2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Sony Ericsson ICS frissítés a ROOT megtartásával Xperia-n és Live With Walkmanen

    Tekintettel arra, hogy a Sony ígéretéhez híven a napokban elérhetővé vált/válik minden 2011-es modellre a 4.0.4-es ICS (a Play kivételével), sokaknak fontos információ - és egyben jó hír -, hogy a 2.3-as, előzőleg már testre szabott rendszerüket maradéktalanul*, akár a root joggal együtt megtarthatják a frissítés során annak ellenére, hogy az OTA frissítés jelenleg nem elérhető.

    A magam részéről a határozott elképzelés az volt, hogy amíg a root nem megoldott az új rendszeren, addig nem frissítek. A módszerre aztán ko9 és hunfatal fórumtársak révén bukkantam rá (ezúton is köszönöm!), és bár megerősített információm nem volt arról, hogy az eljárás működik-e Live With Walkmanen is, végül belevágtam. Jelentem: működik! Idő közben megerősítés érkezett, hogy Mini Pro-n (szerk.: és azóta Minin) is bevált a módszer, továbbá tesztelték már Arc S-en, Ray-en, és Active-on is.

    Azok után, hogy problémamentesen bevált LWW-n és Mini Pro-n is, úgy gondolom megnyugtató bizonyossággal feltételezhető, hogy az eddig fel nem sorolt modelleken is ugyanígy működni fog.

    Folytatás...

    gabe8719 12 éve 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.