2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Első autó: Pipa !

    A mai napon már hivatalosan is az enyém lett és róhatom vele az utakat (kecskemétiek vigyázzatok). :))
    Nagyon örülök az új szerzeménynek, sikerült garázst is bérelni mellé, így nem fog az esőn megrohadni. A kötelező alkatrészek cseréje még hátra lesz, gondolok itt az olajra, gyertyákra és a többire.

    [link]

    Féklámpával még el kell vinnem szerelőhöz, mert folyamat világít, de ez valszeg csak fékfolyadék szint miatt lehet, kollegáméknak ugyan ilyen van, nekik ez volt a probléma forrása.

    [link]

    Folytatás...

    h3lios 8 éve 39

  • Auto update

    Mivel unalmas a műszak és lett pár szabad percem így gondoltam írok 1 kis összefoglalót, hogy mi is történt a jogsi megszerzése után, ugyanis lassan meglesz életem első saját autója.
    Autó szempontból itt logout-on is kérdezősködtem, hogy milyet vegyek, mekkora motorral stb.
    Végül egy 1.6-os benzines G Astra mellett döntöttem, amit 1 kereskedésből fogok megvenni.
    Ismerőssel 2x voltunk átnézni az autót, első alkalommal sajnos csak szakadó esőben volt alkalmunk megnézni, ami közel sem ideális körülmény 1 autó átnézésére. 2. alkalommal megvolt a próba út is, illetve külsőleg is jobban szemügyre tudtuk venni. A festésen természetesen van 1-2 karc, nyomódás, de ez egy 16 éves autó esetén teljesen normális, alánézve sehol nem láttunk rozsdát, javítás nyomokat, szerkezetileg nem volt sérült az autó. Csomagtartó kárpit alatt sem rohadt, tehát kasztni szempontjából rendben van a dolog. Az autó egy Olasz tulajdonosé volt és külföldről lett behozva, 130k km van benne, ami biztos, hogy nem valós adat, viszont az állapota nagyon jó a korához képest.

    Folytatás...

    h3lios 8 éve 7

  • Aurovízió ! - SAVED by Ukraine

    Még ugyan nem dőlt el, de valszeg Ausztrália fogja nyerni a 2016 os Eurovíziót, ami szerintem kicsit azért vicces lesz, tekintve, hogy egy teljesen más kontinens a világ teljesen másik részén. DE, amit szeretnék megjegyezni az az, hogy az előadók fele csontig lerágott, már befutott előadók által tolt meleg számokat énekel, ami már mindenkinek a könyökén jön ki. Semmi egyediség nincs benne, a végén pedig a jó szomszédok faszán egymásra szavaznak. Ezt a szemetet nem tudom miért kell minden évben megrendezni.
    Kb. minden évben meg lehett hallgatni a top slágereket szarabb szöveggel és szarabb hanggal. Hozzáteszem, hogy abból a 10 sec-ből nem tűnik annyira szarnak az idei magyar előadó, de ez nekem továbbra is nagyon kevés.
    A valaha volt legjobb akkor is Lordi marad, ha valami ilyesmit egyáltalán be mer valaki próbálni, akkor arra azt mondom, hogy már megérte, de addig ezeket a langyi szarokat inkább tartsák meg maguknak.

    Nem követtem az elmúlt 3 év versenyeit, mert ezek a medvedisznó kutya embernél (koncsita) már olyan szintet értek el nálam, ami nézhetetlen. Nektek mi a véleményetek erről az egészről ?

    Nyilván tudom politika, amibe nem szeretnék belemenni, de szerintetek vannak még valamire való előadók a mezőnyben ? Én az elmúlt évekből 1-2 -t tudnék kiemelni amik tetszettek és az örök favorit Lordi marad.

    Folytatás...

    h3lios 8 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.