2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • És még én lettem megszólva...

    ...amiért visszamaradott, primitív, civilizálatlan életformának neveztem őket.
    Persze általánosítottam és ez nagy hiba. No de akkor is.

    Ellenben az ilyen és hasonló cikkek csak megerősítenek abban, amit akkor gondoltam:

    "Autót vezetett, megkorbácsolják, elzárják

    Százötven korbácsütéssel és nyolc hónap elzárással sújtották Szaúd-Arábiában a hatóságok egy helybeli nőt, akit autóvezetés közben füleltek le a rendőrök - számolt be az MTI."

    forrás

    És nemigazán érdekel mennyire rossz dolog az általánosítás, de ilyenek után tényleg az a véleményem, hogy ezek megrekedtek valahol 500 évvel ezelőtt. Persze más kultúra, más szokás, de Európában és a nyugaton ez már pár száz éve nem "divat". Legalábbis törvényes keretek között biztosan nem.

    Dany007 10 éve 29

  • 6,3 / nap

    Ennyi az átlagom, ami a hozzászólás írást illeti.
    Néha, évente párszor kiszoktam számolgatni, csakhogy mégis tudjam mennyi időt cseszek el itt. :)
    Ráadásul aki "ismer" az tudja, hogy általában nem állok meg cirka fél oldalas hsz-ek alatt, hanem többnyire igen hosszasan fejtem ki a véleményem.

    Ami meglepő, hogy több évvel ezelőtt is ugyanezt, illetve ehhez nagyon közeli értéket számoltam. 6,2-6,5 hsz naponta, átlagban!

    Akkor nézzük a számokat, jelenleg mi a helyzet:

    Szakmai: 7343 ; Közösségi: 3275 ; Piaci: 76 ; Blogok: 7089

    Az összesen: 17.783 hozzászólás, amit az elmúlt 2827 napban követtem el. Ami egymással elosztva kiadja a 6,3-es átlagot.

    Ja, és ezt nem e-pensi növelőnek szánom, sőt... Csupán érdekesség. Ilyenkor mindig elgondolkodom rajta, hogy hogy a fenébe írok én több, mint 6 hsz-t naponta. Olyan soknak tűnik. Persze aztán rájöttem, hogy 1-1 vita kapcsán pillanatok alatt összejön az a hat.

    Hát ennyi. Legközelebb majd igyekszem valami értékesebbet írni és nem a netszemetet gyarapítani. :) De értelmesebb, komolyabb, hosszabb lélegzetvételű írásokra nem nagyon van időm...

    Dany007 10 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.