2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Amikor megszivat az asszony...

    Asszony most hívott.
    Azt mondta, nem fogom elhinni, de ellopták a kocsiját. (Most vettük, pont egy hónapja.)
    Mondom, na ez sem tartott sokáig, kérdezem, maradt-e benne valami fontos, azt válaszolja: semmi.
    Bennem elindul a punepa felfele, na bakker, mehetek a yardra jegyzőkönyvbe vetetni, keresem a motorszámot, gondolatban már az autolopasok.hu-ra tolom a posztomat, mire:
    - Ja bocsi, most látom, hogy egy házzal arrébb álltam meg!
    :Y :W :W :W

    danih 13 éve 49

  • Kis magyar körkép (vagy inkább kórkép)

    A-nak volt egy nagyon jó üzleti ötlete. Elég ismert az adott tevékenységi körben, sokan kedvelik is őt. Úgy döntött, hogy erre építve létrehozza saját vállalkozását – azonban volt egy bökkenő: ehhez mindenképpen szüksége volt egy „külsős” személyre, hiszen a dolog viszonylag nagy befektetést igényel. Sokat mászkált, mire megtalálta B-t, akinek minden tárgyi feltétele megvolt a vállalkozáshoz, és üres kapacitással is rendelkezett.
    Win-win szituáció - mondanák tőlünk nyugatabbra.
    Sikerült is megállapodni, A tiszteltben tartotta B minden igényét, alku nélkül eleget téve azoknak. Elindult a dolog, és egész jól kezdett menni.
    A hozta a klienseket, nagy volt az érdeklődés. Mindig időben fizetett B-nek, aki örült, hogy a szabad kapacitás kihasználásával, nulla saját munkával pénz áll a házhoz. Teltek a hetek, mindenki happy.
    Aztán jó magyar szokás szerint B-t elkezdte enni a fene. Miért van az, hogy A-hoz jönnek, de őhozzá közvetlenül nem, sőt, folyamatosan mennek el a kliensek. Elkezdett mindenféle dokumentummal, számlával A orra előtt hadonászni – ezekhez A-nak vagy semmi köze nem volt, vagy az adott feltétel a megállapodásban rögzítve volt.
    B többet akart. Nem csak pénzben – kiabálva próbálta bizonygatni, hogy itt bizony ő a főnök, és A-nak úgy kell ugrálnia, ahogy ő mondja (ehhez még azt a bizonyos nyuszis pózt is felvette). A-nak felesleges volt arról beszélni, hogy ők partneri viszonyban vannak, és emlékeztetni B-t, hogy itt A fizet...

    Folytatás...

    danih 13 éve 8

  • Steve Jobs ajándéka Dmitrij Medvegyev orosz elnöknek...

    ... egy (minő meglepetés) Iphone4!

    Csak egy a probléma vele: használhatatlan az USA-n kívül, mivel AT&T (amerikai mobilszolgáltató) által simlockolt!
    Ekkora idiótát :))

    danih 13 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.