2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mate 9 vélemény

    Elző írásomban leírtam, hogy miért is a Mate 9 mellett döntöttem telefonvásárláskor. Most kicsit a készülékről írnék. Szubjektív vélemény, nem szakmai elemzés! Mindenki ennek tudatában olvassa. Nem vagyok kíváncsi a "samsungesnyolcsokkaljobb", "ezegyszarkínai", "miértnemájfontvettél" és ezekhez hasonló hozzászólásokra.

    Külső

    A készülék külseje szerintem kifogástalan, talán a legszebb telefon amit valaha láttam. Gyönyörű, nagy 16:9-es arányú kijelző, nem is hajlított szerencsére. Kávák? Pont a legideálisabb! Szerintem ez az a szint, ami már viszonylag kávamentes, de ez még nem megy a használhatóság rovására szemben mondjuk az S8-al (volt a kezemben már S8, tudom miről beszélek). Anyagminőség kiváló, élmény kézbevenni a telefont. Méretben nem nagyobb, mint egy i7S pedig a kijelzője jóval nagyobb. Én speciel egy kézzel is tudom használni, mondjuk tény, hogy elég nagy lapát kezeim vannak.

    Kijelző

    Folytatás...

    H.Istvan25 7 éve 18

  • Telefonvásárlásom előzményei

    Már lassan két éve használtam egy Alcatel Idol 3 5.5-öt, ami jól működött de gondoltam venni kéne valami újat, ezúttal az abszolót csúcs kategóriából. Fontos volt a nagy kijelző, így az 5.5 col alattiakat nem is vettem számításba. A következő mobilok kerültek szóba:

    LG G6: Formára bejön, de nem szimpi a 18:9-es képarány, valamint nem is olyan nagy a kijelző. A menüje nem tetszik, valamint a két SIM-es csak sufni garival van, de az egykártyás is főleg sufniban beszerezhető, meglepően kevés komolyabb bolt forgalmazza, valamint legtöbb helyen csak egy év a gari. Kártyafüggő telót pedig nem veszek. Csak Snapi 821, de ez volt a legkisebb problémám.

    Galaxy S8/S8+: A bemutatón elélveztem, majd mikor kipróbáltam élőben jött a hidegzuhany.18:9-es a kijelző mellé még hajlított is, hogy lehetőleg minnél kevesebb legyen a hasznos felület. Fasza. Anyaghasználat meglepően gagyi, egy full fém modell mellett játéknak tűnik. Samu menü randa, ujjlenyomatolvasó lehető legrosszabb helyen (aki ezt kitalálta azt arra kényszeríteném, hogy csak ilyen fajtát használhasson örökké), Bixby teljesen fölösleges, rendes garival nagyon drága. S8-nál az 5.8 col ilyen képaránnyal hajlítottan kicsi, az S8+ pedig még drágább. Kösz nem. Bár a Dex remek ötlet, remélem más márkánál is lesz hasonló.

    Folytatás...

    H.Istvan25 7 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.