2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az AMD durván leárazta a Ryzeneket

    Az AMD a Ryzenekkel megmutatta az Intelnek, hogy ők is itt vannak még a CPU piacon, ami nekünk vásárlóknak akár hogy nézzük minden szempontból jól jött, ugyanis ha nem jönnek a Ryzenek, akkor még ma is maximum 4 magos processzorokat árulna az Intel a 8-as szériájában is, így viszont össze kellett szedni magukat. Az AMD a Ryzen 5 2400G és a Ryzen 3 2200G bejelentését követően árcsökkentésről is beszámolt, ami 10 processzort takar.


    Forrás:Techpowerup

    A legnagyobb leárazást a Ryzen 7 1800x kapta, ami 150 $-ral kerül kevesebbe, őt követi a Threadripper 1900 X, ami 100 $-ral lett olcsóbb, a kedvezőbb árú termékeik árából is lefaragtak, nyilván kisebb mértékben. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy áprilisban jön az AMD következő nagy dobása, a Zen+ architectúra.

    Az fentebb említett árak mind a hivatalos viszonteladói árak, ettől az egyes boltok természetesen eltérhetnek, illetve nálunk még a 27%-os áfa is növeli az árakat.

    Folytatás...

    gtamate2 6 éve 72

  • Az ajánlós topikok és a kereső

    Az utóbbi napokban ismét visszatértem pár ajánlós topikba, mert alapvetően szívesen segítek az embereknek, de egyre többször tapasztalom, hogy mintha csak offolni járnának egyesek.

    Nem tudom mások hogy vannak vele, de én a keresővel szinte minden topikba megtalálom arra a választ, amit keresek. Ezért gyakran kérdést sem teszek fel, csak beleolvasok és kiválasztom a számomra legszimpatikusabb terméket és továbbállok.

    A topikösszefoglalót pedig már-már teljesen feleslegesnek találom, mivel azok, akiknek kellene biztos, hogy nem olvassák el.

    Azokra a triviális kérdéseket pedig, hogy egy procihűtő rámegy-e az adott foglalatra, szimplán nem érzem úgy, hogy válaszolnom kellene, mert a Google segítségével ugyan annyi idő nekem is megtalálni a választ.

    Az egész ajánlásnak pedig a legnagyobb árnyoldala, hogy olyanoknak is segítséget nyújtunk, akik amúgy alapvetően nem érdemelnék meg. Nem arról beszélek, hogy hálát kell zengeni, de amikor valaki teljesen bunkó stílusban kérdez, utána beleköt abba, hogy miért pont az meg miért kerül ennyibe? Na ezek után pedig általában ezek azok az arcok, akik ha megkapták a választ mindenféle köszönöm nélkül továbbállnak.

    Persze lehet, hogy csak én égtem ki.

    gtamate2 6 éve 13

  • Zowie EC2-A White teszt

    Magyarországon elsőként teszteltük a Zowie új egerét, a limitált kiadású Zowie EC2-A fehér verzióját, amiből csupán 100 darab érkezett hazánkba. A Zowie rendkívül népszerű a pro gamerek körében, nem hiába, hiszen kiváló szenzorral bírnak kivétel nélkül, ezen felül pedig rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető egerekről beszélhetünk. Nem mentek el a tipikus gamer vonalba, helyette egy új utat próbált találni magának a gyártó, ami az egyszerűségben és a jó alapanyagokban rejlik.

    Teszt

    Csak hogy itt is meglegyen.

    gtamate2 7 éve 0

  • PH! CSGO Nightcup Finals

    Sziasztok,

    Elérkeztünk a Nightcup finiséhez. Az 5 induló csapat közül 2 jutott tovább, akik immár a War Room és a Veteránok (eXp) ellen mérkőzhetnek meg.
    Sajnos idő szűkében a double eliminationról le kellett tennünk így "egyenes kieséses" lesz a verseny.

    Jöjjenek tehát az adatok, amiket a PH CSGO Nightcup Finals-ról tudni kell:

    ● Single elimination (egyenes kiesés)

    ● Bo3, 6 körös overtime 10k kezdőpénzzel.

