2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Európa 10 év múlva...

    2010: Az európai unió folytatja szarakodását, a bürokráciai útvesztőben a javaslatok nagy része megakad, a maradék is elveszik a korrupciónak köszönhetően. Ukrajnában egyre nő az orosz befolyás, olajárak emelkednek, minden országban ismét kitör a gazdasági válság, kivéve azokban, amelyeknek van saját olajellátása (pl Anglia, Norvégia stb...) Arab populáció folyamatosan nő.

    2011: Ukrajna teljesen behódol oroszónak, oroszellenes politikusok, közéleti személyiségek elhallgatása. Gazdasági válság a tetőfokra hág, lincshangulat a legtöbb kelet-európai országban, a nyugatiak még bírják nyögni az orosz gázt. Önálló olajjal rendelkező országok is kezdenek meginogni, lévén fogyóban az olajtartalék, nem bírják ellátni magukat.

    2012: Oroszország hadat üzen több, ázsiai volt szovjet államnak, nagy offenzíva. USA-t is eléri a válság, lévén az európai ügyfelei nem bírnak fizetni. Obamát leváltják egy háború párti republikánusra, lincshangulat az USA-ban.

    2013: Oroszország bekebelezte több ázsiai országot, Kína megtámadja japánt, észak-korea kínai segítséggel megtámadja dél-koreát.

    Folytatás...

    elit_hun 14 éve 27

  • Harry Potter 10 és 11 között lezajló elmesélés

    Hermione 2011-re az uralma alá hajtotta a világot mint a Tesco vezérigazgatója, az amerikai elnök és az észak-koreai diktátor egyatánt az ő befolyása alá tartozott, nem is sejtette, hogy hamarosan vége lesz birodalmának...Naponta több százmillió ember vérét szívta, hitelekkel, áfaemelésekkel. Már nem létezett olyan, hogy magyar, szlovák, román, ukrán, angol stb föld, csak olyan, hogy Tesco tulajdonában álló földrész. Ebben az időben egy Kató Anita nevű fiatal hölgy vette át a Kelet Európai lánc feletti parancsnokságot, Hermione nem tudta, hogy ezzel a lépéssel a halálát írja alá. Kató Anita ugyanis magába hordozta a multik legősibb génét, melyel Hermione nem rendelkezhetett, lévén Hermione csupán onnantól lett multis, miután megszállták a kapitalista szellemek. Kató Anita ellenben már születése óta eme multi génnel rendelkezett, már az óvodában hitelkonstrukciókat adott a többi gyereknek a homokozóhasználatot illetően. A mottója első osztályban az volt, hogy Belsõ kommunikáció révén kell bátorítani a metakommunkiációs eredményjavító hatást, hogy facilitálni tudjuk az autonóm támogató tevékenységet. Kató Anita tervének részleteit sajnos nem közölhetem, lévén akkor innen akárki megkaparinthatná a világ uralmát, de röviden arról volt szó, hogy csődbe juttatja a Tesco Kelet Európai részlegltm és pottom pénzért visszavásárolja, mint saját tulajdonát, eközben utóhatásként pár órás válság keletkezik, ami alatt szépen felvásárolja egész eurázsiát.

    Folytatás...

    elit_hun 15 éve 4

  • baromi szorulós csőgatyó megvéve xD

    Eddig is volt pár normális csőgatyám (levis 511 stb), nem voltak túl odasimulósak, de azért jóféle. Most viszont vettem egy igazi odasimulós emógyatyát :D Tök vicces, otthon azt hitték véletlenül csajgatyát vettem :DDD :C Majd postolok képet :D

