2023. január 30., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Párapara - A megoldás

  Az évek óta fennálló erős párásodás végső megoldása: egyelőre működik a páramentesítés 15000 forintból.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 éve 214

 • Kiakasztó frissítések

  Aki használ bárminemű digitális eszközt, legyen az telefon, tévé, számítógép az már találkozott a frissítés fogalmával.

  Ami elvileg az én nézőpontom szerint arra szolgál(na), hogy esetleges hibákat, biztonsági réseket javítsa, foltozgassa az adott szoftverben. Esetleg új hasznos funkciókat adjon hozzá a már meglévő program.

  Na most ezekkel kapcsolatban az elmúlt pár éves tapasztalatom rendkívül siralmas. Lehet csak én vagyok / voltam peches de a negatív jelző édeskevés arra, amit ezzel kapcsolatban érzek.

  Röviden összefoglalva rendszeres jelenség az, hogy egy adott frissítés nemhogy nem segít, de inkább ront az adott programon. Vagy ha épp kijavítja az adott problémát akkor generál másik hármat, ami addig hibátlanul működött. És minden területen ezt tapasztalom. Így már évek óta, majdhogynem félek letölteni egy frissítést - legyen szó bármilyen területről - mert szinte borítékolható hogy valami ezidáig hibátlanul működő részt el fog cseszni.
  Persze abszolút nem értek a programozáshoz, de nem tartom normálisnak, hogy egy program bizonyos hibáinak kijavítására szánt frissítés másik három hibát generáljon. Ráadásul olyat, ami azelőtt nem volt.

  Folytatás...

  Dany007 8 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.