2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kedvellek, mint embert II. rész: De jó, hogy tegnap nem ittunk annyit

    Utólag végigolvasva ez a rész nem annyira kesergés a félresikerült kapcsolatok felett, hanem inkább átvezető a vidéki és a budapesti történetek között. Aaaanyway attól még szórakoztató, szóval nem fosztalak meg titeket tőle.
    Miközben a szállodában dolgoztam, a szabad hétvégéket ugyanott töltöttük Julioval, Baltazárral meg a szokásos társasággal, mármint ugyanabban a városban, csak a borozóknál. Főleg nyáron minden hétvégén remek bulik voltak, élőzene, sok ember, turistacsajok. Habár én továbbra se mertem odamenni senkihez józanul, a helyi überbrutál bor mindig segített ezt legyőzni. Egyik alkalommal még időutaztam is. A törzshelyen ücsörögtünk, mellettem Baltazárék arról beszélgettek, hogy milyen taktika kell ahhoz, hogy a lehető legmenőbb énjüket előtérbe helyezve tudjanak odamenni a szomszéd asztalnál ülő lánycsapathoz, milyen kifejezésekkel tudják leginkább érzékeltetni, hogy itt bizony vezéregyéniségekkel van dolga a hölgyeknek és ne is próbáljanak ellenállni. Én eközben egymás után dobáltam szabad kézből gallér mögé a borokat az esélytelenek nyugalmával. A 23. pohárnál aztán történt valami. Mikor megfogtam a poharat, még a srácok mellett ültem. Felemeltem, lehajtottam a bort és a poharat a lányok mellett ülve tettem le, az ő asztalukra. A reakciójukból ítélve egy ideje már beszélgettünk. A szomszéd asztalnál Baltazár és Julio döbbenten nézett. Én szóba elegyedtem az egyik lánnyal, majd kértem még egy palack bort bent a pultnál.

    Folytatás...

    Käytöskukka 8 éve 3

  • Kedvellek, mint embert I. rész

    …szóval rettentő régen írtam, utólag is elnézést, hogy megfosztottalak titeket ettől az élménytől. Mostantól újra igyekszem rendszeresebben írni. Kezdjük is egyből egy több epizódossal.

    ….szóval sosem voltam az a macsó típus. Igazából nincs velem semmi baj, legalábbis nekem azt mondták.
    A lényeg, hogy mielőtt ez a fantasztikusan jóképű, remek humorú, magabiztos, igazi favágó kötőjel viking harcos lettem voltak azért történések, amik akkor kellemetlenek voltak, de mára inkább csak jó sztorik.
    Az egész azzal kezdődött, hogy kb 10 éves koromban láttam a tévében, talán a Zenebutikban (tudjátok: Juhász Előd, fikuszok, miazmás) Sabrina Boys, boys, boys című örökzöldjének a videoklipjét. Habár kicsi voltam még, hogy pontosan tudjam, de azt tudtam, hogy ez nekem nagyon tetszik. (vagyis ezek nekem nagyon tetszenek ;) )

    A bulizásba egy régi jóbarátom, nevezzük Baltazárnak, vitt bele. A legtöbb alább leírt esetnél ott volt ő is és ha ott volt valahogy akkor történtek a legemlékezetesebb (egyet kivéve, majd a II. részben bővebben) dolgok.
    Szóval az egész azzal kezdődött, mikor a korábban említett legendás szállodában kezdtem dolgozni. (OK valójában még gimiben, de az inkább csak szánalmas volt, nem vicces.)

    Folytatás...

    Käytöskukka 8 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.