2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Komment, háború

    A mai napon az orosz-ukrán konfliktus egy összecsapása során orosz mesterlövész lelőtte Vasyl Slipak operaénekest. Önként ment a csatatérre miután felszámolta párizsi énekesi karrierjét, hogy ukrán oldalon harcolhasson. Ez a szép hozzászólás íródott a neve alá:


    +

    Háborús ország a szomszédunk. Elfelejtem néha.

    Eastman 8 éve 14

  • Bulika, bebszcsi


    A kép csupán illusztráció, forrása az internet.

    „2016. június 21., kedd 08:48
    A legfrissebb adatok szerint hazánkban egyetlen hónap alatt másfélszeresére nőtt a diagnosztizált nemi betegek száma, így csak idén 396 gonorrhoeás és 182 szifiliszes beteget jelentettek. A statisztika hosszú távon is jelentős növekedést mutat – tudta meg a Magyar Nemzet. A nők különösen nagy veszélyben vannak, hiszen a szexuális úton terjedő betegségek egy része meddőséget okozhat. A szakember szerint ennek oka leginkább az, hogy az emberek kevésbé tartanak ezektől a betegségektől, mint régen, így nem is védekeznek ellenük megfelelően.”

    Szóval csak óvatosan a könnyű lányokkal, sosem tudhatod, hogy melyik világpolgár járt bennük legutóbb!

    Eastman 8 éve 2

  • Milyen szinten érdemes / tanácsos / lehetséges megerőszakolni az anyanyelvet?

    Az mára már megszokott, hogy az amúgy működő magyar kifejezések helyett is angolt használunk. Helyenként jól vagy rosszul. Napról napra torzul a közérthető, hétköznapi nyelv. De az bzmeg, hogy középkorú magyar „újságírók” a legegyszerűbb, alapvető, még a rendszeres óvodalátogatás előtt megtanulható magyar szavak pontos jelentését ne ismerjék?! Elképesztő.

    velvet

    A „hír”, hogy Arnold Schwarzenegger még önállóan képes feltenni az autójának hátuljára erősített tartókonzolra a bringáját. Amit nem látsz a fotókon, hogy a kerékpárt beteszi a gépkocsiba. Nem, nem is nyitja fel a hátsó ajtót, nem, nem is keresi a szükséges helyet a belső térben. Ez nem is látható a képeken. Nem, nem, nem, ez a tény nem számít a bulvármunkásnak, ő nem , hanem berakatta vele.


    +


    +

    Folytatás...

    Eastman 8 éve 39

  • Hogyan öld meg magad a koleszban

    Orosz barátunk segít. Katt a videóra!

    „Please, share video with your friends :) ” 

    Még!

    Eastman 8 éve 7

  • ping-pong

    (katt a képre!)

    Eastman 8 éve 1

  • Ivóvízhiány? Megoldva!

    Katt a képre!


    +

    Eastman 8 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.