2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Friends - S07-14

    Bizony ez is eljött és az érzés is hasonló! :D
    Általában nem szoktam ilyen bejegyzést csinálni... de azért ezt meg kell örökítenem.
    Már a "B" oldal pörög. Ezt a "hasonlatot" pár éve hallottam. És annyira de annyira demotiváló, hogy már tetszik is. :D Nagyon passzol, hiszen aki már élt a kazettás korszakban az tudja, hogy általában 2x30 perc úgy oszlott el, hogy az egyik oldalon 30 meg a másikon is 30 perc... Értelme szerűen az első az "A" oldal a második a "B".

    Na ezért jó hasonlat ez az életre... Persze előre azt nem tudhatjuk mikor tartunk félúton... De a 30 már nem kevés. Mostmár komoly felnőttnek kéne lennem és minden ehhez szükséges dolgom meg is van.
    Lakás, lakáshitel, autó, család, asszonyság, pici gyerek, munka stb.... De mégsem érzem úgy.
    Azóta is ugyanúgy játszok a gépen ha arról van szó. Még meséket is nézek a gyerekkel, hozzá hasonló átéléssel. És továbbra is egy akaratos idióta vagyok, aki amit a fejébe vesz és nagyon akar azt eléri így is úgy is... Csak idő kérdése...

    Folytatás...

    Dany007 10 éve 10

  • Egyé' finom batyut, igyá' dévitamint!

    Már napok óta hallom a rádióban ezt a ... öö izé hogy is mondjam na, "reklámot". És már elsőre is a röhögőgörcs kapott el tőle annyira hmm... hogy fogalmazzak finoman? Véleményem szerint gagyi.
    Mintha valami óvódás próbálná meggyőzni az anyját hogy vegyen neki cukorkát...
    Nem tudok rá szavakat. Megdöbbentő volt hallani. Egy pillanatig már-már azt hittem valami paródia vagy vicc... De nem az. :D:D De, mégis az! :))

    Dany007 10 éve 12

  • Micro Lag probléma

    Pár hete kisebb frissítésen esett át a gépem.
    Konkrétan az 5800k APU kapott egy dVGA-t egy Asus 270x személyében.
    A probléma, hogy nagyon úgy néz ki, microlagol kb minden játék. Illetve az a kettő amit eddig kipróbáltam.

    Biztos, hogy egyből mindenki cpu limitre gyanakszik. Aminek van is reális esélye, én mégis többé-kevésbé kizárnám ezt, több okból is.

    Részben azért, mert többeket ismerek akiknek ugyanez a konfig van és náluk nincs microlag.
    Továbbá annyira nem durva nálam ez, mint ahogy youtube-os videókban bemutatják a microlag-et. Másrészt ahogy utána olvastam ez azért több esetben okozott problémát bika i7-es procikkal szerelt gépeken is single gpus rendszerekben. Szóval érdekes.

    Az érdemi indokot pedig az agyja, hogy a tesztelt játékokban nincs cpu limitem. Konkrétan GTA4-et és BlackOps2-t próbáltam eddig. GTA-ban 70% a proci kihasználtság, BlackOps2-ben viszont mindössze 40%. Nem hinném, hogy ez cpu limitet jelentene.
    De a tesztelésnél ennél tovább mentem, mivel azt mondják AMD prociknál rosszabb a Frametime, mint Intel esetében és csináltam Frametime tesztet is Fraps segítségével. Melynek eredményét grafikonon kirajzoltattam, ahogy azt szokás.

    Folytatás...

    Dany007 10 éve 48

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.