba kapaszkodó túlélőket!

    És most pörgessük vissza az időt a világ vízbe hanyatlásának hajnalára! Tűnődjünk el kissé a szörnyű pusztulás kezdete előtti utolsó. törékeny pillanaton! Vajon nem itt állunk épp most, a meredély szélén?

    kistigris007 14 éve 3

  • Csak vele...

    "Ölbe kapni, futni vele mindenki elől, mindenkitől távol, a világ végére, ahol nincs más, csak Ő meg én..."(január 27.) és "El kell vigyelek valahova nagyon messzire ebből a világból, ahol nincs más csak a Te és az Én." (március 14.). Milyen érdekes is az élet... És mennyire tud fájni...

    kistigris007 14 éve 4

  • Szeret!

    Én is így szeretlek titeket!

    kistigris007 14 éve 40

  • Még egy rajz...

    kistigris007 14 éve 5

  • Kagome

    kistigris007 14 éve 11

  • Rukia

    kistigris007 14 éve 3

  • Arpócska csoda

    Lassan éjfélt üt az óra és én ébren álmodom... Megálmodtam a világot ahol boldog vagyok. Boldog...felhőtlenül boldog, úgy mint régen, gyermekkorom tarka tündérmeséiben.

    Micsoda komoly problémáink voltak még akkor! A maci beverte a buksiját, gyorsan orvosolni kell. Vízbe zuhant egy pityes-pöttyös katica,gyorsan egy fűszálat, nehogy megfulladjon szegényke. Milyen ámulattal néztük a puffos felhőket az égen, a röpködő madarakat,a lubickoló halakat. Milyen ámulatba ejtett a színkavalkád a réten, milyen csodálattal töltött el a csillagfény az éjben! Jaj de jó is volt az ovoda, s hát még benne a rózsaszínű pónilovacsa!

    Évek teltek el mindez óta, tűz és víz ostromol ma. Bennem még a gyerek,az angyali,a tiszta, de támad a bánat,a kín, a kárhozat, lelkem érzi, elvesztem önmagamat. Árad a víz körülöttem, néha elnyel, néha eltéved. Tudom,közeleg a nap, amikor gyermeki énembol semmi sem marad. De sok meglepetést hozhat még az élet, s most, sorsom angyala, neked adom e szivet, őrizd meg, vagy temesd el ha úgy érzed, hogy soha jobb nem lesz már, mert amit fizetnie kell, az oly nagy ár. S végül,arra kérlek, vidd el titkát minden apró szívnek, hogy érezzek ők is, e világ csak a gyermekeknek lehet mesés.

    kistigris007 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.