    ● Mappool: Aktuális csgo major mappool + Dust 2

    ● Veto rendszer: Ban/Pick/Random

    ● Meccs előtt minimum 30 perccel veto

    Ágrajz

    Csapatok

    ● A korábbi streameket az említett oldalak videó fül alatt találhatóak, a későbbiekben pedig kikerül a Youtube csatornámra.

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 4

  • PH! CSGO Nightcup vol2.

    Sziasztok!

    Újra jelentkezem, most csak tömören.

    ● A meccsek bo3-ak, 6 körös overtime 10k kezdőpénzzel.

    Streamek a meccsekről jelenleg itt lesznek elérhetőek:
    Sn0w twitch
    Vismajor twitch

    ● A korábbi streameket az említett oldalak videó fül alatt találhatóak, a későbbiekben pedig kikerül a Youtube csatornámra.

    Az ágrajz (bracket) pedig itt található.

    ● Az ebot archív pontszámokat pedig itt találjátok.

    Csapatok illetve tagjai listája.

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 0

  • PH! CSGO Nightcup

    Sziasztok!

    Régóta tervezzük hogy kellene egy picit komolyabb hangvételű döntőt rendeznünk a PH CSGO topik berkein belül, sikerült egyeztetnünk a War Room csapatával illetve pár veteránnal akik szívesen részt vennének egy PH házi bajnokságán.

    A PH berkein belüli indulók mind a challenger kategóriában indulnak. A veterán illetve a twr csapata pedig legend státuszból.

    A jelentkezett csapatok számától függően lesz kialakítva a mérkőzés rendszere, de mindenképp pontrendszer alapján lesz megtartva. (nem egyenes kieséssel)

    Stream lesz a meccsekről, nálam jelentkezhet aki szívesen streamelné esetleg közvetítené valamely meccset.

    A bajnokságra pedig bárki jelentkezhet aki vett már részt korábban PH Mixen (kivételt képez ez alól a korábban a phmixről kitiltottak illetve a vac/esl bannal rendelkező játékosok).

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 3

  • Kaptam Souvenir dropot! Mikor érdemes eladni?

    Sziasztok,

    Általánosságban elmondhatjuk azt, hogy ha már meccs közben észreveszed hogy kaptál akkor még nem érdemes eladni, hiszen folyamatosan dobálja az adott ládát így nő a kínálat ami azt eredményezi hogy egyre olcsóbb lesz az adott láda.

    A ládák árát leginkább a bennük rejlő skin befolyásolja leginkább, ezért olyan értékes a Cobblestone láda, hiszen abban van a Dragon Lore. Illetve ezért alacsonyabb a Train láda, hiszen abban jóformán semmilyen drága skin nincs.

    Ha kaptál egy ládát azt érdemes éjszaka eladni ~1-4 óra között, hiszen ilyenkor az Amerikai régiókban „csúcsidő” van, viszont Európában nem tesznek fel új ajánlatokat általában, ezért a ládák ára általánosan feljebb megy, akár 1-2 Eurót ezen simán nyerhetünk.

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 2

  • Discord

    Sziasztok,

    Nemrégiben megismerkedtünk a discord alkalmazással (thx to kuli) és nagyon elnyerte tetszésünk. Nem csupán a TS-t hivatott leváltani, hanem chatfelületet biztosít a hang alapú kommunikáció mellett.

    Designosabb, modernebb felület, youtube ill. Twitch integrációval rendelkezik, könnyen konfigurálható. A közös meccsnézés feelingét sokkal jobban átadja mint a ts esetén. Akár ha offline vagy akkor is vissza tudod olvasni a beszélgetést, így nem maradsz le semmiről.

    Teljesen multiplatform, van alkalmazása Windowsra, iOs-re, Androidra illetve Linuxra is, böngészőből is megnyitható és teljes funkcionalitású, csak ugye kevésbé kényelmes. (a TS mobilalkalmazásai ugye fizetősek..)

    Kellemes addonokkal bővíthető. (Fun faktor: leveluppolás)
    A gép erőforrásait nem terheli, igazából a ts-nél is kevésbé erőforrásigényes.

