2022. szeptember 28., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egy kis segítséget kérnék!

  Van egy fotópályázat az iskolámban, témája: A Föld és tájak. 4 képpel lehet indulni, a legjobbakat fotós ajándékokkal jutalmazzák, a képeket pedig kiállítják. Gondoltam miért ne, megnézem milyen képeket csináltam az utazásaim alatt. Túristafotó mind, nem hiszem, hogy túl sok esélyem van, de hátha vannak nálam is bénábbak.

  A segítségkérés oka: Jelige. Nem tudok kitalálni semmit és jeligével kell elküldeni a képeket. Ebben kérnék egy kis segítséget.

  Első kép:

  Második kép:

  Harmadik kép:

  Negyedik kép:

  gamek!ller 11 éve 11

 • Az egeszseg...

  A legfontosabb dolog a vilagon. Mit sem er milyen szamitogeped van, mennyi penz lapul a bankkartyadon es milyen kocsi all a haz elott.. A lenyeg az, hogy egeszseges legyel. Ezeket a sorokat az agyambol irom, mert nem igazan tudok odamenni a gephez.. Nincs lazam, nem kohogok, nem szedulok. Megsem megy.

  A labam megmakacsolta magat. Eloszor fajt a derekam, aztan a csipom. Mind a ketto elmult, majd jott a zsibbadas. Bizsergett, alig eszrevehetoen. Csak a jobb labam. Aztan elkezdte a bal is. Penteken meg esztergomban kocsmaturaztam a barataimmal a Szakma kivalo tanuloja versenyen. Ma mar a kapuig alig birok kimenni.

  Tegnap voltam a surgossegin. Megrontgeneztek, nincs semmi baj a gerincemmel, derekammal, csipommel. Ellenben olyan ludtalpam van, hogy szinte mar hapog.

  Az egesz labam erotlen, zsibbad. Holnap kell visszamennem.

  gamek!ller 11 éve 8

 • Mondeo Blog Vol.29 - Felkerült a nyári szett.

  Amiről már régebben linkeltem képet. J6 ET49.5 R15 Gyári FORD GHIA felnik és hozzá Bridgestone Turanza 195/60/R1-ös gumik. Tegnap cseréltünk olajat is, Ford Formula 5W-30 ment bele Motocraft légszűrővel és olajszűrővel. Sokkal halkabb lett tőle a motor, szerintem jobban harap is. Nem való bele a 10W-40.. Megosztó a vélemény a felniről, van akinek tetszik, van aki azt mondja a régi jobb volt. Mondjuk tény, hogy agresszívabb volt, viszont nem akartam hazavágni a futóművet, meg hát ez legalább gyári.. :)

  A múltkoriban eltörött a km óra spirálom, azt is cseréltük.

  gamek!ller 11 éve 10

 • Mondeo Blog Vol.28 - Szárny és műszaki. Vol.2

  Csak képek. Holnap után teljes bejegyzés. Minden karosszéria hiba ki lett javítva. Mindennel együtt 25.000 forintot kért a lakatos. Csodaszép lett, az összes kavicsfelverődés, lökhárító (amikor nekitolattam a virágos bödönnek, meg amikor letörte a mosó azt a darabot is javítva lett.) Semmilyen nyoma nincs a javításnak sehol.

  Sárvédőív:

  Ilyen volt:

  Ilyen lett:

  Küszöb:

  Ilyen volt:

  Ilyen lett:

  Szárny:

  Folytatás...

  gamek!ller 11 éve 10

 • MONDEO <3

  Napok óta erről az emberről olvasgatok és róla nézek videókat.. Mennyivel érdekesebbek voltak még ezek a versenyek mint a mostaniak.. 1994 BTCC Silverstone

  Paul Radisich

  gamek!ller 11 éve 3

 • Mondeo Blog Vol.27 - Szárny és műszaki.

  Megjött a szárny amit üzleteltem, a donor autóból való fűtőradiátorra cseréltem el.
  Jövő héten megy az autó karosszérialakatoshoz és szerelőhöz mert 13.-án lejár a műszaki.
  Elő szemlén a következőket találták:

  - 2 Db hátsó fékcső
  - Kereszt stabilizátor szilent
  - Stabilizátor rúd hátra.

  Ennyi, többi minden rendben van.

  Karosszériás meló:

  Sárvédő javítás, küszöbcsere (bal), hátsó lökhárító javítás, szárny feltétel és festés.

  Az autó amiről lejött:

  Itt már leszedve:

  Folytatás...

  gamek!ller 11 éve 5

 • Hiányzom e nektek?

  Kérdés adott. puszi.

  gamek!ller 11 éve 32

 • AASSASSDDD DE hideg van!

  Most beszéltünk az Ukrajnában élő rokonokkal, -31°C van náluk!! Jelen pillanatban itt -13°C és 1 perc alatt szarrá fagytam.

  gamek!ller 11 éve 52

 • <3

  „Tudod a versenyautó egy varázslatos dolog. Amint beülsz és felüvölt a motor, megszűnik a külvilág, a problémáidat, az apró-cseprő dolgaidat az ajtón kívül felejted. Bekapcsolod az övedet és megmozdul a karosszéria alattad. Az idő pedig megáll. Az autó ezernyi alkatrészének hangja csodálatos szimfóniává összeállva átjárja a testedet. Akkor, ott, Ti négyen egységes eggyé váltok. A pilóta, a navigátor, az autó és az út. Mindent magatok mögött hagyva együtt követitek kanyarról-kanyarra a Sebesség Istenét. Ez az életetek, ez a sorsotok. Megszállottak vagytok.”

  gamek!ller 11 éve 3

 • Valentin nap.

  Mit gondoltok róla? USA majmolás, vagy rendes megünnepelendő ünnep?

  Kérdés oka: Barátnőm kiakadt, miért gondolom úgy, hogy hülyeség az egész, hogy nem fog virágot kapni, stb.. :N

  gamek!ller 11 éve 23

 • ASD

  Eltűntem és boldog vagyok még mindig!

  gamek!ller 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.