2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Race 07 - Alfa 156 Extreme @ Bahrain GP [1:49.974]

    Az elmúlt 2-3 hétvége ügyködése :) 600+ lóerő a hátsó kerekeken, kihívásnak sem utolsó, de az élmény... :DDD Nincs két egyforma kör, simán benne van még vagy 0,5-1 mp, de 49 vége, 50 eleje megy csak, viszont az legalább stabilan.. Meg kellene tanulni rendesen kigyorsítani, de akkor hol marad az ellenkormányzás?! ;]

    A videón van egy telemetria rész is, ezt a MoTeC i2 Pro 1.0 programból vágtam ki, és illesztettem a képhez. Asszem' ígértem már, hogy írok erről is, de még keresem a megfelelő pályát és az autót is, amivel jól be lehetne mutatni, mire is való ez a szoftver. Ha valakinek van bármi javaslata, írja le kommentben, addig is, stay tuned.. ;)

    juhaszattee 9 éve 0

  • Race07 Time Attack Hungaroring_11 Volvo 850 [1:50.575]

    Ugyan az előző bejegyzésemben azt írtam, hogy békén hagyom az FWD autók nyúzását és megpróbálok megtanulni vezetni rendesen valami RWD autóval, de valahol nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy még mennyi maradhatott benne abban a körben. Kicsit mókoltam a setup-on, amivel hirtelen javultam vagy fél másodpercet, amitől vérszemet kaptam, és sok-sok óra gyilkolás után sikerült összeraknom ezt a kört:

    Most már tényleg ez az utolsó TA köröm a 'ringen. A Mansell apex-ről kicsit lecsúsztam és a T5-öt se úgy terveztem, a sikán utáni bal-jobb is lehetett volna finomabb, de még így is kiadta. Sikerült tolni egy 50,576-ot is, de abban még füvet is nyírtam, szóval 2-3 tizedet még lehetne faragni, de nekem ennyi elég, ennél több már nemigen van benne :)

    juhaszattee 10 éve 0

  • [ELKELT] Quantum Rush zárt-béta hozzáférés

    Kaptam egy üzenetet YouTube-on, amiben az állt, hogy a videóim alapján tapasztalt vagyok racsing játékokban és szeretnék, ha kipróbálnám az ő játékukat, esetleg véleményezném is. Mivel én már kinőttem az ilyen stílusú játékokból (az utolsó, ami tetszett is az a Superkarts nevű DOS-os játék volt 486-on :D ), ezért úgy gondoltam, hogy felajánlom a LOGOUT népének.

    Egy kis angol ismertető a játékról:
    Quantum Rush is an action packed, competitive, futuristic online racing game. Exciting race tracks, diverse weapon systems, technology research and extensive racer customization options are only some of the many features this game will offer when released. Up to 20 players will be competing against each other in every race!

    Ez pedig az üzenet, ami tartalmazza a kulcsot is:
    To:juhaszattee

    Hello!

    Your videos show your expertise with racing games. We would therefore like to hear your feedback
    on our futuristic online racing game Quantum Rush (www.quantum-rush.net) and hereby invite you
    to our closed beta test.

    Folytatás...

    juhaszattee 10 éve 6

  • Race07 Time Attack Hungaroring_11 Volvo 850 [1:51.710]


    1:51.700

    Viszonylag régóta játszom a Race 07-el, és ezalatt elég sok pályán mentem már virtuálisan, hol egyedül, hol másokkal, szórakozásból vagy bajnokságban. A bajnokságoknak hála a változatosság adott volt, így sok új, eltérő vonalvezetésű, hangulatú aszfaltcsíkon róhattam a köröket, de van egy olyan hely, amit jó eséllyel mindenki ismer itt, az is, aki nem járatos az autósport világában. Igen, ez a Hungaroring.

    Elég régen volt az, amikor először mentem ezen a pályán, de már akkor is feltűnt, hogy a látszat ellenére nem könnyű rajta jól végigmenni szinte egyik autóval sem. Mindenkinek vannak kedvenc pályái, autói, én ha vonalvezetést tanulok egy Volvo 850-est szoktam elővenni, mivel a gyári setupja elég univerzális, szinte minden pályán jó a váltóáttétele, a futóműve, és azért erő is akad benne. Eleinte úgy gondoltam, egy kis előnyöm származhat abból, hogy több játékkal (régi/új F1-ek, rFactor,..) köröztem már, de túraautóval nagyon kevés tapasztalatom volt itt. Hamar be kellett látnom, a fele sem tréfa, az első 2 perc körüli idő elég nagy pofon volt, de nem szabad feladni, legalábbis itt még nem. Szép lassan sikerült ráérezni a ritmusra, sikerült egyre jobb időt menni, talán 1:55 körül volt a legjobb, amikor jött a nyári bajnokság, és a meglepi.