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 22

  • ELEAGUE Major 2017 Tippmix

    Az átláthatóság kedvéért ezt a posztot fogom frissíteni a későbbiekben is, itt tudjátok megtenni a tippjeiteket illetve ellenőrizni hogy ki mit tippelt a meccsek végkimenetelére, ezzel is könnyítve a fogadásokat a játékban.

    Kérdőív 1. Nap (LEZÁRVA)

    Eredmények: Grafikus , táblázat

    ---------------------

    Kérdőív 2. Nap (LEZÁRVA)

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 0

  • CSGO Topik| PH Mix Phoenix ed. kérdőív eredmények

    Sziasztok!

    Egy napig futott az új kérdőív, úgy döntöttem hogy nincs is igazából szükség több idő elteltére, a lényeg már nagyszerűen látszik, a törzsolvasók valószínűleg kitöltötték.

    Egyértelműen megszavaztátok a hozzáállás szerinti bontást. a csapat picit nagyobb része preferálja a kompetitívabb stílusú játékot.

    Számomra nagyon meglepő volt hogy az IGL 93%-os elsöprő többséggel kell a csapatokba a végeredmény szerint, pozitív csalódás! Viszont kösse fel minden irányító a gatyáját ha meglátja az általunk preferált értékeket.

    Kis kiegészítés
    A jó irányító (mivel nem látszik az others a linken) (4):

    Parancsolgatni nem kell, majd a játékosok maguk közt felosztják a pozíciókat.
    relatív, csapatfüggő, amit az épp megkíván, de ezt te is tudod... :)
    Nem lemusz (wtf?)
    Bizatja társait

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 3

  • A Deathadderem leváltásának története

    Sziasztok!

    Egy ideje használom már nagy megelégedettséggel azt az egeret, amit itt a Ph! aprón vásároltam pár éve, Vanir fórumtársunktól. Ez előtt sosem volt értelmes egerem, nem olvastam utána és bedőltem a Gamer marketinggépezetnek és a gamernek csúfolt A4Tech X7-es (750BK) egerem volt. Teljesen rendben is volt az egér, szerettem nagyon, aztán elkezdtem CSGO-zni, próbáltam feljebb jutni a rankokban és többek tanácsára lejjebb vettem az érzékenységet és azt tapasztaltam hogy a nagyobb rántásoknál megakad az egér, vagy nem mozdul, vagy tök hülyeséget csinál. Ezért a esett a választás az imént említett használt Razer Deathadder Black Edition-re aminek nagyjából utánaolvastam már a Milyen egeret'? topikban és jókat írtak róla szóval megvettem és nagyon bejött. |valahogy így éreztem| , tény hogy sokkal jobban ment a játék, sikerült pontosabban lőni. Aztán eljött az egérpad vásárlása is, mivel idáig a jó öreg asztallapon játszottam (ami természetesen szénné kopott). Ez btw egy Tesoro X3 lett, ami kicsinek bizonyult így egy Razer Goliathus Control váltotta, meg az életem is mert azóta imádom ezt a terméket, minden szempontból tökéletes csak az ára nem a legkellemesebb.

    Folytatás...

    gtamate2 7 éve 15

  • Súlyos hibák az új Geforce driverben!

    A legújabb whql 364.47 driverrel súlyos problémák akadtak, amit az nvidia is kénytelen volt elismerni.

    Redditen jött először a panasz hogy az express install esetén végtelen bootloopba akadt a gép.

    BSOD (blue screen of death) SLI esetén. Azaz "kék halál", ha a user bekapcsolt a második videókártyát a gépben.

    Illetve túlmelegedési probléma is előjön, mivel nem szabályozza a driver megfelelően a ventilátort így jelentősen csökkenhet az élettartama a kártyának.

    Az nvidia kiadta már a hotfixet, viszont még mindig elérhető a driverből ill. a honlapjukról a frissítés, szóval aki teheti még ne frissítsen. Aki frissített, annak érdemes feltenni a legújabb beta-t!

    Kísértetiesen hasonlít az eset az AMD-s Crimson driveres problémára.

    gtamate2 8 éve 8

  • AMD vga átnevezések nyomában

    A sok átnevezés miatt megcsináltam korábban az AMD sheets névre keresztelt dokumentumot ami tulajdonképpen rendet tesz a fejekben és megmutatja hogy 1-1 újabb kártyának mi is az elődje.
    Csak a GCN-es kártyákat tartalmazza, tehát a HD 7xxx-es szériától kezdve napjainkig.

