2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Masters GT Bajnokság (AC) - 2019 Tavaszi szezon február 17-én startol!

    Indul a Masters GT tavaszi Bajnokság!

    Őszi GT bajnokságunk után megállás nélkül folytatjuk a versenyzést a tavaszi szezonnal. Az autók közti erőviszonyokat próbáltuk súlyozással kiegyenlíteni, hogy több típus is esélyes legyen a győzelemre, ezt az előző szezon tapasztalatai alapján kicsit tovább finomítottuk. A futamtávokat illetően a 8 "versenyhétvége" 6 db 90 perces, és 2 db 2*40 perces futamból fog összeállni, melyek pontozása a futamok hosszához fog igazodni. A vágások kezelésén kicsit szigorítottunk, továbbra is a Rank App fogja jelezni a pálya határokat, mellyel a versenyzők akár vezetés közben azonnali visszajelzést kaphatnak a pályán történő szabályos közlekedésről, de az eddig vágásnak minősített pályaelhagyásokat jobban fogja büntetni az applikáció.

    A bajnokság 8 fordulójából a 6 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe. A futamok kéthetente vasárnap esténként 20:00-kor fognak kezdődni.

    Van lehetőség egyedi festések használatára, valamint csapatokat alakítani és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba szállni.

    A futamok előtti héten a rövidebb futamtáv, és intenzívebb csaták kedvelőinek ajánljuk DTM 90 bajnokságunkat.

    Folytatás...

    GTR Masters 5 éve 1

  • GTR-Masters DTM 90-es évek bajnoksága vasárnap indul! (Assetto Corsa)

    A már ismert és elismert GT bajnokságunk mellett, a köztes vasárnapokon futott GT4 bajnokság helyett visszatérünk a Masters hagyományaihoz, leporoljuk és elővesszük a "férfiasabb", elektronikával kevésbé ellátott, korosabb gépeket.

    Több mint 25 évet ugrunk vissza az időben és a '90-es évek DTM masináit eresztjük egymásnak feszülni.

    A versenynaptárba kizárólag olyan helyszínek kerültek, melyek akkoriban is szerepeltek a naptárban. A 8 fordulós versenyek dupla futamos formában kerülnek megrendezésre. Az első futam első 10 helyezettje fordított sorrendben indul a második futamon. A bajnokság 6 legjobb egyéni eredménye számít bele a végértékelésbe.

    A bajnokságra mindenki egyetlen autót választhat magának. Ismerve a kategróia erőviszonyait, hogy ez a döntés ne okozzon végzetes hátrányt senkinek, a kocsimárkák közötti teljesítménykülönbséget egy már ismert rendszerrel, súlyozással (BOP) fogjuk kompenzálni. Lesz lehetőség egyedi festések használatára, valamint csapatokat alakítani és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba szállni.

    4 jól ismert márka, 3 jól ismert autó + egy új autó és 7 legendás helyszín, test-test elleni küzdelmek, az izgalom garantált. Várjuk jelentkezésed!

    Folytatás...

    GTR Masters 5 éve 0

  • Indul a GTR-Masters WTCR 2019 tavaszi bajnoksága!

    Február 13-án elrajtol a 8. éles bajnokságunk a RaceRoom-mal és a WTCR 2018 gépekkel!

    A Masters WTCR 2019 Tavasz kilenc fordulóból fog állni, melyek kéthetente szerda esténként kerülnek megrendezésre. A autóválasztás fix, minden résztvevőnek 1 márkával kell teljesíteni a megmérettetést, a 9 fordulóból azonban csak a 7 legjobb eredmény számít majd bele a végértékelésbe.

    A versenynaptár összeállítása során igyekeztünk új és régebben használt pályákat kiválasztani. Idén nem változtattunk a versenyek lebonyolításában.
    Maradnak a 3 futamos "versenyhétvégék" fordított rajtsorrenddel ( az első 10 helyezett fordul ), superpol-al, valamint futamonként eltérő pontozással.

    Versenynaptár:
    1. futam: 02.13 - Sepang 1. futam topikja
    2. futam: 02.27 - Red Bull Ring
    3. futam: 03.13 - Spa-Francorchamps
    4. futam: 03.27 - Mantorp
    5. futam: 04.10 - Laguna Seca
    6. futam: 04.24 - Monza
    7. futam: 05.08 - Suzuka
    8. futam: 05.22 - Brands Hatch Indy
    9. futam: 06.05 - Zhuhai Circuit

    További részletek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/6800

    GTR Masters 5 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.