    Folytatás...

    juhaszattee 10 éve 0

  • Toyota Corolla AE86 vs BMW 320si 2009 STCC2 @ Apulia Speedway

    Hétvégén ismét volt egy kis szabadidőm, ilyenkor le szoktam ülni a gép elé, és keresek valami érdekes pályát a Race 07-ben, amin eddig még soha nem mentem. Mivel ezen a hétvégén kezdődött el a WTCC idei szezonja, ezért logikus lett volna a Monza-i pályára kimenni, főleg esőben, de valamiért azt a pályát annyira nem szeretem, főleg nem esőben, különben is, azon már mentem sok-sok kilométert és nem ez volt az eredeti cél.

    Nézegettem az add-on pályákat, amiket unalmasabb perceimben rakosgattam be a játékba, és találtam egy számomra teljesen ismeretlen olasz pályát: Apulia Speedway


    a pálya letölthető itt

    Elsőre a sok chicane keltette fel az érdeklődésemet, amikkel később meg is küzdöttem rendesen. Nah, akkor pálya van, már csak gép kellene hozzá. Igazából ez nem is volt annyira nagy szívbaj, újabban, ha egy új pályára megyek ki, akkor a Toyota Corolla AE86-ot veszem elő, elég sokat mentem már vele, nagyon szeretem, igazi kezes kis gépállat :D Szerintem sokkal kezelhetőbb adott helyzetekben, mint mondjuk egy BMW 320si, kezdőknek sokkal könnyebb vele megtanulni hátsó kerekes autót vezetni.

    Folytatás...

    juhaszattee 11 éve 0

  • asdfmovie6

    komment nélkül :DDD

    juhaszattee 11 éve 5

  • Toyota AE86 Levin N2 WTCC test @ Crowne Plaza (Race 07) [1:52.112]

    Valahogy mindig is szerettem a régi autókat, főleg azért, mert eléggé szögletes, csúnyácska formájuk volt. Az utóbbi időben felkeltette az érdeklődésemet egy fura autósport, mégpedig a drift, ahol szép, hosszú íveket rajzolva kilinccsel előre kanyarognak egy pályán, lezárt útszakaszon, vagy akár egy hegyről lefelé. Kérdezhetné a kedves olvasó, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz... A válasz nagyon egyszerű: Toyota Corolla GT AE86 Levin.

    A rendes japánautó-nördöknek kötelező lecke az AE86 japán beceneve. A nyolc japánul hacsi, a hat roku, ebből lesz a hacsiroku. A legsúlyosabb nördöknek a japános-homoerotikus kiejtésfinomítás is kötelező, ők ugyanis a szóvégi ú-t inkább ü-nek ejtik, így lesz hacsirokü. Mi pedig csak Hacsinak becézzük, mint egy csahos juhászkutyát. - karotta

    Szóval a Hacsi. 1,6, sor 4, 16 szelep, 120 ló, hátul hajt, és gyárilag sperrdiffi (GT verzió). Ez pont ideális egy kis csúszkáláshoz, falutól faluig tofut szállítva. Legalábbis az anime-ban betöltött szerepe ez volt. A 80-as évek derekán ez csupán egy 5 személyes családi autó volt, a hátsókerekesek egyik utolsó szériája. Későbbiekben az elvetemültek kicserélték a motorját a legendás 4A-GE, azaz BlackTop motorra. Ez szintúgy 1,6 sor 4, de már 20 szelep, azaz hengerenként 3 szívó és 2 kipuf. szelep jutott. Ezek a motorok kb.

    Folytatás...

    juhaszattee 12 éve 1

  • Volvo 850 test at Macau 2010 - STCC 2 [2:32.635]

    Délután unatkoztam és kicsit toltam az STCC 2-vel. Nézegettem az autók listáját, majd megakadt a szemem a Volvo 850-en. :Y Ez dúrva gép, gyorsan ki is tekertem vele a Macau-i falak közé, jelenleg ez a kedvenc pálám, ezen tolom a legtöbbet.

    Már a felvezető körön kiderült, hogy marha jó a gép, de a gyári váltóáttétel elég rövid, így egy picit bele kellett nyúlnom a 3,4,5,6-os fokozatokba. Ezután kimentem még egyszer, de olyan jól sikerült a kocsi, hogy legalább fél óráig hajtottam fülég érő vigyorral. :DD

    Készült két videó is a leggyorsabb körről, egy on-board és egy "TV-Camera"-s felvétel is. Hiba van benne, lehetne faragni belőle rendesen, most ennyire futotta, nem a körrekord volt a cél, csak az autó gyötrése. :B


    Öröm nézni ahogy "körzőn megy a bódé" :DDD

    Itt pedig az on-board videó, itt fel lehet fedezni az ív-lecsúszásokat, a fal-koccokat és egyéb apróbb hibákat is. Sajna kicsit szaggat a videó eleje, youtube megoldotta... :W

    Folytatás...

    juhaszattee 12 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.