    Most pedig megcsináltam a pontosabb specifikációkra lebontott részét hogy egyből átlátható legyen a kártyák közötti különbség. Remélem segít mindenkinek kiigazodni ebben az új termékpalettában.

    Enjoy!

    gtamate2 8 éve 10

  • Vélemény: Az AMD részesedésveszítése a diszkrét GPU piacon

    Az AMD nem éppen rózsás helyzete napjainkban és az ide vezető hosszú, rögös út.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 8 éve 110

  • -Hé srác, elfelejtetted csatolni az önéletrajzodat! -Uhh, köszi Google.

    Amikor hajnal 3-kor már a 10. állásra küldöm be az önéletrajzomat és a ctrl+c ctrl+v szöveg után ezt látom magam előtt:

    Igen, elfelejtettem csatolni a CV-met. Egyrészt örülök hogy figyelmeztetett a Google, de ha belegondolok kicsit durva hogy már magyarul is simán rávágja hogy valamit nem jól csinálok és segít. Oké nyilván valószínűleg csak segítési szándékkal használja ezt a Google.. vagy talán mégsem?

    gtamate2 9 éve 6

  • Hogyan használj S775 alaplapban S478 processzort? /Modding/

    És igen, van aki kipróbálta..

    gtamate2 9 éve 14

  • A Ubisoft törli a nem hivatalos forrásból beszerzett játékokat.

    Az Ubisoft fórumán többen panaszkodtak arra hogy törölték a Far Cry 4-üket az accountukról. Leginkább a G2A-n és Kinguinen vett játékokra lehet panasz.
    Tudjuk ugye hogy a g2a nem hivatalos viszonteladó és jó akciókkal szoktak jelentkezni (én személy szerint a napokban nézegettem hogy venni kellene valamit). Viszont a cd kulcsok amiket eladnak elvileg legálisak és a tudomásom szerint korrekten állnak a problémás esetekhez. Ez azért elég megdöbbentő, mi lesz a károsultakkal? Valószínűleg semmi.

    Az ubi idáig sem volt a játékiparban szimpatikus cég mostanában, bár régen a securomos szívatásokkal sem. Mostanában a pc-s portokat eléggé elhanyagolják és akkor jön még ez is.

    reddit

    gtamate2 9 éve 24

  • Lenovo G580 közelebbről, na jó teszt jelleggel.

    A stílust nem vettem hivatalosra, tudom.

    De van kép a cikkben, sok kép. Tudom hogy úgyis csak a képek érdekelnek.

    Pár hete használom a fent említett laptopot és nem nagyon találtam magyar nyelvű összefoglalót róla, persze megértem hiszen annyi laptop van már forgalomban hogy a hideg ráz ki tőle.
    Na de nézzük meg közelebbről .

    Első ránézésre egész szép, na jó persze nem azt mondom hogy ez álmaim laptopja, de ezért az árért egész korrektnek mondanám. Aztán rájössz hogy a zongoralakk, persze meg lehet szokni (anno a netbookomnál hozzászoktam) Így úgy gyűjti az ujjlenyomatot, mint Mario a coinokat.

    Van rajta 3 db USB csatlakozó, amiből már 2 USB 3.0-ás. Egy ethernet csatlakozó (szakértők kedvéért RJ-45) , egy hangbemenet (2in 1 mikrofon+hang), kártyaolvasó, VGA csatlakozó , kensington zár.

    Folytatás...

    gtamate2 9 éve 7

  • Végre kint van a GTA 5 gépigénye

    Minimum:

    OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1,
    Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if
    running Vista OS)
    Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    Memory: 4GB
    Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

    HDD Space: 65GB

    _______________________________________________________

    Ajánlott:

    OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    Memory: 8GB
    Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

    HDD Space: 65GB

    -----------------------------------

    Aztán csak győzzük kivárni ameddig megjelenik :) Kicsit komolyabbra számítottam őszintén...

