2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Üzletszabályzat és vásárlási feltételek

    Ez a bejegyzést egyelőre amolyan kényszer próba mert sajnos tapasztalatom hogy az európai úniós tagságunk ellenére egyesek kaukázuson messze túli üzletelést próbálnak megvalósítani.
    Jöjjön tehát amit elvárok, és amit nyújtok:

    1. Ha kérdezel priviben egy termékkel kapcsolatbanm akkor kérlek tedd meg hogy belinkeled hogy PONTOSAN melyik termékemre vagy kíváncsi. Gyakran hirdetek ugyanis nagyon hasonló dolgokat egymással párhuzamosan.
    A kommunikáció leggyorsabb formája az élőszó. Az esetek többségében elérhető vagyok Skype-on és telefonon is. Ezek hiányában érdemes elkezdeni pötyögni.

    2. A termékeim jelentős része megtalálható a WEBSHOP-om oldalain. Ez egyben azt is jelenti hogy akár ott is megrendelhetők a termékek online, és regisztrált partnerek részére a megrendelés folyamata is nyomonkövethető.

    3. A termékek a legtöbb esetben elég részletesen le vannak írva, állapot, technikai paraméterek, garancia szempontjából ezért ha elsőre nem találod a kérdésedre a választ, kérlek olvasdd el mégegyszer. Ha még mindíg maradt kérdés akkor nézdd meg a linkeket amiket beillesztettem.

    4. A leírást mindíg igyekszem a lehető legpontosabban elkészíteni, általában ezt tükrözik is a hirdetéseim.

    Folytatás...

    Denniss 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.