2019. május 22., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • A legjobb fagyizók országszerte

  Gondoltam, mivel már sörös téma is van, meg jégkrémes, meg mindenféle akkor értékelhetnénk a tölcséres fagyizókat, hogyha az országon belül valaki el szeretne nyalni egy gombócot, a jó helyre térjen be.

  Itt lehet tehát a fagyizókat értékelni egy 10-es skálán, a kínálat, tölcsér/fagyi minőség szempontjából. Mindenki értékelhet Mo.-n belül bárhonnan.

  Mivel mostanában a nagy melegre való tekintettel sokat fagyizom, ezért sok helyen fordulok meg. Egy kis ízelítő a helyekről, amikben jártam. Kezdeném a személyes kedvencemmel:

  Korzó fagyizó (Balatonfüred)

  10/9.5

  Nagy választék, különleges fagyikkal (pl.: epres rose, campari juice, szatmári szilvatorta), jó kiszolgálás. A fagylalt finom, krémes, házi készitésű, jégdarabok nem jellemzőek. Az adagok megfelelőek, a tölcsérek finomak. Az ár szempontjából sincsenek elszállva, egész korrektek. Eddig ez az a fagyizó amelyik mellett, ha elsétálok, soha nem tudom megállni, hogy ne vegyek egy gombócot. Szerintem, ha nem Magyarország, de Balaton egyik legjobbja.

  Kedvenc íz: Nutella, Kinder

  Balatonfűzfői fagyizó a 71-es út mellett

  10/7

  Folytatás...

  k!nG 5 éve 12

 • Megütötte az intenzíven fekvő beteget.

  "Kemény napom volt. Amikor elmentem az orvosi csapattal az ágy mellett, a férfi gúnyneveket vágott hozzám. Azután, hogy annyi ideig segítettünk neki lábra állni, és ez a köszönet. Krónikus fáradtságom volt. Ebből a kollégák annyit láttak, hogy többször is megütöttem" – magyarázta tették Andrew Votyakov.

  A teljes cikk és a LiveLeak felvétele itt található meg: 18+

  Döbbenet. Ezután a beteg nem sokkal meghalt.

  k!nG 5 éve 18

 • 7 sec.

  Mostanaban kezdenek (foleg Amerikaban) elterjedni a 7 masodperces videok, amik olyanok, kb. mint a gifek hanggal. A leghiresebb ilyen oldalak a Seenive es a Best Vines facebookja.  Ezek eszmeletlen nagy marhasagok, de rohadtul viccesek. :D

  k!nG 5 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.