    Ja igen, és a megjelenést is eltolták március 24.-ére.

    gtamate2 9 éve 19

  • A jövő elkezdődött: Google autó

    Már kész a Google autója, amihez nem szükséges hogy vezetni tudjunk, csupán a célt kell megadni és indul is az autó.
    -40 km/h a végsebessége
    -Nincs kormány, csak egy start és stop gomb

    Mernétek használni?

    gtamate2 10 éve 6

  • Sony Xperia M2 - Jelenj már meg!

    Már olyan régen keresek egy ilyen gyönyörű telefont mint ez, persze elérhető áron és úgy látszik hogy ez lesz az Xperia Neomat felváltó telefon.

    Picit félek tőle hogy túl nagy lesz -a jelenlegit is a mérete miatt választottam- de egyszerűen nincs 4.3-4.5" körüli kijelzővel szerelt normális telefon. Ez a 4.8" még talán belefér. Csak a telenor dobja már bele egy előfizus csomagba valami kedvező árral. (Elvileg 220$-t emleget a Sony, ennyiért pedig nagyon jó vétel lenne)
    Gyors spec. : 4.8 qHD IPS kijelző, 4 magos qualcomm cpu, adreno 305 gpu, 8mp kamera, 2300 mAh aksi.

    Egyedül a szoftveres képernyőgombok nem tetszenek rajta annyira, de ennyi kompromisszum bőven belefér.

    Várjuk!

    Magyar rátekintésben

    gtamate2 10 éve 4

  • Vége a Gamespynak 14 év után

    Emlékszem még régen használtam néha néha gamespyt, de nem is értem hogy élhetett idáig. Számomra a Steam teljesen felváltotta, de gondolom másokkal is így van. Azért egy kicsit sajnálom hogy becsődölt a vállalat, mert ezzel egy újabb sarokköve távozott a PC játékok történelmének. A logóját minden esetre nem felejtem

    Ref.

    gtamate2 10 éve 9

  • Sorozatok Vol2.

    Vége a Dexternek, a Breaking Badnek is. A Californicationból is az utolsó évad jön. Mit fogok nézni ez után??
    Ott van még az American Horror story amit abbahagytam az első évad után, az annyira nem jött be.

    A walking deadet is meguntam a 3. évadnál már. Ott az első évad Isten volt tényleg, a 2 évad barátok köztös feelingje után picit felüdülés volt a 3. évad, de már annyira nem izgat hogy kövessem.
    A Mentalista már picit uncsi, ugye megvan Redjohn is, de azért bele-belenézegetek mert Patricet nem lehet megunni :K

    A Big Bang Theoryt se nézem már 2 éve, pedig az eleje annak is bejött, előtte még Jóbarátok (az Így jrtam anyátokkal nagyon nem jött be) Még anno a Chuck volt a nagy kedvenc, de az is véget ért, már tényleg nem maradt szinte semmi amit nézhetnék.

    Mit tudnátok ajánlani? Nem hátrány ha szinkronos, szeretem magyarul nézni, de persze a felirattal sincs nagy gondom :) :R

    gtamate2 10 éve 13

  • Minek akarok én segíteni másoknak? Facebuckos gépösszerakó.

    Segíteni akartam, de rájöttem hogy valakinek felesleges. Egyik ismerősöm gépet rak össze, és facebookra posztolta hogy ez márpedig az ő gépe lesz, de szívesen várja a javaslatokat, hát nem kellett volna beleszólnom.

    Na de a konfig főbb alapjai:
    FX 9370
    Asus SABERTOOTH 990FX
    Sapphire R9 270X
    Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz
    120gb Samsung evo ssd

    Próbáltam elmagyarázni neki már privátban is hogy ennyiből simán kijön egy i5 és játékban nincs előnyben az fx-nek. Linkeltem kb 6 tesztet neki, és próbáltam felvázolni hogy a játékoknak inkább erősebb videókártya kellene, na de élvezzétek, én csak a végén szállok be (Máté néven).

