2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HTPC születik (már él)

    Üdv sorstársak, minden HTPC rajongónak. Hosszú ideje bosszantom a PH lelkes táborát, itt az ideje megmutatni, hogy is csinálnám én ezt a dolgot. Az, hogy ez a gép megszületett rengeteg dolog előzte meg.

    Kis bemelegítésnek lássuk mi vezetett ide. Talán a legfontosabb az igényesség, a mindíg jobbat akarok, mert nekem semmi nem jó. Remélem nem kell bemutatnom azt az érzést, mikor feltúrom az egész netet és nem találok egy épkézláb házat amit a rendszerembe el tudnék képzélni, talán az Origen-ek megmozgattak egy kissé, de azok viszont az árukkal elriasztottak.

    Tehát adott volt egy Marantz SR5002-es házimozi erősítő és mellé egy DV4200-es DVD. Alatta szolgált már egy ideje, Chieftec házba épített Gamer HTPC-m. Majdnem felhőtlen volt az életem, de voltak kisebb gondok a Vista/Hybrid SLI/Játék/HDMI hang táján. Szerettem volna végre egy gépet ami csak film és zene lejátszásra használok, telepítgetések mentesen.

    Jó ötletnek tűnt a Popcorn is, de szerintem drága és korlátolt az a hardver, főleg a 100-as hálózati részével volt bajom, egyébként is nekem csak a B jött be és az egy mini-itx rendszer. Az árából pedig építhető egy remek kis PC.

    Folytatás...

    hétalvó 15 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.