Hirdetés

2019. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Technikai segítségkérés ! Box360

  Sziasztok egy gyors kérdésem lenne. Szeretnék vásárolni egy XBox360 kontrollert, de nem tudom hogy vezeték nélküli, vagy klasszikus változat legyen.
  Természetesen PC-hez szeretném használni, ezért szeretnék előnyöket és hátrányokat hallani mindkét verzió mellett.
  Ha netán a wireless verzió mellett döntök, akkor a csomagban kapok usb-s kábelt, vagy valami vevőt, amit a gépbe rakva tudom használni ?
  Kicsit ciki, de nem értek hozzá. :B Azt tudom, hogy vannak olyan egerek, ahol csak egy kis USB-s vevőt kell bedugni a gépbe, de itt ez nem tudom hogy működik.
  Árban nagyjából mind1, hogy mennyi lenne 15k -ig mehetek el, amibe mindkettő belefér.
  Továbbá, ha a vezeték nélküli mellett döntök mennyit bír ki az aksi, valamint, ha az usb-n keresztül csatlakoztatom a géphez kap rajta keresztül áramot ?

  Nagyjából ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni. :)
  Előre is köszi a segítségeket ! :R

  h3lios 5 éve 12

 • Hobbit 2, avagy hogyan nyújtsunk 1 könyvet trilógiává ! SPOILER

  Sok idő után ismét írok egy kis véleményt ide, mivel ez a film megér annyit, hogy összeszedjem a gondolataim és mindezek után püföljem a klaviatúrát jó fél órán keresztül. :)

  Előre szeretném leszögezni, hogy az írásomban a film konkrét jeleneteire fogok kitérni, tehát aki még nem látta az csak a saját felelősségére olvasson tovább. Szóval, korrekt fórumozóhoz híven ki is dobom a SPOILER feliratot, mert senkinek sem szeretném elrontatni a mozis élményét.
  Szeretném leszögezni, hogy a könyvet nem olvastam, így kizárólag a filmről tudok véleményt nyilvánítani.

  Vágjunk is bele, és vegyük át a filmet az elejétől kezdve.
  A legelső dolog amit meglátunk Peter Jackson, ami humoros megoldás. Már a gyűrűk urában is cameo-zott, tehát ez a szemfüles rajongóknak nem lehet újdonság.

  A következő jelenet egy rövid visszatekintés amiben megtudjuk, hogy Thorin hogyan is találkozott Gandalffal és hogy miért akarja visszaszerezni Erebort. Ennek a jelenetnek a későbbiekben nem lesz nagyobb jelentősége, igazából az első filmhez tartozó kiegészítés.

  Folytatás...

  h3lios 5 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.