2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kínai mobilok - hogy is készülnek?

    Nem mai videó, de érdemes megnézni. Néhol csodálkozni, néhol felhorkanni lehet rajta.

    Kasya 8 éve 12

  • Teclast X98 Pro - megérkezett

    Öröm és boldogság!
    Tegnapelőtt megérkezett az áhított tablet. Meglepetésemre egy napon érkezett vele a tok is. A képernyővédő edzett üveg, valamint az USB elosztó és SD kártya még várat magára.

    Múlt hét csütörtökön adta fel a kínai viszonteladó és egy hét alatt itt volt. DPD hozta, valamint az eladó ígéretének megfelelően ÁFA és VÁM mentesen kaptam meg.

    Meglepetésemre a Windows 10 Home eredeti, 3 nem latin családba tartozó és egy angol nyelvet támogat.

    Jelenleg enyhe tesztelésnek van kitéve a hétvégén, tekintve hogy nem vagyok otthon. Ezért szövegszerkesztés, videó és böngészés az össz. megterhelés. A keményebb dolgok majd a jövő héten kerülnek terítékre.

    Azt már most látom, hogy a Chrome kicsit erős neki, mert az Edge sokkal kellemessebben és gyorsabban pörgeti az oldalakat. Továbbá az 1080p és feletti videók akadnak valamelyest Chrome alatt. Edge-dzsel minden tökéletes.
    A kijelző kiváló, az érintéseket pontosan veszi. Mérete és súlya cca. egy Ipad Air.
    Az első aksi idő böngészés és apróbb telepítések alatt, 40%-os fényerő mellett 6 óra.

    Addig is itt van pár kép róla.

    Folytatás...

    Kasya 9 éve 195

  • Teclast X98 Pro - rendelés leadva

    Évek óta nézem a tableteket, de az utóbbi egy-két évig sose értettem a létük miértjét. Nagy, nem tehető zsebbe, ráadásul nem több, mint egy nagyra nőtt telefon (esetlegesen kevesebb funkcióval).

    Tavaly karácsonykor vettem ajándékba egy Air 2-t, amit volt lehetőségem használni. Azonban ez sem volt elég, hogy a mindennapi életben belássam, nekem ez kell.

    Egy ideje azonban a munkakörömben beláttam, hogy bizony ha személyes használatra értelmetlennek látom is, munkában tökéletes társ lenne. Megspórolom vele az utómunkákat, egyszerűbb magamnál hordani mint a laptopot és az aksi is jobban bírja.

    Felmerült a kérdés, hogy ha már ráveszem magam, melyik felelne meg a legjobban. Mivel szeretem a különlegességeket, így rögtön a Surface család fele fordultam. Minden szempontból elkápráztatónak tartom a terméket. Egy hibája van csak, az az ára. Első készüléknek viszont nem akartam egy laptop árát költeni tabletre.

    Mentem tovább a fórumokon, topikokon. Abban biztos voltam, hogy Androidot nem, hisz a telefonom mindig kiszolgál. Nem kell még egy, csak nagyobba. IOS se, mert bizonyos funkciók, programok nem úgy, vagy egyáltalán nem elérhetőek rajta, amik nekem fontosak. Így egyértelműen maradt a Windows tablet...az asztali verziós.

    Folytatás...

    Kasya 9 éve 16

  • Samsung S6 topik összefoglaló - a későbbi módosításokért

    Az összefoglaló elolvasása erősen javallott!
    Az Edge és Edge+ tulajok a telefonjaik saját topikjaiban érdeklődjenek. S7 és S7 Edge témával kapcsolatban keressétek az Android off-ot.

    UTOLSÓ FRISSÍTÉS 2016.02.23.

    Figyelem!
    Az összefoglaló információ jellegű, ami a felhasználók véleményein és tapasztalatain alapul. Minden felelősség a felhasználót terhel!

    Magyar használati útmutató

    Folytatás...

    Kasya 9 éve 40

  • Logitech G302 egér teszt

    Egy kizárólag MOBA játékosoknak készített egér. De megfelel-e a követelményeknek és tényleg csak MOBA játékosoknak?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 53

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.