    A neveket kitakartam a személyiségi jogok etc. miatt.

    gtamate2 10 éve 16

  • Egy erős gépet minden áron, de csak a legjobb áron, avagy egy tudatos vásárlás

    Sziasztok,

    Exkonfigom elöljáróban: Asus P5ql-epu, Intel Q8200@2.8GHZ, HD5750 512mb, 4 gb ram, ctg 450,

    Pár hónapja úgy döntöttem hogy eladom a gépemet és frissítek egyet a konfigomon. Mivel S775-ről volt szó, először elgondolkoztam hogy mi lenne ha csak egy erős procit tennék bele, mondjuk egy Q9550-et. Ekkor az aprón megláttam az áraikat :Y , szóval gyorsan el is vetettem ezt az ötletet. Szóval beugrottam a helyi topicba hogy megnézzem az ajánlásokat.

    Először VGA-ból én mindig csak újat szeretek venni, mert halt már meg nálam akkor amikor már csak pár hét volt a gariból, szóval ez csak újonnan játszott, ekkor meg még nem is nagyon volt használtan. szóval decemberben nagyon jó áron voltak a vga-k, úgyhogy beneveztem egy Asus GTX660 DCU2 OC verzióra. Ajándékba járt hozzá az Assasins Creed 4, illetve a Splinter Cell Blacklist. 45k-ért egész jó bolt volt.
    Sajnos a konfigomban viszont olyan 50-60% körüli volt a kihajtás, szóval egyértelműen kellett egy új proci, nem akartam ennyi erőt hagyni a gpuban. Közben pedig eladtam az 5750-emet is 12.5k-ért.
    A kártya nagyon csendes és hűvös jószág, nagyon megkedveltem, mert annak ellenére hogy az 5750-től kb 2x erősebb, ahhoz képest kb azonos hőmérsékleten ment, pedig már az is csendes kártya volt :)
    A mellékelt AC4-et eladtam 5k-ért.

    Folytatás...

    gtamate2 10 éve 12

  • Must Have: Hasznos kiegészítők a böngésződhöz!

    Sziasztok,

    Gondoltam írok egy kis összegzést hogy milyen bővítményekkel varázsolhatjuk otthonosabbá böngészőnket.
    Én mondjuk a Chromeot szeretem és használom, de a Firefox is itt figyel azért a gépen, a bemutatott kiegészítők pedig megtalálhatóak mindkét böngésző alkalmazásai között, amit linkelni is fogok természetesen :)

    Szóval vágjunk is a közepébe. A legfontosabb szerintem az internet jelenlegi állása szerint hogy egy Adblock legyen belőve frankón. Ez azt jelenti hogy többé nem lesz reklám (jó esetben) sehol. Tehát nem kell a youtubeon videó nézés közben azon aggódni hogy alul elkezd majd reklámozni,vagy a videó előtt sem lesz 5mp-es reklám -ami igen zavaró- de nyilván minden weboldalon van reklám, ezzel megkímélheted magad ezektől a kellemetlenségektől.

    Adblock Plus letöltése: Chrome verzió, Firefox verzió

    Folytatás...

    gtamate2 11 éve 22

  • Az új sorozatom

    Mivel sorozatfüggő vagyok így időnként mindig beújítok valamivel.

    Sajnos ez azzal jár hogy néhány sorozatról le is mondok, ilyenek pl. a Big Bang Theory, Rém Rendes Család, Született Feleségek ( ;] ) RJ Berger, Shameless.

    Ám most találtam egy újabb jó sorozatot aminek kb az elején vagyok, (első évad közepe) de meglehetősen tetszik. Ez pedig a Nancy ül a fűben. (angolul Weeds)

    Az alapsztori az hogy Nancy egy egyedülálló anyuka, így ahhoz hogy a 2 gyerekét felnevelje pénzre van szüksége. Ő pedig a fű árulása mellett döntött, az elején még csak szimplán adja-veszi, később pedig sütikbe süti bele. Mellette elég nagy hangsúlyt kap a gyerekek élete is, főleg a kamaszé tetszik. Olyan kicsit Született Feleségek feeling, de teljesen szórakoztató szerintem, keverve egy kis Californication-el :) Mindenképp ajánlom.

