2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Online rendelés hátránya, Libratone által bemutatva

    Vezeték nélküli, hordozható hangszórót kerestünk párommal. A feltételek:
    -Akksi.
    -Szép hang.
    -Bluetooth.
    -Wifi opcionális, nem ártana ha lenne.
    -Legyen valami fantázia benne, mivel páromé lesz. Nőknek szánt hangszóró ne nézzen ki hangszórónak, különben szólhat akármilyen jól, nem fogják szeretni.

    Először kicsi, olcsókat néztünk, de annyira kiábrándítóak voltak, hogy elkezdtünk drágább, Bose és Harman kategóriában keresni. Sokat kipróbáltunk, de tragikus volt a hangzásuk, így úgy döntöttünk, akkor legyen egy picit nagyobb.

    Mivel már elég magasan jártunk árban, egy kicsit rádobunk, és egy általam jól ismert márkát is meg tudunk rendelni. Ez a márka a Libratone, ismeretségünk pedig elég mély, mivel a gyártó cégnél végeztem mérnöki tevékenységet (bérgyártás, a márka csupán tervezési és marketing tevékenységet végez, nem gyárt). Tudom, hogy precízen összeszerelt, minőségi alkatrészeket tartalmaz és tudom, hogy gyönyörűen szól, mivel hallottam már pár 100-at.
    Jelenleg egy Libratone Live-ot hajtok a nappaliban, imádom. Ugyan a sztereó fíling nem jön át, de a hangzás kárpótol. Na meg a kényelem, hogy telefonról, táblagépről, WiFi-n csatlakozva tudom használni.

    Folytatás...

    futo001 9 éve 6

  • Skoda Octavia MK1 csomagtérajtó zár javítása

    Pár hónapja párommal felkerekedtünk, és kijöttünk Írországba. Érkezésünk után pár nappal vettünk egy 2003-as Skoda Octavia-t. Nem új autó, voltak vele apróbb gondok, de gariban kijavítottáka kereskedésben őket, azt hittük minden rendben.

    Eltelt 3 hónap, garancia lejárt, még mindig minden a legnagyobb rendben. Egyik reggel hatalmas parti után csipás szemekkel boltba indultunk. Kimentünk az autóhoz, és mindketten döbbenten álltunk, a hátső ülés jobb oldalon le volt hajtva. Csak álltunk, nem kaptunk szikrát, aztán szépen lassan leesett, hogy feltörthették az autót, ugyan ennek kívül semmi nyoma nem volt.
    Körbejártuk, nyitogattuk az ajtókat, minden zárva. Aztán kipróbáltam a csomagtérajtót, ami kinyílt. Mint kiderült, a központi zár nem működteti, csak kulccsal lehet bezárni. Magyarán kinyitotta a csomagtérajtót, onnan előre mászott, majd vissza. Szerencsére a kocsiban nem volt semmi extra, egy 5EUR-ért vásárolt óra volt benne, amit kivettek a dobozából és elvittek, azonban a hülyegyerek zsebéből kiesett egy eredeti svájci bicska, ami így már az enyém. :)) Nem volt rossz biznisz. A sztori pikantériája, hogy frissen megismert magyar barátainkkal kirándulni voltunk, hoztak fotócuccokat, amiket a kocsiban akartak hagyni aznap éjszakára, mivel a kirándulás után vendégségbe mentek. A cucc: Sony A6000 + Carl Zeiss 24mm, Sony A7 II + Carl Zeiss 70-200 2.8, Sony A7S + valami videós obi.

    Folytatás...

    futo001 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.