2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Android alkalmazásfejlesztés 2. rész: alapozunk

    Az 1. résztől fellelkesedve ideje vágni egy féket, lefordulni a box utcába és megismerkedni az építőelemekkel!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 6 éve 18

  • Samsung Galaxy S8 - 6 dolog amit szeretek és 6 amit nem

    Egy jó fél év után úgy döntöttem megválok az aktuális készülékemtől. Összeszedve a gondolataimat leírtam 6 dolgot amit szerettem benne és 6 dolgot amit utáltam. Ezek természetesen saját vélemények, senkit nem akarok befolyásolni a következő irományommal.

    Kezdjük a pozitív dolgokkal!

    1. Design

    Nos igen, a design. Ezt nem igazán kell taglalni, a design valami fenomenálisra sikeredett a Samsungnak ezzel a készülékkel. Egyszerűen gyönyörű. Jó érzés ránézni erre a készülékre.

    2. Kijelző

    Maga az Infinity Display is megér egy misét de ezt tudja be mindenki a design ponthoz. Itt inkább a kijelző minőségére gondolok. Valami hihetetlen ez a kijelző. Szépen szaturált, tű éles. Ha kell elég sötét viszont ha kell elég világos. Nincs kivetni valóm vele, tökéletes! :)

    3. Vízállóság

    Folytatás...

    Divinity 6 éve 16

  • Android alkalmazásfejlesztés 1. rész: számológép

    Szeretnélek elkalauzolni titeket az Android alkalmazásfejlesztés alapjaiba egy egyszerű példán keresztül.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 6 éve 69

  • Jófogás háztól-házig kaland

    Hatékony, kényelmes, biztonságos. Ezekkel a szavakkal hirdeti magát a háztól-házig funkció. Nos nekem kicsit más a véleményem.

    Történetemet In medias res kezdeném. Hirdettem, hirdetek továbbra is, jobban mondva újra, a lapcsalád apró oldalán egy Samsung Galaxy S8 készüléket. Természetesen nem csak itt hanem felkerült a készülék Jófogásra is. A feltöltéskor megkérdezte az oldal, hogy élek-e a háztól házig funcióval. Ehhez csak egy címet, telefonszámot és a bankszámlaszámot kellett megadni ahová majd utalni fognak. Én pedig jóhiszeműen miért ne-t válaszoltam így hát bekerült a ez a funkció is a hirdetésbe. 129.900 Ft áron szerepel a termék, 127.500 jó magyar forintot kapok ha ezzel veszik meg, jön a futár, elviszi majd küldik a pénzt. Ez így nagyon jól hangzik! Nem kell sem a postával sem az utalgatásokkal, sem a találkozó leszervezésével foglalkozni! Helyette kaptam 1 hét idegeskedést és szívbajt.

    Folytatás...

    Divinity 6 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.