2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szeptember kopogtat

    Ma hirtelen eleredt az eső. Hideg eső. Ez már nem nyári zápor. ...most írhatnám, hogy...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 21

  • For L. with love!

    Szia L.!

    21:30
    Most ébredtem. Hazaértem és beestem az ágyba. Általában egy-két óra alvás és ''magamtól ébredés'' helyretesz. ...illetve, ha nem is helyre, de érdekes, kreatív, meditatív, alkotó tudatállapotba.

    Szeretem.

    Hosszú idő óta most kapcsoltam be először a TV-t. A Tanú ment. Ez a film - ahogy telnek az évek és teljesedik a világképem - mindig újat nyújt nekem. Utána valami esti politikai elemzés a háttérből, de már netezés közben. Amikor ''a magyar politikusokat felszólította a kubai kormány, hogy inkább a strandra menjenek minthogy beleavatkoznak Kuba belügyeibe'' elég is lett a varázsdobozból és betoltam egy kis jazz-t!

    Imádom!

    23:40

    [kép]

    Közben elkalandoztam. Utazások a hálón. Háló. Rabul ejt? Néha. Sok bennem a kérdés. ...és ez a könyvtár kimeríthetetlen.

    De hogyan is pótolhatná a nyáresti sétákat, a tavaszi illatokat, a fényeket a vizen, a nád susogását, a körte ízét, az utat az ismeretlen felé, egy korty vizet, a Napot, ha belenézel és becsukod a szemed, a zöldet, a kéket, a vöröset, a narancsot, a bíbort, a ruha ráncait, a kíváncsi lábujjakat, a forró aszfaltot, a könnyező füvet, a deret, a meggyet, a paplan biztonságát, a mustot, a vizet, mikor az arcom éri, a mosoly könnyeit, Apám fehér haját?

    Folytatás...

    Eastman 17 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.