    elit_hun 15 éve 80

  • Harry Potter 10: A Multik Ébredése

    Elvtárs Parancsnok Úr! Jelentem az ördögi kapitalista fenevadak nem követnek minket! - Csattant Brucskov elvtárs idegesítően nyálas hangja. A pincében voltak, ugyan nem éreztek semmi muzsikára utaló nyomot, mégis érezték azt a jellegzetes vax szagott, ami ugyan olyan volt, mint az, ami Harry Potter (akit ugyebár Zac Effron alakít...) szemöldökéből árad.
    Áh, biztos hülyeség-Hessegette el az Elvtárs Parancsnok Úr azt a feltételezését, miszerint Harry, vagy a hullája itt van a pincébe. Mégsem hagyta nyugodni az a gondolot, hogy miért nem követték őket Eminem sátáni kapitalista osztaga. A rádió nem működött már egy ideje, az utolsó üzenet, amit fogtak, abból állt, hogy bevetik Zlad!-ot. Valószínüleg már a bevetés korai szakaszában áll, a láthatatlan Zladomír hullámok szinte borzolták a levegőt, hihetetlenül kanosnak érezte magát tőle, akár egy szibériai bakkecskét is képes lett volna meg...
    gyeeeertek mááár, várlak titekeeet szakította félbe egy dallamos, ámde ugyanakkor gonosz hang, ez nem olyan kapitalistásan gonosz volt, hanem az az igazi sátáni gonoszság. A kanosság úgy szállt el, mintha Zlad!-ot felcserélték volna valami kapitalista muzsikával.

    Folytatás...

    elit_hun 15 éve 0

  • mese :D

    egyszer volt hol nem volt. egy Viki
    A közelben tanyázott honti, honti volt a hontifőd hercege, feleséget keresett magának...
    honti hozzá illő feleséget kereset, de mivel a Viki sokkal normálisabban nézett ki, és még szaga sem volt, ezért honti egy Renáta nevű lányt nézett ki magának...
    már két hónapja éltek együtt a hercegi szagkastélyba, ami hontifőd fő export terméke, az emberi trágyából épűlt, de honti kezdte unni renátát, mert nem volt dolgoz asszony, egész nap csak a bajszát fésűlgette ahelyett, hogy főzött volna...
    ezért hontiherceg keresett titokban magának egy másik nőt is, és azzal csalta renátát.
    ennek a bizonyos nőnek a neve V-vel kezdődött, de többet senki se tudott meg, ugyanis mindig Drága V-m, írta oda minden levél aljára...
    egy sötét napon renáta rájött hogy az ura megcsalja mert eszébe jutott egy báléjszaka, amin HOntiherceg renáta legjobb barátnőjével Viviennel táncolt. Ekkor renáta rájött h vele csalja ura.
    Ezért ranáta felkerekedett, hogy megölje ezt a bizonyos Vivient, eszelős tervet eszelt ki, hontiherceg legszexisebb ruhadarbját, az ujjatlan pulcsit meg az FBI-ost, rákötötte egy disznó farkára, és útnak indította, Vivien ezt meglátva azt hitte, hogy renáta begolyózott és el akarja égetni Hontiherceg legkedvesebb ruhadarabjait... ezért elkezdett renáta felé futni h megmentse az ő hűszerelme kedvenc ruháit, aztán vivien rádöbbent: mit keresnének hontiherceg ruhái ey disznón?

    Folytatás...

    elit_hun 15 éve 3

  • LFG party-party :D

    Mindenki lehúzott balatonra/isten háta mögé/nyári melózni akivel jó szórakozni esténként, szóval ha van itt korunkbeli (16-17-et vagyunk) akik budapestiek, és befogadnának 2 szórakozni vágyó szimpatikus fiatalembert, akkor az jelezzen :DDD

    Előre is köszönöm, egy szimpatikus fiatalúr :)

    elit_hun 15 éve 6

  • Kál of Dzsúárez twú: Báúnd in Blád

    aztamindenit, jó játék volt, csak rövid :W 6 óra 34 percbe telt végigvinni medium fokozaton, Ray-el toltam dual wield stylebe. Rangerrel meg gyorslövővel toltam. Ma elkezdtem a játékot thomas szemszögéből Very Hardon :)

    ui: a story jónak indul, aztán a közepénél ismét elkezd jó lenne, aztán a végére egy nevetséges sz@r lesz (pszihopata csávó aki szeret lődözni pap lesz?!?)

    elit_hun 15 éve 3

  • Harry Potter 9 infómorzsák!

    Elvtársak, tüzelésre felkészűlni! TŰZ!-Szólt Gorbacsov elvtárs mielőtt hatalmas robaj rázta meg Roxfortot, ugyanebben a másodpercben Vladamyr által vezetett KaC (Kommunists are Cool) osztagok betőrték a hátsó támfalakat, és így elözönlötték az iskolát. Egy dologra nem számítottak, hogy az iskolában addigra már teljesen átvette a hatalmat a Cthulhu kultusz. A hat hónapos ostrom alatt a bent lakók, lévén Harry (Zac Effron) meghalt, a gonosz zenék átvették a hatalmat. Csupán 23 ember maradt tiszta hithű, őket Hermione (Hannah Montana alakítja) csodálatos nyálzenéje oltalmazza, és a padlásokon barikádozták el magukat. Az összes KaC megsemmisűlt 5 perc elteltével, kivéve a Vladamyt által vezetett KaC vezérosztag, ők ugyanis lefutottak a pincébe, ahová nem tudni miért, de nem merték követni őket a vérengző Eminem által vezetett cthulhu hívúk.

