2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lehmann BCL clone - összeállítás PT2.

    Jelentem kész vagyok a nyákra szerelt alkatrészek beforrasztásával, ha minden igaz akkor az összes alkatrész megfelelően van elhelyezve, sikerült az egyik nagy tápszűrő kondit valamint a kapcsolókat megfordítani, de kiforrasztottam megfordítottam őket és visszaforrasztottam. Ami a nyákot illeti, nem sikerült az összes folyasztószert letisztítani, így nem csillog olyan szépen, de cserébe a forrasztások jól sikerültek (sztem :DDD )

    Lássuk a végeredményt befejezett nyákot :K :






    Folytatás...

    guppy 13 éve 3

  • Lehmann BCL clone - összeállítás PT1.

    Tegnap az ebéd utáni szundiból felkelve erőt vettem magamon, lecsattogtam a műhelybe és kicsit (nem is olyan kicsit :DDD ) összepakoltam h legyen hely a projekthez. Mivel csak furatszerelt alkatrészek vannak így maga a forrasztás nem túl nagy kihívás, úgy tudom akkor sikerült jól egy forrasztás ha az ón az alkatrész lábait a túloldalon is szépen befutja, tehát egy picit ott kellett tartani a pákát, de tényleg csak egy picit. Ami a balesetvédelmet illeti (mennyire hivatalos vagyok :K ), elég csak arra figyelni h a pákát mindig egy helyre rakjuk ha nincs használva, lehetőleg minél távolabb a kezünk ügyétől, továbbá a lábak levágásakor azokat finoman meg kell fogni, mert hajlamosak repdesni, és nem kellemes ha beleáll az ember szemébe.

    Lássuk a műhelyt, a legfontosabb eszközökkel:

    az első beforrasztott alkatrész :)) :

    Folytatás...

    guppy 13 éve 8

  • Lehmann BCL clone, az ebayes csomag tartalmai :)

    Hogy az ígéretemnek eleget tegyek, miszerint a BCL építését dokumentálom(fényképekkel), és LogOut bejegyzést készítek a projekt előrehaladtával párhuzamosan. Előre is bocsánatot kérek az irodalmatlanságomért (nehéz szó :B ), tisztában vagyok vele h kifogásolható. Könnyed, kis képnézegetős "blog"nak szánom ;)

    Ezt a "kit"-et még 2,5-3 hete rendeltem ebayról 38$-ért, szállítással együtt. Azért döntöttem e mellett mert felmerült bennem h talán szeretnék építeni a jövőben komolyabb DIY erősítőket (AMB M^3, Beta22), ez a projekt remek lehetőségnek tűnt a gyakorláshoz, és relatíve olcsó is, így ha nem is használom(persze ez a hangjától fog függni), jobb ezen kísérletezni, gyakorolni mint egy 1000$ kiten.

    A hozzá kapott ""dokumentáció"", és ""összeállítási"" utasítás.

    Egy-egy szkennelt kép a nyákról, így első ránézésre és tapintásra szerintem minőséginek tünik.

    Folytatás...

    guppy 13 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.