2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Meghízott akkumulátor és bank kártyás fizetés

    Tavaly áprilisban vettem egy Samsung Galaxy Trend Plus okostelefont a korábbi LG Optimus One leváltására, magával a készülékkel meg vagyok elégedve, van még rá 11 hónap garanciám (Samsung regisztráció miatt +2 hónap van). Az egyetlen nagy hátránya számomra, az, hogy nem kaptam hozzá headset-et így most az LG-t használom de mivel az LG fekete volt, a Samsung meg fehér így nem illenek egymáshoz de se baj kibírom.
    Az utóbbi időkben észre vettem, hogy a készülék elég gyorsan merül le de ezt be tudtam annak, hogy ha mentem valahova akkor hallgattam az SD kártyán lévő zenéket és elég sokat játszok a Ultimate Jewel játékkal is ami természetesen elég tudja meríteni az akkumulátort. Így aztán nem fordítottam neki különösebb figyelmet.
    Tegnap kora délután dolgom volt és el kellett mennem (hogy mi az nem fontos) de nem volt kedvem zenét hallgatni és utazás közben játszani sem. A telefon fel volt töltve mint mindig, reggel/délelőtt lett levéve a töltőről így teljesen fel volt töltve, elvileg. Amikor várakozás közben megnéztem, hogy mennyi a töltöttség akkor 41% volt, kicsit furcsálltam de nem foglalkoztam vele. Fél órával később aztán már csak 2% volt, na ekkor már tényleg komolyan vettem a helyzetet mivel fél óra alatt null használattal normál esetben nem kellene 41-ről 2-re esnie.

    Folytatás...

    Gubek-Einste 9 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.