2022. szeptember 29., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Sáláláláá, segítség..

  Van valakinek ügyfélkapuja vagy mi a bánatja? Utána kéne nézni 2 rendszámnak! Köszönöm!!!

  gamek!ller 10 éve 8

 • Egy kamionos naplója.

  Ma fogták el Apuék. Ki tudja mióta volt fent, ő dörömbölt, hogy engedjék ki. Majdnem szomjan halt, azt hajtogatta, hogy "vizet".. Kb 80°C volt a platón.

  [/L

  ]

  gamek!ller 10 éve 8

 • Életem első motivációs levele.

  Olyan büszke vagyok rá, hogy muszáj megosztanom.. Kb másfél órát ültem felette.. :D

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  A nevem Gradvol Krisztián. Gépi Forgácsoló szakmámat 100%-os eredménnyel a 2012-es OSZKTV (Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny)-n nyertem el a Dunaferr Szakközép és Szakiskola segítségével, ahol 2007-től 2012-ig folytattam tanulmányaimat.

  2011-ben tanulmányi kereten belül 1 évet a Dunaújvárosi Vasmű – Mechanika üzemében töltöttem el sikeresen. Ebben az üzemben felkészítettek minket a körülményekre, bepillantást nyerhettünk a szakma üzemszerű mindennapjaiba és megismerkedhettünk az idegen gépek működésével.
  B Kategóriás jogosítványomat 2011.01.26-án kaptam kézhez és azóta balesetmentesen levezettem ~50.000km-ert. A fuvarozásban fiatal korom óta aktívan részt veszek, Magyarország legnagyobb cégein belül (Waberer’s International Zrt) betekintést nyerhettem a logisztikába és a fuvarszervezésbe. Utasként több mint 500.000km-ert tettem meg Európában.

  Meglátásom szerint egy munkahely lehetőséget ad arra, hogy fejlődjünk, kihívások elé állít, amelyben megtanulunk megállni a lábunkon. Ambícióm nagy részét ez teszi ki, hogy ki tudjak bontakozni, a szakma és a fuvarozás általi alázatomat megmutathassam.

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 41

 • Fiatal, életerős munkatársakat keresünk!

  Szakmai elvárások: - Minimum 1512 év hasonló munkaköri tapasztalat.

  gamek!ller 10 éve 66

 • Emlékeztek még rá?

  gamek!ller 10 éve 30

 • Mondeo Blog Vol.34 - Mondeo találkozó - Kiskunlacháza.

  Eljött hát az idő arra, hogy megmutassam a nagyérdeműnek eddigi munkánk gyümölcsét.. Nagy izgalommal vártam a találkozó idejét, ahol végre a fórumos nicknevek mögé tényleges arcokat tudtam hozzácsatolni..

  Megvolt a szavazás a helyszínről, a kajáról, az időpontról. Minden le lett dumálva, jelentkezési díj elutalva.

  A tényleges helyszín Kiskunclaháza lett, azon belül is a reptér. Kaptunk egy jó nagy betonos területet, vele egy 800méter hosszú kifutórészt. Az időpont pedig 2012.05.19 lett.

  Eljött hát a nap, lemosattam, kitakarítottam a kocsit ami már egy élmény volt a hölgyike miatt.. Imádtam ahogy porszívózik.. :DDD

  Úgy adódott, hogy egy 4-es konvojban fogunk elgurulni Lacházára, mert 15km-es körzetben összejöttünk ennyien. A konvoj 9 órakor indult a Pentele híd lábától.

  Előd ment elől az MKIII 2.0TD-el, mögöttem 1.8TD-vel Ginjoy, aztán a sort zárta Laci azzal a szürke 2.0 MKI-el amelyiket elbontjuk..

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 4

 • Mondeo Blog Vol.34 - Kőfelverődés, festéklepattogás eltűntetés.

  Ingyé volt 2dl festék. A világ végéig elég lesz kb.

  gamek!ller 10 éve 1

 • Mondeo Blog Vol.33 - Új felni és egy kérdés.

  Nem bírtam megbarátkozni a gyári felnikkel.. Én próbáltam, de nem ment, egyszerűen sehogy, semmilyen szemszögből nem tetszett.. Azt hittem jó lesz, hisz az elején azt írtam, hogy tetszik meg, hogy gyári.. De nem. Mindig volt valami savanyú érzésem mikor ránéztem.. Le kellett cserélnem. Ez tetszik. Eltűnt a savanyú érzés.

