2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Solo - Egy Star Wars-történet-re való közös mozizás

    Megjelenés dátuma : 2018. május 24.
    Tervezet helyszín : Budapest - Aréna Plaza IMAX

    Biztos sokan vagytok, akik szeretik a Star Wars univerzumot, rajtam kívül... És biztos, hogy sokan vártátok már, hogy eljöjjön ez a nap is, mikor megint beülhetünk egy remek Lucas produkciós filmre.

    Szeretném össze szedni azokat a Hölgyeket és Urakat, akikkel esetleg szeretnék a filmet közösen megtekinteni és ha lehetőség, igény van rá, akár átbeszélni a részleteket. Ez egyenlőre csak egy igényfelmérés az egész, meglátjuk hányan jövünk össze. (Nyilván egyedül is elmegyek a vetítésre, ez nem fog gondot okozni)

    A film május 24-én jelenik meg, és minden bizonnyal hatalmas lesz az érdeklődés a filmre, így a jegyeket minél előbb le kell majd foglalni (vagy inkább meg kell majd venni, általában ez utóbbi szokott lenni). Ami biztos, hogy lesz Normál, IMAX valamint 3D-s változat, így azt is meg lehet majd beszélni, hogy milyen formában néznénk meg a filmet, melyik napon, melyik előadásra menjünk.

    Jelentkezések jöhetnek a hozzászólásokba. :)

    Folytatás...

    Enter65 6 éve 0

  • I. Bányásztalálkozó.

    Tisztelt Fórum társak, tagok!

    Páran úgy gondoltuk, hogy lehet érdemes lenne egy találkozót szervezni. Szeretnénk ha azok akik kicsit magukénak érzik a topikot, és szeretnék jobban megismerni egymást mind szakmailag, mind pedig emberileg is, hiszen napjaink egy részét mégis csak itt a topikban éljük.
    Adunk segítséget egymásnak és másoknak is. A topik(összefoglalót) szintjét is elég szépen fejlesztjük tudásunkkal valamint jelenlétünkkel is egyaránt.

    A tervezet dátum: 2018.04.14. szombati nap lenne.

    Természetesen a találkozó helyszínét a jelentkezők létszámához is igazítjuk, így több helyszínünk van.

    A jelentkezőket privátban várom!

    Enter65 6 éve

  • Overclock / Undervolt

    Forrás

    Ez egy nagyon fontos része a bányászatnak. Nagyon fontos tudni hogyan kell Overclock-olni valamint Undervolt-olni, azért, hogy jobban tudjuk majd optimalizálni a GPU-nkat a lehető legjobb teljesítményre.

    1. lépésként töröljük le az összes Overklcok-os programjainkat, főként az MSI Afterburnt mert a továbbiakban befolyásolhatja a pontos beállításokat.

    2. lépésként töröljük a Claymore programban a “start.bat” -ban az összes overclock parancsot (-cclock, -mclock, -cvddc, -mvddc) valamint a -tt opciót is.

    3. lépésként állítsuk alaphelyzetbe a GPU-kat, ha már Overclok-oltuk őket, ha nem, akkor hagyjuk alapon.

    4. lépésként töltsük le az OverdriveNtool nevű programot. Ez a egyik legjobb és legmegbízhatóbb program az AMD grafikus kártyák számára.

    Hogyan használjuk az OverdriveNtool-t.
    Ez a szoftver először zavarosnak vagy bonyolultnak tűnhet, de nagyon könnyű használni. A következőkben fogom elmagyarázni:

    Folytatás...

    Enter65 6 éve 7

  • Egy Ryzen gép építése

    A korábbi cikkemben bemutatott, gondosan kiválogatott alkatrészekből immár összeállt az új gépem.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 6 éve 68

  • Egy Ryzen gép kezdete

    Egy jó játékgép-konfigurációt szerettem volna összeállítani és ehhez kerestem a megfelelő hardvereket.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 6 éve 62

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.