Hirdetés

2021. április 17., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Mit esznek a kutyáim?

  Ha már blog, kezdjünk vele valamit. Arra gondoltam összeírom miket szoktam nekik venni, mit kaptak és mit kapnak jelenleg, hogyan változtam ebben.
  A cikk tele lesz termékekkel, de egyáltalán nem reklám, ezeket magamtól, teljesen szubjektívan, internetes vélemények és saját tapasztalataim alapján választottam. Megpróbálom a gyártó oldalát megadni minden esetben ami a leghitelesebb, ha nincs akkor a Google által véletlenszerűen listázott bolt termékismertetőjét.

  A nevetséges kezdetek

  Mint minden kezdő kutyatartó én se nagyon voltam képben sok mindennel. Akkor még volt a településen takarmánybolt, heti kétszer, talán szerda és szombat, ha jól emlékszem. Oda jártam biciklivel megvenni az arra a hétre való adagot. Valami malamut volt az átlátszó zsákon. Tipikus olcsó szar valami 250Ft körül lehetett Kilója, csak a kép miatt vettem azt. Pont akkoriban szűnt meg és kezdtem el etetni az Oké Duo Krok-kal helyette. Egyformán alsókategória. Tisztában voltam vele, hogy ezek szar tápok, nem tudom miért ezt adtam szegény Elzának, mert fejben még gyerek voltam és idióta.

  Folytatás...

  Fehér Farkas 4 hete 5

 • Elza emlékére - kutyatartásom elmúlt 10 éve

  Előszó

  Egy nagy sóhajtás és hosszúra nyúló másodpercek... Nehéz hol elkezdeni a történetet egy üres hátteret és egy villogó kurzort meredten bámulva, miután az ember élete összeomlott. Talán kezdjük egy szokásos felhívással, hogy nagyonkutyás tartalom lesz és a Logout irányvonalától is igen elrugaszkodó, így ennek tudatában olvassa tovább akit mégis érdekel.

  Kezdjük bele. Valahogy.
  Nem akarok magamról sok felesleges dolgot leírni, de a jobb érthetőség és átláthatóság miatt muszáj lesz. Szóval kezdjük velem a kutyatartóval, a kiindulóponttal.
  Egyedül élek, nincs szükségem hagyományos értelemben vett családra, régen se, ma se, ilyen vagyok és boldog vagyok így, ilyen a biológiám, a genetikám. Ettől még természetesen szociális kapcsolatokra szükségem van, vannak rokonok, barátok, haverok, ismerősök, munkatársak, de ezen kívül egyedül szeretek élni. Találjuk ki rá mondjuk a barátságosabb acsaládos szót.
  Nekem kutyacsaládom van.

  Folytatás...

  Fehér Farkas 2 hónapja 52

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.