  Másik tényleg fontos kérdés.

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 16

 • Mondeo Blog Vol.32 - Motortér2

  Kész.. Legközelebb a szelepfedelet és a leömlő takaró lemezt fogom lefújatni homokkal, majd a feliratokat festem le Ford kékkel.

  gamek!ller 10 éve 7

 • Mondeo Blog Vol.31 - Motortér.

  Tegnap este nézegettem a Mondeo-s videókat a Youtube-on, amikor is rátaláltam erre és nagyon megtetszett benne egy ötlet. A dolog 0:45-től látható. Motortér burkolat festések. Mivel itthon egyelőre mást nem csinálok csak unatkozom, eldöntöttem, hogy én is megpróbálom megcsinálni. Reggel miután felkeltem elmentem a közeli festékboltba és gondolkoztam, hogy milyen színű legyen.. A neon zöld nagyon NFS-es, a kék árnyalata nem tetszett.. Piros mellett döntöttem én is, hisz a kocsi is piros.. Vettem is egy hőálló flakonnal.

  9 órakor álltam neki, laza 6 óra alatt végeztem. Festés előtt magasnyomásúval lemostam mindent, zsírtalanítottam, aztán hajrá.

  Végeredménnyel elégedett vagyok, tetszik.

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 7

 • A Mazda 6 azt hitte meg tud verni az autópályán.

  Hitte. Öreg autó nem vén autó. He..Hehe.. Ennyivel még soha nem mentem Edénnyel :$$$

  gamek!ller 10 éve 94

 • Hiányozni fogtok. Pá.

  gamek!ller 10 éve 36

 • Olvassel.txt

  Igaz történet a szívbéli jóságról: Nem messze élt 1 idős hölgy. A férje meghalt 5 éve, 2 éve pedig lánya férjével és 2 gyerekével autóbalesetben.

  Mikor jöttem az iskolából hazafelé, az ajtaján láttam 1 hirdetést amire az volt írva : ''Elvesztettem 2000 Ft-ot, aki megtalálja-hozza vissza legyen szíves, a 76-os lakásba, mert kevés a nyugdíj és nem tudok miből ételt venni!''. Kivettem a tárcámból 2000 forintot és felmentem az 5-ödik emeletre.

  Mikor odaadtam az idős hölgynek a pénzt, elsírta magát és így szólt:
  ''Te vagy a tizenkettedik ember, aki felhozta nekem a pénzt. Köszönöm.''

  Elmosolyogtam magam és odamentem a lifthez, mikor a nénike így szólt: ''Lányom, vedd le azt a hirdetést,mert azt sem én írtam!'' Az öreg hölgy állt és könnyek hulltak a szeméből.

  gamek!ller 10 éve 37

 • Hát mostmeg nekem kell kiírnom magamból.

  Helyszín: Előszállás - Pontosan itt:

  Mire megy ez ha nem a pénzre??? Kb 1km-t kellett volna tovább menni és ott egy igen nagy létszámú iskola, 3 zebrával, rengeteg gyerekkel. A legszebb az egészben az, hogy egy sima szürke civil VW Golf-ból nyomatták. Visszamentem megkérdezni, hogy sikerült e beleszaladnom, szerencsére nem, de akkor is mélységesen felháborít...

  gamek!ller 10 éve 107

 • Na.. Most mihez kezdjek?

  Megnyertem a szakmát SZKTV-n, végeztem a sulival. Most jön a nagy kérdés: Mi a bánatot kezdjek magammal? Napok óta ezen agyalok, hogy hogyan tovább.. Asszem most ütött be az az érzés, hogy p!csába is, felnőttem.

  gamek!ller 10 éve 40

 • Nemsokára 500Huf a benzin!

  Tankoltam délután. Óje!

  gamek!ller 10 éve 132

 • Mondeo Blog Vol.31 - Bent van a masszírozógép!

  Következő körben: PIONEER
  Közben: Rezgés csillapítás

  gamek!ller 10 éve 9

 • Mondeo Blog Vol.30 - Viszlát szürkület!

  Vége, elvitték a donor utolsó darabját is ami már nem kellett nekem. Végeredmény: 80.000 forintért vettük, 140.000 forint jött vissza belőle megközelítőleg. Nálam maradt és nem eladó: Generátor, féltengelyek, Önindító és a váltó és ugyebár a teljes motor ami már a 11.000-ik km-ét futja a kocsiban.

  Asszem ez jó üzlet volt.

  gamek!ller 10 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.