2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lemezkép biztonsági mentése

    Sziasztok. Most a Windows 10 beépített "Biztonsági mentés és visszaállítás" segédprogramját szeretném ismertetni veletek, ami már a Windows 7 óta biztosítja a teljes oprendszer mentését akár totális lemezhalál vagy férekonfigurálás, víruspusztítás utáni bootolásra képtelen meghajtó esetén is percek alatt. Hogy ne kelljen újratelepítgetni, újra belakni a rendszert. Akkor mentsünk amikor még jól működik a windows, minden telepítve van amit használunk. Ezen mentést célszerű ~negyed évente megismételni.

    Ez a Windows beépített eszköze, minden gépen rendelkezésre áll, egyszerű bárki számára elérhető. Harmadik fél fejlesztésében persze vannak jobbak, nagyobb tudásúak mint pl a Macrium Reflect de ezeket külön kell/lehet csak letölteni telepíteni. Leírásuk itt: [link]

    Előszöris a windowst célszerű már eleve külön telepíteni, az adatoktól és nagyobb játékoktól elkülönülő külön partícióra. Tehát legyen egy ~100GB-os C: partíciónk a jóval nagyobb D: E: stb meghajtókon kívül. Ez a mentésekhez kezelhető méret és egy karbantartott winnek is elég.

    Folytatás...

    Doky586 4 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.