2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Marhára nem gördülékeny telefon vásárlás

    Pár napja vettem páromnak egy Androidos telefont (Pulse), amibe rögtön bele is esett, ami érdekes, mivel eddig kicsit sem érdekelte a telefon téma. Persze ez más, ezen kiválóan lehet gmailezni, facebookozni, youtube-on filmeket nézegetni és van benne egy integető, zöld robot :) (nők...). A Blackberry alig múlt 3 hónapos, egyből bukóágra került.

    Igazából nem kimondottan neki vettem, egy munkatársam kérdezte kell-e 20e-ért összes tartozékával, persze hogyne kellett volna, legfeljebb eladom picit többért, addig is kicsit nyomkodom. Szinte teljesen biztos voltam benne, hogy Őnagyságának be fog jönni a szerzemény, és befoglalja. Ez így is történt. Azért néha ha nem figyelt, a kezembe tudtam venni kicsit nyomkodni, és nekem is megtetszett a Droid. Aztán egyre jobban tetszett végül a HTC Diamondot meghírdettem, 10 perc alatt meg is lett az új gazdája.

    Elkezdtem hát keresni magamnak is Droidot, egy ZTE Blade-re gondoltam, vagy esetleg az Orange-os verziójára. Előbbiből láttam dominósokat 34-35-ért, de a T-mobile is 36-ért adja (dominóval), így egyértelmű, hogy inkább az üzletet választom. Nem is értem ezt...

    Aztán kaptam ajánlatot 33-ra, na mondom üsse kavics, egyezkedünk az időpontról, aztán egyszercsak ír, hogy jött egy gyorsabban nyélbe üthető ajánlat és eladta. Tiltólista.

    Folytatás...

    futo001 13 éve 0

  • Wabard biztosítós sztori

    Vettem egy 4kerekűt 3 hete, egy Suzuki Swift GLX-et. Elég gördülékenyen ment minden, az autó egy jómódú családé volt, akiknek van céges is, így ebbe nem sok km került, viszont Suzuki létére elég jól felszerelt. Furcsa is volt, hogy semmi akadály nem jött szembe, átírás okmányirodában 20 perc, eredetiségvizsga annyi sem, komolyan mint egy modern álom. :)
    A biztosítást a Netrisken keresztül kötöttem, a sztoriban azt hiszem ez nem igazán lényeges. A mai napon megkaptam a választott biztostótól a csekket, és még 2 másik levelet.
    1. levél: Nem kapták meg a jogsi másolat. Ok, igazuk van, tényleg nem, MIVEL NEM KÉRTE A KUTYA SEM!
    2. levél: Fiatal jogosítvány miatt az ajánlathoz képest megemelik 10.000Ft-tal az éves biztosítási díjat. Igenanyátok???? Hát a franc belétek, így könnyen tűnik az ajánlatuk olcsónak, ha utólag emelnek díjat.

    Szerintem már csak azért sem kötök náluk. Azért holnap telefonálok egyet, hátha elszúrtak valamit, de szerintem csak simán paliravesznek/vennének.

    futo001 14 éve 0

  • Fizu-negatív rekord

    Ma megjött a fizetésem, 20.611Ft!!! Néztem hülyén, hogy ez meg mi? Csak a benzinpénz 25.000Ft lenne. Van 5 nap igazolt távollétem (fizetetlen) az Ománi nyaralás és a fősuli miatt, mivel tartalékolnom kell a szabit az ünnepek közé. Szóval 15-16 nap ledolgozva, és 20.611Ft. Nagyon utána se tudok járni, hogy mi van, mivel Münchenbe megyek 1 hétre fejtágításra. Szóval majd az azt követő héten tudok intézni valamit.

    Új munkakört kaptam szeptember elejétől, nem kell műszakba járnom, gondolom ez kavart be.

    Azért kicsit vicces. :DD Nem nagyon, csak egy kicsit.

    futo001 14 éve 4

  • Almás MP3, round 2

    Húgom úgy döntött benyúlja a Creative MP3 lejátszót, így maradt nekem az iPOD. Eddig nem volt vele gond, kivéve az agybajt, hogy mindig kell a rohadt iTunes, nem tudok csak úgy zenét tenni rá. mondjuk valaki ma ajánlott egy Linux alapú firmware-t, amivel ez a probléma orvosolható, lehet ki fogom próbálni.

    Na, agyam tegnap ledobta a szíjat. Kapcsolom be az iPOD-ot, töltöget, aztán megjelent a "szomorú ipod ikon", majd újraindul, s ugyanez körbe-körbe. Néha egy mappa ikon jelent meg, de a lényegen nem változtat. Na, mondom király, lehet dobni a kukába, vagy venni bele egy vinyót. Még a neten megpróbáltam utánanézni, hogy mit jelent a mappa ikon, de nem találtam. Pedig emlékszem, hogy volt egy oldal, ami felsorolta a szörnyetegek által kijelezhető összes marhaságot, de nem találtam (közben meglett itt).
    Helyette találtam mást: egy kis oldal, ahol azt írják, ejtsem le a kütyüt. Azt hittem hülyeség, de nem, komolyan írja. Gondoltam rosszabb úgysem lesz, hát megemeltem, elengedtem, csattant egyet az asztalon és a következő újrainduláskor ment rendesen, és megy most is. Ez az Apple...

    futo001 14 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.