2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ideje lesz kihúznod a kormányod az USB-ből!

    Ha álmodtál már arról, hogy valódi versenyautót vezess, netán versenyző is legyél, továbbá 15-22 év között vagy, akkor talán ezek a TE lehetőségeid esélyeid!!. Indul a B3R Seat Leon Trophy 2015!
    Miért is ne?! Ha itt oda teszed magad, mindezt szabályosan, de keményen akkor ideje lesz kihúznod a kormányod egy időre, és beülnöd egy valódi versenyautóba! Hihetetlen? Tényleg az. Manapság nem nagyon vannak ehhez hasonló lehetőségek, ezért nem árt ha erre odafigyelsz egy kicsit, mert itt 19-re kell lapot húznod kettő verseny alatt. Merész ugye? Gondolja arra "Pechito" is egy hasonló esélyt kapott, és nagyon remekül élt vele. Próbáld ezt példaként vinni tovább.

    A lehetőségeid:

    1. B3 Trophy szimulátor bajnokság
    2. Szimulátor edzés a csapat profi szimulátorán és Fit4Race állapotfelmérés
    3. Pálya edzés egy igazi versenyautóval
    4. Részvétel a Magyar Autósgyorsasági Bajnokság RCM Cup sorozatában a B3 Racing színeiben

    Folytatás...

    HartgeH3-2.8 9 éve 0

  • Totalcar Track Day! Hungaroring!

    Rekkenő hőség, sok sok merész gépjármű tulajdonos, néhány liter benzin és egy szuper pálya nap!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 11 éve 33

  • Budapest , Árkád - Az autók napja (The Car Day)

    THE CAR DAY

    Hiszen az autóknak is lehet egy napja nem? Igazából én neveztem el "The Car Day"-nek ezt az eseményt szerintem jól illik hozzá. Ha már van gyerek, anyák, apák , föld és még ki tudja milyen nap akkor a drága jó "személygépjárműveink" is megérnek simán néha egy-egy kiemelt figyelmet. Vannak akik egyszerű tárgyként kezelik saját autójukat , szerintem azért lelkük is van. Gondoljunk csak bele mindenkinek mennyire fontos volt vagy lesz első autója, ez egy erős kötődés ember és gép között.. (Respect)

    Budapest XIV kerület , Őrs Vezér tere (Árkád) üzletközpont A1 parkoló szint. Augusztus 19-én délután 13 órától (hivatalosan), lehetett kicsit közelebbi "kapcsolatba" kerülni pár nagyon szép autóval. Többek között sikerült beszélgetnem Ifj. Kanyik Antal autóversenyzővel aki egy nagyon közvetlen és barátságos figura mindenre kérdésemre válaszolt Fiat Puntójával kapcsolatosan , be is ülhettem én is ahogyan mindenki más, elég komoly élmény egy ilyen autóban ülni. Erről egyébként "olvashatnátok" egy részletesebb interjú varjút, de nem jutott eszembe, hogy ezt rögzítsem. Nyilván Antalnak nem lett volna kifogása ellene. Látta nagyon tetszik az autó még fel is ajánlotta lefotóz a saját gépemmel (ezt inkább a nyugalom megzavarása érdekében nem közölném le).

    Folytatás...

    HartgeH3-2.8 12 éve 3

  • Car Styling Tuning Show 2010

    Idén ismét megrendezésre került a Car Styling tuning show 2010 a Hungexpo területén!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 14 éve 72

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.