Hirdetés

2020. június 1., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Windows 7 frissítés

  Az utóbbi 1-1,5 évben nagyon lassan találta meg a frissítéseket a rendszer. Sokan úgy gondolták, hogy ez a Microsoft akciója, hogy ezzel is rávezesse az embereket a Windows 10-re.
  Mivel az automatikus frissítés keresés akár 2 óráig is eltartott nálam és ez idő alatt nagyon terhelte is a gyengébb gépeket, ezért kikapcsoltam azt.
  Az Eset minden hónapban figyelmeztetett, hogy elérhetőek frissítések. Valamiért az ő keresője nem terhelte a rendszert. Ilyenkor mindig lefuttattam a frissítés keresést, ami jó sokáig tartott.
  Ma is figyelmeztetett az Eset, hogy elérhetőek a javítások. Lefuttattam a keresést és nagyon meglepődtem, 2 percen belül megtalálta azokat. Gondoltam ez csak véletlen lehet, így a másik gépen is elindítottam a frissítést és ott is hasonlóan gyorsan megtalálta azokat.
  Szerintem ez nem lehet véletlen. Éppen ez az első frissítési nap azután, hogy lejárt az ingyenes frissítési lehetőség a Win 10-re. Persze aki akarja, az most is beszerezheti azt az akadálymentesítő programon keresztül, a Microsoft nem ellenőrzi azt, hogy tényleg jogosult e rá a kérelmező. Azonban már nincs meg az a fajta harc, amit ez elmúlt egy évben műveltek.

  Ti mit tapasztaltattok a frissítés sebességével kapcsolatban? Nálatok is ilyen gyorsan lezajlott vagy csak nálam volt véletlenül gyors 2 gép esetén is?
  Vagy ez csak egy összeesküvés elmélet a részemről?:)

  FLATRONW 4 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.