    Itt 3 szálon fog folytatódni a sztoryh, az egyik szál a KaC osztag sorsát követi figyelemmel, akik a picne rejtélyét próbálják kideríteni. A második szál a 23 hithű elkeseredett harcát fogja bemutatni, a harmadik szál pedig egy meglepi karakter érkezését fogja bemutatni :)

    Folytatás...

    elit_hun 15 éve 3

  • Harry Potter 8 infómorzsák!

    A Harry Potter 8. részébe Zac Effron lesz a főszereplő, a tőrténet szerint Harry (Zac Effron fogja alakítani) a qwidics és az éneklés között akar választani, 17 évesen a qwidicset választja, de egy baleset folytán terméketlen lesz (aka erősen tökön vágja az egyik olyan piros labda ami üt) és visszautazik 10 évet...Most a zenélést válassza, és szuperhíres lesz, de vajon így jobb lesz? Ugyanis élete szerelmét, Ron Wisleyt qwidics közben ismerte meg! Csakis Harryn (Zac Effronon) múlik mi lesz az ifjú varázstanonc jövője!

    Ennyi a hivatalos sajóttájékoztató, az előzetes vetítés alapján: Sok éneklés lesz benne, úgy kell elképzelni mint egy Megint 17 és high school musical 3 keveréket. Korhatár nélkülire vágják, így még egy káromkodás sem lesz benne, kivillanós cicik meg főkép! Szerencsére amerikában csak a ciciket meg ilyeneket nem nézhetnek kiskorúak, így leszakadó végtagok meg kínzások szerepelhetnek benne :) Voldemortot Manson fogja alakítani, aki a gonosz metál/halál/stb rock segítségével a fiatalokat a gonosz útra akarja terelni! A The Prodigy nevű bérgyilkos szervezet szintén a gyerekek elméjét rontja meg Eminem és a Guns 'n Roses segítségével! Csakis Harryn múlik, sikerül-e az ú jóságos nyálzenéjével megmenteni a fiatalságot!!!

    Folytatás...

    elit_hun 15 éve 18

  • Eladta magát a The Pirate Bay?

    Linux iso-t akartam letölteni, de ez fogadott...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 15 éve 28

  • frostshock verseny...

    BG neve: It's Only Business (IOB, milyen jól fog már hangzani TS-en :D )
    játékosok száma: két darab 16 fős csapat
    Eme BG teljesen eredeti elképzelésen fog alapulni, ugyebár Thrall mag Varian bácsi akármennyire is igyekszik titkolni ezt a demokrácián edződött játékosok előtt, Azerothban bezony rabszolgák vannak, akik meglehetősen sok pénzt érnek...Így hát az IOB lényege eme rabszolgák megkaparintása önön frakciónknak. A játék úgy kezdődne, mint a Strand of the Ancients, vagyis 1-1 hajón érkeznének a játékosok, maga a map egy trópusi sziget, mint ahol azok a kalózok vannak Booty Baytől délre.
    Középen lenne a rabszolga telep, ide se lenne egyszerű bejutni, a két csapat a hajókról kilőhető távirányítós robotokkal akadályozhatná egymást (egyszerre 3 ilyen robot lehetne, kicsit gyengébbek mint egy átlagos karakter)
    3-3 kapu van mindkét oldalon, ezeket úgy lehetne kinyitni, hogy kis mini bossokat ölünk meg. Nem lennének nehezek, ha a 16 játékos egyszerre nekiront akkor lemegy simán. Tank se kell, de hogy ne legyen túl könnyű, kis szelepeket meg kapcsolókat kéne nyitogatni. Pl robotboss csak akkor sebződik, ha mind a 3 hiperlézer kapcsoló be van kapcsolva, nem lenne nehéz fight, de azért élvezetes (: Ja és persze az ellenséges frakció által kilőtt robotoknak lenne a dolga a lézereket chanelingező játékosok kiiktatása.

