2018. március 22., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Vernee Apollo Lite Rom telepítése ( próbáltam egyszerűen megfogalmazni... )

  Jó régen írtam blogot, nézzétek el nekem, ha nem leszek annyira összeszedett,mint anno :) :R

  Az Apollo Lite topicban egyre több a felhasználó,akiknek új ez a telefon és az SP-Tool-os rom telepítés.Nekik ( is) szeretnék kicsit segíteni ezzel a leírással.

  Alap dolgok,szükséges eszközök:
  -Asztali PC ( az átlag felhasználókat figyelembe véve Win7 64 bittel írom a leírást.Win 8 ; 8.1 és 10-re kitérek majd kicsit..)
  -Apollo Lite mobiltelefon ( :D )
  -Type C usb kábel( a gyári,amit mellé adnak, teljesen jó hozzá)
  -Kb 10-15 perc szabadidő és TÜRELEM!!

  Kezdjük az alapokkal:
  Minden windows felhasználó tudja, hogy egy kulcs kérdés megkerülhetetlen windows alatt, mégpedig a megfelelő meghajtóprogramok!

  Esetünkben egyszerű a helyzet: a nekünk kellő meghajtókat a needrom oldaláról regisztráció után le tudjuk tölteni.

  Folytatás...

  Fakirr1 1 éve 0

 • LG G2 MINI

  Bevezetőt nem írok,mindenki meg tudja találni a Mobilaréna írását a telóról.
  Hónapok óta gondolkodtam,nézegettem a készülékeket,hogy a next s díjcsomagomhoz milyen telót is válasszak a 2 éves hűség leteltekor. Mint a többségnek,nekem is a klasszikus 3 versenyző maradt fent a rostán: Alcatel Idol 2 mini S ; LG F6 és a Sony SP.Szívem szerint az alcát választottam volna ezek közül,mert az emlékeim nem kicsit kellemesek voltak a 995 miatt . ( Hozzátenném: lehet,hogy túlzás, amit írok, de azt a gárdát,akik a mélyvíz "kemény magja" , nagyrészt látatlanul,félig ismeretlenül is, de a legjobb barátaimnak tekintem.Ilyen hozzáállással rendelkező emberekkel ritkán hozza össze a sors az olyan szerencsétleneket,mint én.Emberileg és "szakmailag" is a maximális tiszteletem nekik,akik minden esetben segítettek nekem, legyen szó magánéletről,vagy a telefonról, vagy szó szerint bármi másról! )

  Folytatás...

  Fakirr1 3 éve 12

 • OT995 Közép haladó(?)

  Megpróbálom folytatni az előző bejegyzésemet, de ez most csak hirtelen, saját kútfejből, nem előkészítve és átgondolva,mint a tutorialnál...

  Egyrészt sokan kérdezik,hogy a hivatalosan ( OTU program, vagy FOTA frissítéssel) ICS-re frissített telefonra a gyári GB rendszert vissza lehet-e tenni?

  A válasz: vissza lehet tenni,de nem fogja kezelni az sd kártyát.Sehogy. Tehát: A hivatalos válasz az,hogy a hivatalosan ICS-re frissített telefonokon csak custom GB rom megy hibátlanul,a gyári nem!

  Másrészt sokan még mindig nem tudják,hogy hogyan lehet/kell feltenni egy romot a 995-re.Nekik szól ez a kis kiegészítés:

  A romokat az OT-995-re csak cwm-ből rakjuk fel, az egyetlen kivétel a gyári OTU program,ami a telenorosoknak eddig hibátlanul megy (ha jól tudom) a T-mobilosoknak pedig kb 30%-ban megy... (nagyon nem jellemző a hibátlan működése a programnak,nem is javaslom senkinek a használatát, maximum végszükség esetében).

  Első lépés: Töltsük fel a telefon akkuját annyira,amennyire csak tudjuk!!! Ha menet közben lemerül,akkor lehet,hogy egy szép tégla lesz a rom csere jutalma!

  Két fajta rom van a telefonhoz (mint mindegyik androidos telóhoz) : gyári romok és custom romok.

  Gyári rom:

  Folytatás...

  Fakirr1 4 éve 3

 • Alcatel OT995 Tutorial

  A "blog" megírásához az adta az "ihletet",hogy sokan egyáltalán nincsenek tisztában azzal,hogy a telefonjuk mit tud,mit és hogyan lehet elérni rajta, illetve a gyári állapottal és azon kívül is mire képes.

  Alapfogalmakat nem szeretnék ideírni,bár lehet,hogy az sem ártana, de aki ezt a szösszenetet el tudja olvasni,az szerintem a Googlet is tudja használni.

  Legfontosabb:mindenki csak saját felelősségére essen neki a telefonjának, de bármit is akar kezdeni: Az első lépése a backup készítése legyen!!

  Sokat gondolkodtam,hogy mi lenne a megfelelő szöveg,kép, leírás, ami ide úgymond passzolna, de inkább maradok a felsorolásnál, vállalva azt,hogy privát üzenet-hegyek fognak esetleg elárasztani..

  1: Töltés: A készülékben(mint mindegyik telefonban) beépített áramkörök végzik a töltést, melyek szabályozzák a töltő áramot és töltő feszültséget. Elméletben teljesen mindegy,hogy milyen Ah-s töltőt használunk, a telefon az áramkörben meghatározott értékekkel fogja tölteni. Azért írom,hogy elméletben, mert (sajnálatos módon) az OT995 gyári töltője csak annyi töltőáramot képes leadni, amivel éppenhogy szinten tudja tartani az akkut, ha a telefonon közben játszunk,vagy filmet nézünk..

  Folytatás...

  Fakirr1 4 éve 6

Hi​rd​eté​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.