2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nem működik

    Ha azt mondom, hogy a számítógép nem működik, nem javítható, nincsen hozzá alkatrész vagy pénz, hogy alkatrészt vegyünk, akkor azt komolyan is gondolom. Attól, hogy a főnök tekintélyharccá akarja változtatni a tényt, arra támaszkodva, hogy én talán próbálom az ő hatalmát kétségbe vonni, még nem fog működni, akármilyen konkrét utasítást is ad rá, akármilyen formában adja ki parancsba, szab ki rá határidőt, a számítógép rossz marad. Hatalommal nem lehet megjavítani.

    Esmein 17 éve 3

  • Húsevőkkel gusztustalan dugni

    ''A vegaszexualitás nem egy újfajta fétisőrület takar, csak a húsevő humanoidokkal való szex teljes elutasítását. Egy új-zélandi tanulmány szerint ugyanis egyre több vegetáriánus zárkózik el attól, hogy húsevővel szeretkezzen - adja hírül az MTI. Sok vega szerint a húsevő ember két lábon járó ''állattemető'', testük döglött állatokból épül fel, így nem kívánnak velük intim kapcsolatba kerülni. A vegaszexualitás névadója Annie Potts, az új-zélandi Canterbury Egyetem kutatója, aki egy tanulmány végett 157 vegetáriánussal beszélgetett, és eközben fedezte fel a jelenséget. Akad olyan vega is, aki látványra vonzónak talál ugyan húsevőket, mégis idegenkedik velük a szextől.''

    írja a velvet.hu
    Én meg azt írom, hogy a hülyeségnek bizony nincsen határa. Engem szabályszerűen kiakaszt ez a szint, ahol már nem csak a saját étrendjüket kurtítják meg, hanem véleményt mondanak rólam is, hacsak közvetve is. Dögökből épülök fel, bocsánat.

    Esmein 17 éve 293

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.