    Folytatás...

    elit_hun 15 éve 0

  • haldoklik a logout... ):

    Az eheti filmszemle 17.-e reggel óta kint van a főoldalon, és 741-es a nézettsége :Y Ez nagyon kevés :W És le se csúszik a címlapról...Pedig jó oldal (volt?...) a logout, egyszerűen csak elnéptelenedik :(

    elit_hun 15 éve 34

  • nyelvtan puska...

    Ez egy nyelvtan puska...

    *A hagyomány azt jelenti, hogy közösségben tovább élő, nemzedékről-nemzedékre szálló, tudatosan ápolt nézetek, szokások összessége.
    Tágabb értelemben:
    -egybe- és különírás
    -betűk formája, alakja
    -a kiejtés és a szóelemzés bizonyos esetei
    Szűkebb értelemben:
    -a régies betűkapcsolatokat tartalmazó családi nevek
    -ly-os szavak

    *A régi magyar helyesírásban az ly=lj szerű hanggal.
    *A mai magyar nyelvben ly=j. ->39 hang és 40 betű

    Maár,Paál,Széchenyi István,Veér,Kölcsey,Vörösmarty,Ybl, Koós,Moór,Poór,Thewrewk,Buús,Lótz,Móricz...
    ELVÁLASZTÁSOK:
    Weö-res, Eör-dö-ghöt, Szé-che-nyi, Mó-ri-czot, ba-lo-ghért,batthyány,bat-thyá-ny, des-sew-ffy, Weö-res, Eör-dö-ghöt,Szé-che-nyi,Mó-ri-czot

    elit_hun 15 éve 0

  • Hiba A kapott adatok érvénytelenek

    Hiba

    A kapott adatok érvénytelenek

    Ilyet kapok amikor új topic kéne egy hírnek vagy micsoda...

    elit_hun 15 éve 7

  • woho, előléptem

    woho, ph! addikt lettem, észre se vettem :C Már unalmas volt az őstag rank, szóval jó ez :P

    elit_hun 15 éve 8

  • Anime adagom :]

    Kedvenceim:

    Afro Samurai: mind a másfél órás, mind az 5 részes minisorozat nagy kedvencem :) Engem személy szerint csak az idegesít, hogy olvasom itt róla a cikkeket, és hát sok-sok tévedés van bennük :W Pl a wikipédiás cikkírónak sem esett le, hogy a képzeletbeli barátja nem valós személy :( Ezért gondolom írnom kéne róla egy cikket majd ide a logoutra :DDD

    Bleach: tudom, divatanime, de nekem nagyon bejön, egyszerű kikapcsolódásos :)

    Hellsing OVA: Ezt is meg szoktam újra és újra nézni kb 3-4 hetente, a sorozat szerintem elég gyengus lett.

    Naruto Shippudent is néztem, de kb 2-3 hónapja nem néztem meg egy részt sem, szerintem meguntam :D

    elit_hun 15 éve 3

  • ...

    mégse :D

    elit_hun 15 éve 0

  • Arckép:D

    Új arcom van, köszönet Ndruunak még1 :) Szerintem nagyon jóféle lett, szerintetek?

    szvsz legjobb arc most a ph!-n :DDD

    elit_hun 15 éve 21

  • Amit hallgattam:

    Egy nagy semmit, tönkrement a fülesem...Viszont csináltam pár jó pikcsörszt a buszon, majd feltöltök néhányat ;]

    elit_hun 15 éve 4

  • Amit hallgatni fogok :)

    -Prodigy
    -Rolling Stones
    -Placebo
    -Guns N' Roses

    Esetleg, egy kis Linkin Park és/vagy Red Hot Chili Peppers, ha ezeket megunom :DDD

    elit_hun 15 éve 15

  • majdnem évfolrduló :O

    December 28.-a óta nem WoW-ozok :) Lehet tapsolni :C

    Néha hiányzik a játék, de inkább csak azok a jó kis pillanatok. Pl arénán amikor úgy győztünk, hogy kb 100hp-m marad stb :DDD

    elit_hun 15 éve 1

  • gány

    Gány az oblivion...Dög unalmas a fő történet :) A sötét testvériség és tolvajok céhe küldetések jók voltak, meg az összes többi mellékküldi is fasza volt, de a főszál :(

    Utálom a WoW-sokat ;]

