2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ph!-s ittlétem mérföldköve

    Az egyéni avatvar hát mi más :)
    Nagy Fűrész rajongó létemre kézenfekvő volt, hogy ezt a bábút választom arcképnek.
    A kérvényezés kissé nyekergősen indult, de mostanra "kitisztultam" és mára nem volt akadálya annak, hogy RoyalFlush kolléga beállítsa nékem az egyedi arcképet amit Ndruu arcképgyáros kolléga készített nekem.
    Köszönet nektek :R

    FRENK1988 14 éve 17

  • Kép :)

    Ha már ennyien megmutatták magunk engem is elkapott a megmutatom magam őrölet :)

    Ez az egyetlen normális kép rólam :)

    FRENK1988 14 éve 8

  • Win7 Fail

    Filmnézés közben kaptam egy elég vicces üzenetet a Windows Műveletközpontjától miszerint az én XFX 5850 Black Edition VGA-m nem is 5850 hanem 5700-es sorozatba tarozik :DDD
    Kép:

    FRENK1988 14 éve 7

  • Thermalteke M5 VJ2000BWS mod

    A tegnapi napon elhatároztuk magunk (Szomszédommal. Innen is nagy respekt neki:R), hogy lefestjük belülről a számítógép házat.
    Az úgy kezdődött, hogy hamarjában átvittem a géphát 2 oldalát (plexit kiszedve) míg Szomszédom azzal bíbelődött addig szétkaptam a vázra a gépházat (minden felesleges műanyag elletve fém alkatrészt kiszedtem). Az elkészült mű még csak 1 réteg festék eredménye, de ha megint lesz erőm kap még egy réteget.
    Pluszba lecseréltem a gyári ventiket (amik eladóak is ;] ) Egy 14cm-es venti ment előre (Revoltek Air Guard) hátra pedig egy magyar gyártmányú 12-cm-es (Englide n.zero) fentre meg Aerocool keskeny venti mivel az Extreme FET hűtésétől nem mehet oda vastagabb.
    Még egy kevés kábelrendezés marad és bemutatom.
    Addig közzéteszem a sajtó fotót a Hogy is néznek ki a gépeink topikba ami szoros együttműködésben van a pc-style.hu oldallal.
    Na de elég a szóból pár demo kép a szerelgetés közben :)

    Folytatás...

    FRENK1988 14 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.