Hirdetés

2021. szeptember 28., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Fájdalmak

  Nem tudtam. Senki nem mondta. Mikor 10 éve mellém került Elza nem tudtam, hogy ilyen lesz elveszteni. Tudtam, hogy nem élnek örökké, tudtam, hogy...

  Szart se tudtam.

  17-18 éves voltam mikor Elza póráza a kezembe került, 21-22 évesen pedig Másáé is. Gyerek még az ember, hogyan tudna már felfogni ilyen dolgokat. Főleg olyanokat amik még ki sem alakultak teljesen.
  Tudtam, mit is? Annyit tudtam, hogy nem élnek örökké, hogy szeretem őket és rossz lesz elveszteni őket. Ennyi.

  Folytatás...

  Fehér Farkas 2 hónapja 2

 • Mása története folytatódik

  .
  .
  .
  Előzmények itt!

  Nem tudom. A dolgok csak úgy megtörténnek. Szívem mélyén tudtam, hogy lesz negyedik kutya újra, hiába nem akartam. Nem akarta a józan ész, nem akarta semmi racionális gondolkodás. De... Ezt nem lehet visszatartani. Falkavezér vagy, falkád van, a farkasvéred forr, pezseg ereidben. Akkor inkább meghalok, ha nem lehet falkám.

  Folytatás...

  Fehér Farkas 4 hónapja 4

 • Elza és Mása emlékére - kutyatartásom 10 éve

  A kutyatartás legszomorúbb pillanatai, történetek, emlékek, fájdalmak, amin minden kutyatartó átesik.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Vélemény 5 hónapja 61

 • Mit esznek a kutyáim?

  Ha már blog, kezdjünk vele valamit. Arra gondoltam összeírom miket szoktam nekik venni, mit kaptak és mit kapnak jelenleg, hogyan változtam ebben.
  A cikk tele lesz termékekkel, de egyáltalán nem reklám, ezeket magamtól, teljesen szubjektívan, internetes vélemények és saját tapasztalataim alapján választottam. Megpróbálom a gyártó oldalát megadni minden esetben ami a leghitelesebb, ha nincs akkor a Google által véletlenszerűen listázott bolt termékismertetőjét.

  A nevetséges kezdetek

  Mint minden kezdő kutyatartó én se nagyon voltam képben sok mindennel. Akkor még volt a településen takarmánybolt, heti kétszer, talán szerda és szombat, ha jól emlékszem. Oda jártam biciklivel megvenni az arra a hétre való adagot. Valami malamut volt az átlátszó zsákon. Tipikus olcsó szar valami 250Ft körül lehetett Kilója, csak a kép miatt vettem azt. Pont akkoriban szűnt meg és kezdtem el etetni az Oké Duo Krok-kal helyette. Egyformán alsókategória. Tisztában voltam vele, hogy ezek szar tápok, nem tudom miért ezt adtam szegény Elzának, mert fejben még gyerek voltam és idióta.

  Folytatás...

  Fehér Farkas 6 hónapja 7

 • Elza és Mása emlékére - kutyatartásom elmúlt 10 éve

  Előszó

  Egy nagy sóhajtás és hosszúra nyúló másodpercek... Nehéz hol elkezdeni a történetet egy üres hátteret és egy villogó kurzort meredten bámulva, miután az ember élete összeomlott. Talán kezdjük egy szokásos felhívással, hogy nagyonkutyás tartalom lesz és a Logout irányvonalától is igen elrugaszkodó, így ennek tudatában olvassa tovább akit mégis érdekel.

  Kezdjünk bele. Valahogy.
  Nem akarok magamról sok felesleges dolgot leírni, de a jobb érthetőség és átláthatóság miatt muszáj lesz. Szóval kezdjük velem a kutyatartóval, a kiindulóponttal.
  "Egyedül" élek a kutyáimmal, nincs szükségem hagyományos értelemben vett saját családra és nem is szeretnék, ilyen vagyok és boldog vagyok, ez a biológiám, ez a genetikám. Ettől még természetesen vannak rokonaim, barátok, haverok, ismerősök, munkatársak és normális szociális viselkedésem, de ezen kívül egyedül szeretek élni. Nem fárasztok senkit szakszavak dobálásával, amiket magam is csak félig értenék.

  Folytatás...

  Fehér Farkas 7 hónapja 55

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.