    Legalább az angol "házidogámat" megcsináltam->holnap lesz vagy 150 szóból szódoga (vakbélgyulladás meg ahhoz hasonló hülyeségek...)->nem vagyok hajlandó megtanulni :DDD

    elit_hun 15 éve 3

  • új napszemcsi =)

    Szemem alatti folt (pigmenthiány) miatt kellett venni napszemüveget, a választás egy Pierre Cardin 6714/S-ra esett.
    Nekem tetszik, jóféle :DDD

    elit_hun 15 éve 21

  • Kedvenc multis játékaim

    Amiket most nyúzok online:

    1. Team Fortress 2: Durotán néven, általában spy, pyro vagy heavyként ténykedek.
    2. FEAR Combat: HPV10 penetrator és G2A2
    3. Resistance 2 Co-op - medic

    elit_hun 15 éve 15

  • t-online pff

    Tényleg nem értem, mi van az internettel mostanában...Az utóbbi egy hétben lassabban jött minden, a szokásos 430-445 helyett 380-390-el, de nem tartottam szükségesnek betelefonálni, most viszont nem elég, hogy csupán 230-240-el szedek, de néha olyan lassú a net, hogy már azt hiszem elment (pedig nem ment el, néhány kb-os csak szöveg weboldalak egész gyorsan bejönnek, meg a letöltési sebességem is "csak" leesik 2000-3000b/secre :W

    Másnál is van ilyen? Én reggelizek aztán betelefonálok :))

    elit_hun 15 éve 1

  • csalódás---nagyon nagyon nagy

    csalódtam:

    -crysis
    -killzone2
    -iphone
    -wii
    -ps3
    -warhammer dawn of war II
    -PC biznisz, bizony, haldoklik a PC mint játékplatform :(

    ennyi, röviden. Ti mibe csalódtatok?

    elit_hun 15 éve 17

  • Holnap Watchmen!

    A képregényt/képregényeket már vagy ötször kiolvastam, összes trailert megnéztem, ja és persze fél osztályt watchmen őrületbe kergettem. Holnap végre eljön az idő, 16:15-ös vetítsre, közép-középen (legjobb hely :) )

    elit_hun 15 éve 0

  • Killzone 2 demo rívjú

    Killzone2, talán egy név, ami mostanában több vita forrása, mint az iphone :) Ennek a vitaforrásnak...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 1

  • wóóóóów nagyképernyőn :)

    Hát valamivel csak el kell szórakozni a Killzone 2 megjelenéséig. Jó, tudom, hogy 3 hete megígértem, abbahagyom a WoW-ot, de még nincs 80-as DK-m...Így hát ma...Beszéljenek a képek :)

    nemrossz

    új kép!

    kössz :))

    elit_hun 15 éve 8

  • T-online net kimaradás

    Nem csak nálam, mindenki másnál akit felhívtam, nem volt net jópár óráig :W Valaki tudja mi történt? Ja és érdekesnek találtam, hogy az ügyfélszolgálat is teljesen meghalt :((

    Crystalheart-nek köszönhetően :R

    elit_hun 15 éve 11

  • hehe

    kicsi a kukim, görbe és ráncos
    nem lesz belőlem soha
    menő balett-táncos

    ez jó :) tetszik

    elit_hun 15 éve 3

  • Most komolyam, szeretem az angolokat, de... :)

    Most komolyan, nagyon szeretem az angolokat, jó arcok meg minden, a zászlajuk is szép stb... Viszont szerény véleményen szerint kicsit sok szabadidejük van a brit tudósoknak :U
    Innen lehet többek közt csemegézni

    A jó kereskedőnek jó hosszú a gyűrűsujja-Minél hosszabb a gyűrűsujj a mutatóujjhoz képest, annál jobb kereskedő az illető - mutatták ki brit tudósok

    A golfozás megsüketít-Az újgenerációs, titánötvözetből készült ütőket használó golfozók jobban teszik, ha füldugóval végik a hallásukat játék közben – figyelmeztetnek brit orvosok

    Télen többet pisilünk-A londoni Whittington kórház kutatói amerikai urológusok segítségével arra keresték a választ kutatásukban, hogy milyen dolgok, és miért ingerlik az embert több, illetve gyakoribb vizelésre (mondjuk itt segítettek az amerikai kolegák :)

    Az angolok szvsz általában okos nép, pont ezért nem értem... xD

    elit_hun 15 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.