2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Terminator + Nemzeti dal

    Mozi+ csatorna megy éppen... Reklám... Egyszercsak felhangzik a Nemzeti dal... A Terminator Genesis film reklámja alatt megy terminátoros hangon. Mindezt azért, mert a tvpremier március 15-én lesz.
    Ezt meg most miért kellett??? :F

    gilfoyle 7 éve 5

  • Huawei Mate 9 és Oneplus 3T szigorúan szubjektív összehasonlítás

    Január elején sikerült vásárolnom egy Mate 9-et (továbbuakban M9). Nagy volt a dilammám, hogy mit vegyek, a másik jelentkező az Oneplus 3T (továbbiakban 3T) volt. Aztán január közepén berendeltem egy 3T-t, hogy lenyugodjak és megnézhessem melyik mit tud.
    Hozzá kell tenni, hogy 3T-m már volt december elején, akkor egy i7-et szerettem volna lecserélni rá, de nagynak tűnt és a kamerával sem voltam maradéktalanul elégedett. Huawei vonalon egy P9-et használtam hónapokig nagy megelégedéssel, valamint volt egy Nexus 6P, de az tényleg nagy volt :)

    Szóval megérkezett a 3T, így aztán 3 napnyi használat és kb. 2 hétnyi M9 használat után döntenem kellene, az egyiknek mennie kell.

    Akkor sorjában...

    Mindkét telefon szép, jól összerakott, igényes cucc.
    Méretileg széltében, hosszában kb. 5mm-rel nagyobb az M9. Ebből adódóan fogásra valamivel jobb a 3T, de mivel nagy kezem van, nem ijedek meg a M9-től sem. Ráadásul itt van egykezes mód is.

    Folytatás...

    gilfoyle 7 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.