2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Sony VAIO zsanértuning

    Mint már egy előző bejegyzésben írtam, sikerült megvennem vélhetően a világ leggagyibb zsanérszerkezetével rendelkező laptopját.
    Az említett típus egy Sony VAIO SVE14A2M1EB.

    Még tavaly, a tavasz folyamán az egyik zsanér kiszakadt a hátlapból annak ellenére, hogy ritkán volt lecsukva. Ekkor ipari pillanatragasztóval rögzítettem a kiszakadt darabot, ez 1 évig bírta. Ebből tisztán látszik, hogy ez nem megbízható megoldás. Sajnos egyetlen korrekt lehetőség maradt, vásárolni egy új hátlapot. Ebből tavaly rengeteg volt fent Ebay-en 10.000Ft körül, most egyetlen egyet találtam, 36.000Ft-ért. Na ennyit biztosan nem adok érte.

    Folytatás...

    futo001 9 éve 12

  • A marketing mindenek felett, avagy szervizelj márkakereskedésben (vagy ne)

    Illusztráció, de pontosan ez történt

    Nem olyan régen, kb 2 hónapja elvittem páromat Pozsonyba, a reptérre.
    Odafele sima volt az út, visszafele a szemem sarkából észrevettem, hogy valami fura a műszerfalon. A hőmérő üzemi hőmérsékleten mindig függőlegesen állt, most azonban picit meg volt dőlve jobbra. Néztem csodálkozva, aztán pár másodperc múlva felugrott a pirosba. Kuplung be, félreálltam, hagytam járni a motort, hogy a ventilátorok tehessék a dolgukat. Szépen vissza is ment függőbe. A további 100+ km-t Tatabányáig 60-70 km/h óra sebességgel tettem meg, ha ezt túlléptem, máris kúszott fel a hőmérséklet.
    Az autó 1 nappal korábban volt szervizben, mivel csöpögött a hűtővíz, valami tömítőt öntöttek bele, egyből arra gondoltam, hogy a kelleténél több mindent tömített el. (mint később kiderült, független a hibától, teljesen más okozta, pusztán véletlen volt, hogy 1 nappal a tömítő használata után jött elő a hiba)

    Folytatás...

    futo001 9 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.