    Mellette persze még nézem a Mentalistát, sajnos jelenleg feliratosan, mivel az RTL úgy döntött hogy a Castle-t, folytatja, én pedig nem bírok már várni, egyszerűen imádom Patrick Jane-t ;]

    gtamate2 12 éve 13

  • Elkészült!

    Köszönöm a végleges képemet RoyalFlush-nek aki engedélyezte, Ndruu-nak aki megrajzolta és Wyll-nek aki pedig tovább finomította :R

    Továbbá a Ph moderátorainak, akik engedélyezték a kedvezőbb feltételeket. Szerencsém is volt, mivel pont miután elutasították az első próbálkozásom, azután léptek érvénybe a kedvezőbb feltételek így már megkaphattam az egyéni avatarom, köszönet érte :R

    Búcsúzom a jó öreg, 4 éves képemtől, ami a Grincs volt szerettem is, most meg alig találom meg a hozzászólásaimat, hozzászoktam már hogy a zöld avatart keressem :)
    Ezen túl az új arcképem pedig a következő lesz :

    ui: Ki tudja hogy kit ábrázol? ;]

    gtamate2 12 éve 17

  • Egyéni arcképek, kedvezőbb feltételekkel

    Végre! [link]

    Volt egy kitiltásom 1.5 és egy 1 éve, ezért már sajnos visszaeső bűnözőnek számítok sajnos, de mint minden börtönéből szabaduló embernek van joga beilleszkedni újra a közösségbe. Én is kaptam egy esélyt hogy -lassan 2000 nap tagság után- talán lehet egyéni arcképem.

    Mondhattok nerdnek de szerintem nagy dolog ez, főleg amennyire szeretem a ph-t, úgyhogy ha tehetitek szurkoljatok nekem, egy hét és megtudom az eredményt ;]

    gtamate2 12 éve 15

  • Max Payne 3?

    Nos mint tudjuk kijött a hőn áhított Max Payne 3.
    Én sokat játszottam annak idején a 2-vel, (3-4x biztosan kipörgettem) , még az első részt is kipróbáltam annak idején nagy felindulásból, de nem igazán tetszett, a második rész szerintem jobban sikeredett.

    A hétvégén sikeresen kipróbáltam a harmadik részt, feltelepítettem, (már alig vártam.. kb 1.5 óráig tartott) aztán pedig töltöttem vártam hogy játszhassak, hát kb egy 15 percet lazán vártam hogy egyáltalán irányíthassam a jó öreg Max Paynet, aztán 10 perc után pedig ismét várhattam, és ez így ment egy jó ideig. Elhiszem hogy nagy szerepe van a játékban a történetnek, de most komolyan, nem tudták volna lerövidíteni? Ez most olyan mintha egy filmet néznék, csak néha játszhatok is vele.
    Nektek hogy tetszett a játék?

    gtamate2 12 éve 11

  • Mobilvásárlás, avagy olcsón jót? -vásárlás a középkategóriában-

    Sziasztok, szóval menjünk vissza az időben, úgy 1 hónappal előbbre... ekkor történt ugyanis hogy eladtam egy barátomnak a Galaxy 3 telefonomat, mert már kezdtem kevésnek érezni. Ez még a maga idejében nagyon jó kis cucc volt, de én egy picit többet szerettem volna a telefonomtól.

    Szóval 18k-ért sikerült eladni, ami egész korrekt szerintem érte úgy hogy volt még rá szeptemberig gari.
    Az elvárásaim a következők voltak az új telefonnal szemben:
    -Jó kamera
    -Vaku
    -erős, játékra is alkalmas hardver
    -3.5", de ha lehet nagyobb kijelző, de a 4.2" már túl nagy szóval olyan 4"-ig
    -azért jól is nézzen ki, ne valami bóvli legyen :)

    Először új telefont akartam venni, előfizetésre, ki is néztem a Neo V-t a telenornál, az én előfizumra 40k lett volna, ami egész korrekt, bementem de kiderült hogy még nem járt le csak fél év múlva fog...
    Na ekkor már megfogalmazódott bennem hogy használtan lesz megvéve, mert én biztos nem várok fél évet telefon nélkül, megszoktam már az android nyújtotta lehetőséget és tényleg függőséget okoz ;]

    Folytatás...

    gtamate2 12 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.