2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi is az a DotA?

    Manapság már egyáltalán nem számít újdonságnak az, ha egy játékhoz készült módosítás legalább annyira sikeres...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 96

  • In medias res

    Hmm, itt ülök az egyik egyetemi gyakorlaton és szokás szerint semmi olyat nem mutatnak amit nem ismernék. Így hát gondoltam kezdek valamit magammal, mondjuk boldogítom a hatalmas blog olvasói közönségemet egy agymenéssel. :D

    Épp azon tűnődöm, hogy elég fura milyen idióta helyzetekben jön rám a blogolhatnék. Általában mindig akkor támad kedvem vagy ötletem valamit írni ide, ha valami más fontosabbat kellene csinálnom de a kitartásom egyre csak elhalóban. Ez egyébként a fórumozással is így van, ha valaki megnézi az SZTE Infós topikot a tavaszi vizsgaidőszak intervallumában, láthatja hogy eléggé aktívak voltunk ott páran pont a vizsganapok környékén. :D

    Ez egyébként a programozással is így van nálam, mindig ilyenkor tervezem el hogy majd nekifogok valami nagyobb projektnek (legutóbb Total Commander alternatíván meg rádió automatizálós progin gondolkodtam sőt van egy P2P alapú radio streaming ötletem is) de végül sosem fogok neki semminek. Pedig nem volna rossz valami komolyabb cuccost összeütni amit esetleg akár a szakdogámnak tudnék választani vagy mondjuk egy későbbi állásra pályázásnál mint referencia anyag fel tudnák mutatni. Meg egyébként is, gyakorolni sosem árt. Valószínűleg velem is van a gond, mert kis dolgokra nem adok, a túl nagyokra meg nem vagyok elég szorgalmas. Így inkább minden dologba belecsipegetek csak kicsit (a nyáron pl.

    Folytatás...

    DarkByte 16 éve 1

  • Armin Van Buuren feat. Sharon den Adel

    Akik a közvetlen közelemben tartózkodnak tudják hogy eléggé rá vagyok kattanva az elektronikus zenére. Ha pedig nem ilyet hallgatok akkor valamilyen rock zene szól. Nagy hibám hogy mostanság főleg klippek alapján jut tudomásomra hogy ha van olyan új zene amit ezeddig nem ismertem pedig nagyon is nekem való. Így történt a mostani eset is.

    Vajon mi történik akkor ha két különböző irányzatból két kedvencem összeáll zenélni? Armin van Buuren készített ugyanis egy közös számot a Withtin Temptation gyönyörű (és hangja tekintetében is csodaszép) vokalistájával, Sharon den Adel -el. A címe In And Out Of Love. Bár a YouTube alapján ez a klipp már majd két hónapos, én eddig sajnos nem futottam össze vele (nagy kár). Gyönyörű, megnyugtat és nem tudok betelni vele. Aki szereti Armin zenéit, ebben sem fog csalódni. A klipp alapján úgy tűnik Sharon -nak is kedvére volt az együtt zenélés; imádom amikor mosolyog. :) A dal szövegét egyébként Ő írta.

    Folytatás...

    DarkByte 16 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.