2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Jetski-zni jó!

    Nemrég Krétán volt szerencsém kipróbálni a jetski-t. 30 euro / 10 perc, egye-fene, egyszer élünk - mondtam magamban, mikor odamentem a görög emberhez, aki szemmel láthatólag a főnök volt.

    Röviden ecseteltem angolul, hogy első próbálkozásom. Elmagyarázta a dolgokat: a hullámokon kis gázfröccsel kell átmenni, valamint leginkább kövessem őt. Két sárga bólya volt kirakva, azon túl lehetett állatkodni, oda és vissza őt követve kellett mennem. Alig vártam már, hogy mehessek, kis izgalommal a gyomromban vettem fel a mellényt, majd irány a víz. Mivel az északi part eléggé szeles, igencsak hullámzott a víz, de mint később kiderült, ez csak jó. Két hullám közt felugrottam a járgányra, majd az ott levő srác - aki tartotta, hogy el ne sodródjon - elmagyarázta, hogy a zöld gomb + pici gáz a start, valamint, ha visszafelé jövök, akkor, ha jelez, a piros gombbal állítsam le. A srác beakasztotta a mellényembe a biztonsági kulcsot, valamint csatlakoztatta a jetski-hez. Ez azért jó, mert ha az ember beleborul a vízbe, a gép egyből leáll.

    Végre jelet kaptam, hogy beindítsam a járgányt, nyomom a gombot, forgatom a kart, de semmi. Hát igen, ezen bizony felső gázkar van (mint kerékpáron a fék), később arra is rájöttem, hogy miért. Így már pöccre indult a kicsike, s elkezdtem követni a felvezetőmet a bólyákig. Ott aztán intett, hogy hajrá.

    Folytatás...

    Dark Archon 16 éve 3

  • Kerékpártúra, 190km 3 nap alatt (közte Kaposvár - Zamárdi)

    Üdv!

    Nos, elhatároztam, hogy írok már én is valamit. Elsősorban bringás élményeimről. Az elsőt ITT olvashatjátok, mivel egyszer akartam megírni s nem átszerkesztgetni a képek miatt a különböző blogok, fórumok miatt - így weblapot írtam. Remélhetőleg bocsánatos bűn :-)

    Dark Archon 16 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.